Skip to content

203 producten
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Vloerluidspreker
€ 4.998 / € 6.598 / Paar
RUBICON VOKAL
DALI RUBICON VOKAL
Middenluidspreker
€ 1.599 / € 2.099 / Stuk

Witte luidsprekers – elegantie en stijl

Een luidspreker is niet langer alleen maar een apparaat waarvan we een goede geluidservaring verwachten: vandaag de dag draait het ook om stijl. En stijlvoller en mooier dan een witte luidspreker, dat kan haast niet. Dit geldt zowel voor discrete muurluidsprekers als voor de grotere staande luidsprekers: met een witte afwerking zien ze zien er zoveel eleganter en chiquer uit.

Bovendien staat een witte luidspreker mooi in om het even welke ruimte, ongeacht hoe de inrichting verder is. Het maakt niet uit of de kamer gevuld is met charmante tweedehandskoopjes of een set hypermoderne meubels van exclusieve merken, de ingetogen eenvoud van een witte luidspreker past bij elk decor.

Bij HiFi Klubben vind je witte luidsprekers van veel van onze populairste merken. Als je dus op zoek bent naar een witte luidspreker als aanvulling voor je interieur en de geluidsbeleving in je huis, heb je bij ons een ruime keuze.

Witte speakers met slimme functies

Kiezen voor stijl met een elegante witte speaker, betekent niet dat je inboet aan kwaliteit of functionaliteit. Veel van onze populairste speakers zijn beschikbaar in het wit, dus je kunt met gemak een witte speaker met de coolste functies krijgen. In onze selectie van witte speakers vind je onder andere waterbestendige modellen. Die kun je dus meenemen naar de badkamer, zonder dat je je zorgen moet maken over eventuele schade door de vochtigheid in de ruimte. Een waterdichte witte speaker is ook je beste metgezel voor een fietstocht op een herfstige dag, want hij kan best wel wat druppels aan.

Er zijn ook veel witte smart speakers met spraakbesturing verkrijgbaar; denk aan Google Assistant, Siri of Alexa. Handig om het laatste nieuws te horen, het alarm in te stellen en muziek af te spelen of even te pauzeren. Met en witte speaker van bijvoorbeeld Sonos kun je gelijktijdig muziek afspelen in verschillende ruimtes. Hier hebben we het met andere woorden over multiroom-speakers. Dit soort systemen schenkt je optimale flexibiliteit en wordt steeds populairder. Dus we bieden een ruime keuze aan slimme witte speakers in een strak en stijlvol design.

Zeg volmondig ‘ja’ tegen minimalistische elektronica

Met een witte speaker zit je nooit verkeerd. Maar je kunt ook andere elektronica in een minimalistische, witte stijl krijgen. Misschien kun je wel een witte koptelefoon gebruiken, die een stijlvolle finishing touch geeft aan je discrete, elegante look – net zoals een witte speaker doet voor je woonkamer?

Als je van plan bent te investeren in een soundbar of een speaker met versterker, is een wit model dat mooi bij je witte speaker past een leuk idee. Een witte speaker zorgt voor een rustige sfeer in de kamer, die je kunt complementeren met accessoires in kalme, maar heldere kleuren. Zoals gezegd past witte, minimalistische elektronica in elke kamer, maar ze komen echt volledig tot hun recht in een Scandinavisch interieur met strakke, houten oppervlakken, boekenplanken en meubels – ideaal om je witte speaker in de schijnwerpers te zetten.

Witte draadloze speakers

Draadloze speakers zijn razend populair, omdat je geen kabels nodig hebt die een slordige indruk maken op de vloer of aan je muren. We hebben een ruime keuze aan witte draadloze speakers in onze selectie. Of je nu grote of kleine speakers zoekt, AirPlay speakers of stereo-speakers, je vindt ze HiFi Klubben.

Er zijn twee manieren om een speaker draadloos aan te sluiten, en ze hebben allebei zo hun voor- en nadelen. Ten eerste kun je je apparaten verbinden via een wifiverbinding, wat je normaal gesproken met andere apparaten thuis zou doen. Dit geeft je veel flexibiliteit, omdat wifi door muren heen reist, zodat je niet altijd in de buurt van je speaker hoeft te blijven om verbinding te hebben met je telefoon. De andere optie is bluetooth; bluetooth vind je tegenwoordig overal en de technologie wordt steeds beter, zowel wat betreft het bereik als de geluidskwaliteit.

Witte bluetooth speakers

Vandaag de dag is bluetooth zowat de standaard voor allerlei apparaten als smartphones en draadloze koptelefoons. Dus een witte speaker met bluetooth behoort zeker ook tot de mogelijkheden! Een witte bluetooth speaker kun je koppelen met elk apparaat dat compatibel is met bluetooth. Dus als je besloten hebt om een witte bluetooth speaker aan te schaffen, hoef je je nooit meer af te vragen of je smartphone en computer compatibel zijn met je witte speaker, want zolang ze bluetooth hebben, dan zijn ze dat.

Het bereik van een bluetooth-verbinding is beperkter dan dat van een wifiverbinding. Maar als je een kleine witte bluetooth speaker koopt, kun je hem makkelijk mee de tuin of de keuken in nemen zodat je geen problemen hebt met de verbinding.

Witte speakers voor elke stijl Wij vinden het belangrijk dat je nieuwe speaker je zin geeft om muziek aan te zetten. Als je investeert in elektronica, is het jammer als je nieuwe apparaat alleen maar stof ligt te verzamelen in je kast. En laat geweldige elektronica nu precies zijn waar wij in gespecialiseerd zijn! Dus als je een witte speaker zoekt, kunnen wij je helpen de perfecte match voor jou te vinden.

We weten natuurlijk niet precies in welke stijl jij je huis hebt ingericht, maar we kunnen je wel helpen om de speaker te vinden met de beste technische specificaties, die geoptimaliseerd is voor jouw behoeftes. We moedigen je van harte aan om de verschillende speakers in je lokale HiFi Klubben-winkel te komen uitproberen voordat je er een koopt. Dan kun je beter uitmaken de welke voor jou de beste speaker is.