Skip to content

23 producten

Draagbare luidsprekers: voor luisterplezier onderweg

Met een draagbare luidspreker hoef je nooit meer zonder muziek te zitten. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, zodat je altijd, waar je ook bent, naar je lievelingsmuziek of favoriete radiozender kunt luisteren. Draagbare luidsprekers zijn er in veel maten en uitvoeringen, die allemaal gemakkelijk mee te nemen te zijn.

Omring jezelf overal met muziek

Met een draagbare speaker kun je in je hele huis naar muziek luisteren, zonder in elke kamer een speaker te moeten installeren. Je neemt de speaker gewoon met je mee van kamer tot kamer.

Dit betekent dat je de dag kunt beginnen met een heerlijk bad terwijl je naar het laatste nieuws luistert op de radio. Daarna kun je de speaker meenemen naar de keuken voor je ontbijt en je koffie terwijl de prachtige muziek van je favoriete artiest de kamer vult.

Je kunt je draagbare speaker ook meenemen naar de woonkamer als je met subtiele achtergrondmuziek de juiste sfeer wilt creëren voor je wekelijkse spelavond of een diner met gasten. Of misschien heb je tijdens het schoonmaken of het afwassen wel nood aan wat opzwepende deuntjes? Ook daar kunnen draagbare speakers je mee helpen.

Een draagbare speaker kan ook makkelijk mee naar de tuin of het terras, om op een mooie zomerdag naar een interessante podcast of de leukste zomernummers te luisteren. Ben je dit van plan, controleer dan of je speaker als outdoor-speaker gebruikt kan worden. Dan hoef je je geen zorgen te maken als er een aantal druppels vallen. Als je kinderen hebt, willen ze waarschijnlijk graag naar muziek luisteren terwijl ze in de tuin spelen. Je kunt de speaker ’s nachts ook in de kinderkamer zetten, zodat ze voor het slapen gaan naar ontspannende muziek of verhaaltjes kunnen luisteren.

Ook tijdens een langere autorit kan het leuk zijn om een draagbare speaker in de auto te hebben, zodat je van je eigen afspeellijsten met je favoriete artiesten kunt genieten in plaats van naar een radioprogramma dat doorspekt is met reclamespots. Voor in de auto doen onze mini-speakers het heel goed. Een mini-speaker produceert meer dan genoeg geluid om de auto te vullen. Ideaal om te genieten van muziek tijdens het rijden. En tussen de ritten door kun je hem makkelijk kwijt in je handschoenenkastje.

Eenvoudige verbinding met je telefoon, tablet enz.

Het grootste voordeel van een draagbare speaker is uiteraard het, wel, draagbare karakter ervan. Hij is super makkelijk mee te nemen, waar je ook gaat of staat. Om onderweg naar muziek te luisteren met je speaker, moet je hem natuurlijk verbinden met je apparaat.

Een draagbare speaker van HiFi Klubben verbind je snel en eenvoudig via bluetooth met je smartphone, tablet of welk ander apparaat jij dan ook gebruikt om je afspeellijsten op te bewaren.

Kortom, draagbare speakers zijn eenvoudig en handig. Alles is slim en overzichtelijk: je kunt ze overal mee naartoe nemen, ze geven je een geweldig geluid en je kunt ze eenvoudig koppelen met je smartphone, tablet of ander apparaat voor een eenvoudige bediening.

Draagbare speakers op batterijen

Het spreekt voor zich dat als je je speaker mee wilt nemen, deze een batterij moet hebben. Je hebt immers niet altijd en overal een stopcontact in de buurt. De slimste op batterijen werkende speakers zijn oplaadbaar, dus je hoeft alleen maar de stekker van de speaker in het stopcontact te steken en zodra de batterij is opgeladen, ben je klaar om op avontuur te vertrekken met je draagbare speaker.

Over het algemeen kunnen speakers met een batterij relatief lang spelen zonder opgeladen te moeten worden, maar dat hangt af van het model en de manier waarop je ze gebruikt. Luide muziek gebruikt meer batterij dan minder luide muziek, en als je bluetooth of een ander soort draadloze verbinding gebruikt, zal de batterij sneller leeglopen dan met een kabelverbinding. Sommige op batterijen werkende speakers kunnen wel met een kabel worden aangesloten, zodat je geen batterij verbruikt om een draadloze verbinding tot stand te brengen als dat niet nodig is. Veel mensen geven echter de voorkeur aan de flexibiliteit van een draadloze speaker.

Bluetooth speakers met batterijen

Een van de populairste types van speaker is de praktische bluetooth speaker. Met bluetooth kun je snel en eenvoudig alle apparaten met elkaar verbinden, ongeacht het besturingssysteem, zolang de apparaten voorzien zijn van bluetooth.

Met andere woorden, als de speaker waar jij je oog op hebt laten vallen batterijgedreven is, dan is de kans heel groot dat hij ook bluetooth heeft. Als je van plan bent om je speaker mee op reis te nemen, of te gebruiken op feestjes of familieavonden thuis, is het een groot voordeel dat iedereen verbinding kan maken met de speaker. Dit maakt muziek streamen veel flexibeler.

Vind de juiste maat

Bij HiFi Klubben hebben we de beste draagbare speakers op de markt verzameld, dus de keuze is enorm. Ga je naar een festival gaat en wil je muziek spelen die zo luid is dat de hele camping het hoort? Dan heb je ongetwijfeld de zogenaamde SOUNDBOKS nodig. Dit is een grote speaker en past dus niet zomaar in elke tas, maar hij is stevig en waterdicht (lees: bestand tegen regen én omgevallen biertjes) en kan wel 100 uur lang spelen. Dus om een feestje te bouwen – op een festivalcamping, het strand, in de tuin of het park – is de SOUNDBOKS je perfecte maatje.

Zoek je daarentegen een kleinere speaker die je wel makkelijk in je rugzak kunt stoppen? Daarvoor kun je ook bij HiFi Klubben terecht. Het geluid zal niet van dezelfde kwaliteit zijn als dat van een SOUNDBOKS, maar je kunt wel genieten van goede muziek – zelfs als je kiest voor een kleine draagbare speaker. Als je het belangrijker vindt dat je je speaker overal mee naartoe kunt nemen, overweeg dan zeker om een kleiner model te nemen. Dat zal je het leven heel wat makkelijker maken.

Kom je opties verkennen bij HiFi Klubben

Bij HiFi Klubben kun je de producten waarin je interesse hebt eerst altijd komen testen in onze winkels. Wij raden je aan om altijd langs te komen voordat je een nieuwe speaker kiest. Dan kun je de verschillende modellen in het echt zien, voelen en beluisteren en het model vinden dat het best bij je past.

Houd bij je keuze rekening met verschillende factoren: de geluidskwaliteit, het ontwerp, de kleurencombinaties en de algemene indruk die je krijgt. Het belangrijkste aspect van een speaker is natuurlijk dat hij je een geweldigs geluidservaring geeft. Maar het oog wil ook wat! Dus een model vinden dat je mooi, cool of elegant vindt, is zeker ook niet onbelangrijk.

Afhankelijk van hoe je je draagbare speaker gaat gebruiken, kan de vorm en het gewicht ook van belang zijn. Er is een groot verschil in gewicht tussen draagbare speakers, en de vorm heeft invloed op hoe makkelijk je een speaker kunt dragen. Daarom is het een altijd een goed idee om een bezoek te brengen aan een van onze winkels. Dan kun je met je eigen ogen zien welk model jij het mooist vindt. Online kun je foto’s bekijken, maar een keuze maken is altijd makkelijker als je de verschillende speakers echt vóór je hebt en ze kunt aanraken. Vooral bij draagbare speakers is het relevant om te weten hoe makkelijk ze op te tillen en te dragen zijn. Dus haast je naar HiFi Klubben en ontdek welke mobiele speaker voor jou de beste is.