Skip to content

25 producten

Wifi luidsprekers

Wifi luidsprekers worden steeds populairder. Voor heel veel mensen zijn ze hun eerste keuze. HiFi Klubben heeft een grote selectie. Is jouw missie om die wifi luidspreker te kopen die perfect bij je past? Dan moet je goed overwegen wat je er uit wilt halen. Zo wordt het makkelijker om de juiste te vinden tussen de vele opties.

Wil je een outdoor-speaker of een kleine wifi luidspreker in de keuken voor wat vrolijke deuntjes bij je ochtendkoffie? Of misschien zoek je een grote, krachtige luidspreker om in de woonkamer te genieten van subliem geluid als je je favoriete muziek afspeelt of naar de laatste nieuwe superheldenfilm op tv kijkt? Volg onze gids en samen vinden we de beste wifi-luidspreker voor jou.

Draadloze wifi speakers

Wifi speakers werken uiteraard via wifi en zijn dus draadloos. Wifi speakers hebben een groter bereik dan bluetooth speakers, dus als je je speakers wilt kunnen bedienen vanuit een andere kamer dan die waarin je je bevindt, of in de tuin wilt kunnen rondlopen zonder je telefoon te moeten meenemen, dan is een wifi speaker een uitstekende keuze voor jou.

Via wifi kun je verschillende luidsprekers tegelijk bedienen, wat niet kan met bluetooth. Je kent dit misschien wel van de wifi speakers van Sonos, die speciaal gemaakt zijn om muziek af te spelen in verschillende kamers op hetzelfde moment – ofwel dezelfde muziek in elke kamer, ofwel verschillende muziek in verschillende kamers. Deze technologie krijgt steeds meer voet aan de grond op de markt door de flexibiliteit die het systeem biedt. Je kunt in de keuken naar je favoriete podcast luisteren, terwijl je soulmate een heerlijk bad neemt met een rustgevende afspeellijst op de achtergrond en je kinderen in hun kamer naar de top 100 luisteren.

Zoals gezegd, hebben wifi speakers het voordeel dat je ze mee naar buiten kunt nemen als je wilt genieten van de zon met wat goede muziek, of als je wat motiverende muziek nodig hebt als je onkruid aan het wieden bent. Zolang je wifi-verbinding goed genoeg is, kun je je wifi speakers gemakkelijk mee naar buiten nemen, waardoor je meer mogelijke toepassingen hebt.

Voordelen van wifi speakers

Ben je op zoek naar een nieuwe speaker, dan hebben wifi speakers nog meer eigenschappen die in hun voordeel spreken. Een van de grootste voordelen is dat een wifi-speaker veel flexibeler is dan een speaker met kabel, omdat je niet afhankelijk bent van de kabellengte en de juiste stekkers. Het staat je vrij om je wifi speaker mee te nemen naar je balkon of de tuin voor een picknick; zolang je binnen het bereik van je wifi-netwerk bent, zal je speaker werken.

Daarnaast ervaar je over het algemeen ook een beter geluid uit een speaker met wifi vergeleken met een bluetooth speaker. Als je geluid belangrijk vindt, zijn wifi-speakers de manier bij uitstek om je passie uit te leven. Het draait om de manier waarop de draadloze verbinding wordt verzonden, en met bluetooth gaat een deel van de geluidskwaliteit verloren, terwijl wifi-speakers meer van de geluidskwaliteit behouden. Als je een goede wifi-verbinding hebt en je speaker gebruikt om films te kijken op je tv of laptop, kun je ook in HD-audiokwaliteit streamen: topkwaliteit met een draadloze verbinding.

Veel wifi speakers zijn voorzien van spraakbesturing en spraakherkenning, wat voor veel mensen een groot voordeel is. Dankzij deze functies in de wifi speakers kun je je muziek, oproepen en vele andere functies bedienen zonder dat je knoppen hoeft te gebruiken of je telefoon moet tevoorschijn halen.

Soundbar, subwoofer of speaker met wifi?

Als jij ‘wifi speaker’ hoort, denk jij dan automatisch aan een gewone speaker die geluid produceert als je een liedje of video afspeelt vanaf je telefoon? Of naar je favoriete tv-programma kijkt? Dat zou het gevarieerde aanbod van vandaag de dag geen eer aandoen. Ook soundbars en subwoofers vallen onder de wifi speakers. ‘Speakers met wifi’ is dus een vrij brede categorie. Wil je een betere geluidskwaliteit thuis, kun je overwegen om je systeem uit te breiden met een soundbar en misschien ook nog een subwoofer. Dan weet je zeker dat je zult genieten van hoogwaardige, draadloze audio.

Voor de allerbeste geluidservaring thuis via je wifi-verbinding, kun je er ook helemaal voor gaan en investeren in een volledig speakersysteem met wifi. Een soundbar met wifi maakt de bas dieper en verbetert over het algemeen het geluid van je tv, terwijl een subwoofer met wifi het effect van de soundbar nog meer versterkt en je ook een beter surround-sound geven.

Koop je nieuwe wifi speaker bij HiFi Klubben

Nu hoef je alleen nog maar een keuze te maken tussen de vele wifi speakers in onze selectie bij HiFi Klubben. Aan de andere kant van de wifi-verbinding wacht geweldig geluid op je, en wij willen je helpen om daar zo snel mogelijk van te genieten. Vandaag de dag hebben de meeste merken wifi speakers in hun assortiment, dus als je een favoriet merk hebt of altijd al van een bepaald design gedroomd hebt, is dat geen probleem.

Je kunt de verschillende wifi speakers in de winkel testen om uit te maken de welke het geluid produceert dat jij het mooist vindt. De beste wifi speakers zijn niet per se de duurste of populairste, maar wel die speaker waarvan jij vindt dat hij het best klinkt. En er is maar één manier om te weten te komen de welke dat is: door de verschillende wifi speakers uit te proberen. Dat kan bij je dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel. We helpen je graag je weg te vinden in het omvangrijke aanbod van wifi speakers, zodat je weer huiswaarts gaat met de juiste speaker.