Skip to content

Argon Audio luidsprekers

24 producten
Er worden 24 producten weergegeven van de 24

Argon Audio luidsprekers – goed geluid en stijl

Argon luidsprekers zijn ontworpen met Argon Audio’s filosofie van hoge prestaties, indrukwekkende audio en interessante prijzen als uitgangspunt. Dankzij de redelijke prijzen kan iedereen zich een Argon Audio luidspreker veroorloven. En je hoeft nooit in te leveren op kwaliteit, ook al heb je een beperkt budget. Tegelijkertijd krijg je een apparaat met een stijlvol ontwerp, zonder dat je er je spaarvarken voor moet openbreken.

Er zijn zowel passieve als actieve Argon luidsprekers. Actieve Argon luidsprekers hebben een ingebouwde versterker, maar als je een passieve Argon luidspreker koopt, zul je moeten investeren in een externe versterker. Actieve luidsprekers worden steeds populairder bij de consument en daarom zijn de actieve Argon luidsprekers sterk vertegenwoordigd in het assortiment van de fabrikant. Argon Audio volgt het reilen en zeilen in de wereld van de hifi op de voet.

Argon speakers: een technische klasse op zich

Als er iets is waar ze bij Argon Audio kaas van gegeten hebben, dan is het wel van geluid. Daarom kun je er ook zeker van zijn dat een Argon speaker je altijd een indrukwekkende geluidskwaliteit zal schenken en in geen enkel aspect moet onderdoen voor de duurdere merken op de markt. De audio van Argon speakers maakt zelfs nog indruk als ze naast grotere, duurdere luidsprekers worden geplaatst die een kraakhelder, voortreffelijk geluid produceren. Sommige modellen hebben een slimme functie die de frequentie van de bastonen aanpast, zodat je op een hoog volume muziek kunt afspelen zonder kwaliteitsverlies. Argon Audio maakt zijn belofte om meer waar voor je geld te bieden, meer dan waar.

Bij de keuze van een nieuwe Argon speaker moet je ook rekening houden met wat je uit het geluid wilt halen. Wil je de bas op volle kracht, luid en bonkend laten horen, dan zul je een iets ander model willen dan wanneer je een kleine Argon speaker wilt om thuis gewoon wat leuke achtergrondmuziek te spelen als je je kinderen helpt met hun huiswerk.

Verruim je geluidservaring thuis

De verschillende Argon speakermodellen allemaal hun eigen sterke punten. Afhankelijk van je keuze, bijvoorbeeld of je kiest voor een van de grote speakers of net een van de kleine speakers, kunnen daar wat verschillen in zitten. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze een kwaliteit leveren die iedereen zal doen geloven dat ze in een veel hogere prijscategorie zitten dan de categorie waar ze feitelijk in zitten.

Argon Audio anticipeert ook op het feit dat je op een bepaald moment je Argon speakers misschien gaat willen combineren met andere Argon apparaten. Zo bieden sommige modellen de mogelijkheid om een Argon platenspeler aan te sluiten dankzij een ingebouwde cartridgevoorversterker (RIAA) in de speaker. De voorversterkerkanalen van sommige modellen zijn trouwens zo goed dat ze héél dicht bij de kwaliteit van de veel grotere en duurdere modellen liggen.

Het maakt niet uit of je grote of kleine Argon speakers hebt, want als je een Argon subwoofer toevoegt kun je de lage tonen en dat bevredigende, diepe geluid waar je zo van houdt helemaal tot zijn recht laten komen. Als je een beter geluid van je tv wilt, is een soundbar wellicht iets om te overwegen. Met een soundbar zal de geluidskwaliteit gelijke tred houden met de uitstekende beeldkwaliteit.

Argon bluetooth speakers

Veel Argon speakers zijn draadloos en kun je via bluetooth verbinden met je geluidsbron. Het grote voordeel van bluetooth is dat je bijna elk apparaat kunt verbinden met je Argon speakers, zolang het compatibel is met bluetooth. Daarnaast is het ook eenvoudig om te schakelen tussen apparaten, dus als je je smartphone gebruikt maar je deze even moet opladen in een andere kamer, kun je snel en eenvoudig overschakelen naar muziek of een podcast op je tablet of computer.

Wie voor Argon speakers gaat, gaat voor een prachtig design. Het zou jammer zijn als je er niet ten volle van kunt genieten omdat er slordige kabels rondslingeren. Met een Argon bluetooth speaker heb je dat probleem niet, want niets zo netjes als een draadloze verbinding. Daarnaast is een klein draadloos model perfect als je je Argon speaker graag meeneemt naar een picknick of tuinfeest.

Koop Argon speakers bij HiFi Klubben

Als je een bezoek brengt aan een winkel van HiFi Klubben kom je alles te weten over de verschillende Argon speakers, die één voor één hun oorsprong vinden in een passie voor geweldig geluid tegen betaalbare prijzen. Je zult zien dat er Argon speakers zijn voor elke behoefte, in een betaalbare prijsklasse – telkens met het keurmerk van onze jarenlange ervaring met speakers en audio van hoge kwaliteit.

Ontdek onze selectie van Argon speakers en vind de beste oplossing voor jou en je huis. Als je hulp nodig hebt, staan onze medewerkers altijd voor je klaar met een helpende hand en goede tips, zowel online als in de dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel. Wij helpen je graag bij het testen van de verschillende Argon speakers. Zo weet je weet dat je de juiste speaker mee naar huis neemt, ongeacht of je nu één enkele speaker, een volledig audiosysteem of iets daartussenin zoekt.