Skip to content
Sennheiser
Soundbar

Sennheiser AMBEO Soundbar MAX

€ 1.650,00stuk
Van € 1.699,00Bespaar € 49,00
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Deze zware, geavanceerde en krachtige soundbar kan echt alles – en hoe! Inclusief Dolby Atmos en muziekstreaming.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser AMBEO Soundbar MAX – exclusieve soundbar met veel vermogen en overtuigend surroundeffect

 • Ontzettend lage basweergave en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Overtuigend surroundeffect zonder extra luidsprekers (incl. Dolby Atmos/DTS:X)
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC)
 • Exclusieve finish van geborsteld aluminium

De AMBEO Soundbar MAX is een grote, zware en exclusieve soundbar met een overtuigend surroundeffect die harder en lager gaat dan welke andere soundbar dan ook. De 13 geïntegreerde luidsprekers, massieve versterkers en ultrageavanceerde processor werken samen voor een unieke film- en muziekervaring.

Je stelt alles één keer in met de Smart Control App en de bijgeleverde kalibratiemicrofoon en daarna ben je klaar voor de ultieme AMBEO-ervaring: overtuigend 3D-geluid, een bijzonder diepe en krachtige basweergave en een geluidskwaliteit die het beste uit je stereomuziek naar voren haalt.

Een echte alleskunner – ook voor muziekstreaming

De AMBEO Soundbar MAX ondersteunt vrijwel alle audioformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X, zodat je geluid ook een hoogtedimensie krijgt. Je kunt het geluid en de ruimtelijke weergave aanpassen met de app, en dankzij HDMI-CEC zet je het apparaat aan en uit met de afstandsbediening van de TV – heel eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt allemaal vanzelf.

Met geïntegreerde Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect kun je alle muziek in de wereld streamen, en alles kan worden aangestuurd met je smartphone. Je kunt dus ook luisteren naar het schitterende geluid van de AMBEO Soundbar MAX als je TV uit staat.

De AMBEO Soundbar MAX is niet gratis, maar als je hem vergelijkt met een traditionele home-cinema of een draadloze surroundinstallatie met achterluidsprekers en een subwoofer, is het een heel interessant alternatief. Hij heeft namelijk een zeer overtuigend surroundeffect, een indrukwekkende basweergave en genoeg vermogen, maar dan zonder dat je een complete installatie in je woonkamer hoeft te zetten.

De AMBEO Soundbar MAX is verkrijgbaar in zwart geborsteld aluminium. Muurbeugel apart verkrijgbaar.

AMBEO Soundbar MAX – soundbar met schitterend 3D-effect

Met de AMBEO heeft Sennheiser een indrukwekkend en geavanceerd systeem voor 3D-geluid ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit speciale opnameapparatuur, een slimme headset, soundbar enz., en geeft een unieke ruimtelijke ervaring, zelfs voor stereogeluid.

Via een ongelofelijk krachtige processor en een reeks geavanceerde speakers gebruikt de AMBEO Soundbar MAX de reflecties van je muren en plafond om een surroundeffect te creëren met virtuele achter- en hoogtekanalen. En anders dan bij eenvoudigere alternatieven klinkt dit systeem echt heel overtuigend. Met de AMBEO Soundbar MAX kom je dus heel dicht in de buurt van een echte home-cinema met Dolby Atmos, maar dan zonder receiver, luidsprekers en kabels in de woonkamer.

Kan worden aangepast aan jouw ruimte en smaak

De AMBEO Soundbar MAX wordt geleverd met een kalibratiemicrofoon die je luisterkamer ‘meet’. Als je de soundbar bij de TV hebt gezet, plaats je de microfoon met standaard op je favoriete luisterpositie. Binnen een paar minuten meet het systeem de reflecties van de wanden en het plafond en wordt het geluid perfect afgestemd op jouw kamer. Dat is een van de redenen dat de AMBEO Soundbar MAX een veel beter surroundgeluid heeft dan andere soundbars.

Via de speciale Sennheiser Smart Control App kun je het AMBEO-geluid aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je kunt de hoeveelheid 3D-effect – de ‘immersie’ – bepalen en kiezen tussen verschillende presets, bijvoorbeeld voor muziek, dialoog, film enz. En de AMBEO Soundbar MAX is ook heel geschikt om muziek mee te spelen, in tegenstelling tot veel andere soundbars. Je kunt zelf bepalen of je stereogeluid wilt, of dat de AMBEO het geluidsbeeld meer diepte en breedte moet geven – natuurlijk zonder dat de plaatsing van de stemmen of instrumenten hierdoor in de war raakt.

Meer dan genoeg luidsprekers en vermogen

De AMBEO Soundbar MAX heeft meer luidsprekers dan welke soundbar dan ook. In totaal zitten er 13 hifi-luidsprekers in, wat zorgt voor unieke prestaties. De zes speciale long-throw bas-/middenspeakers halen een frequentie van wel 30 Hz, wat lager is dan veel traditionele vloerluidsprekers. En als je tegelijkertijd genoeg vermogen hebt om deze frequenties op hoog volume weer te geven, dan heb je alleen een aparte subwoofer als je een echte hardcore ‘basshead’ bent.

De hoge frequenties worden weergegeven door vijf hoogwaardige tweeters met een aluminium membraan – twee aan de voorkant en twee aan de zijkant. Deze tweeters worden aangevuld door twee naar boven gerichte 3,5” fulltone-speakers die door de speciale AMBEO-signaalbehandeling een hoogtedimensie toevoegen aan je geluid – zonder luidsprekers in het plafond!

Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect en Bluetooth

AirPlay 2 en Chromecast built-in zijn slimme oplossingen om muziek en geluid via een smartphone, tablet of computer te streamen naar je installatie. De meeste muziek-apps (inclusief videoservices, YouTube, TuneIn Radio enz.) ondersteunen deze functie al. Je hoeft dus alleen maar op het icoontje te drukken en je kunt meteen genieten van draadloze muziek. Met geïntegreerde Spotify Connect en TIDAL Connect kun je ook heel eenvoudig muziek streamen met de app die je al kent.

En omdat alles wordt afgespeeld door de installatie, gaat de accu van je telefoon veel langer mee. En je kunt hem ook gebruiken om nummers te kiezen en het volume te regelen, waar in huis je ook bent. Je kunt ook direct streamen met je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth, net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Supersimpel en je hebt geen netwerk nodig. Maar hierdoor raakt de accu van je telefoon wel sneller leeg.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Fantastische geluidskwaliteit met 13 geïntegreerde hifi-luidsprekers
 • Ondersteunt vrijwel alle surroundformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X
 • Overtuigend surroundeffect zonder extra luidsprekers
 • Bijzonder lage basweergave en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Bluetooth v4.2, incl. AAC
 • Gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC)
 • 3 x HDMI en optische en analoge audio-ingang
 • Aansluiting voor subwoofer
 • Ondersteunt HD-geluid tot 24-bit/192kHz
 • Speciale Sennheiser Smart Control-app
 • OLED-display op de voorkant
 • ECO Mode voor energiezuinige stand-by
 • Exclusieve finish van geborsteld aluminium

Tegens

 • Geen multiroomfunctie
 • Geen geïntegreerde voice-control
 • Ophangsysteem apart verkrijgbaar
 • Niet erg compact
 • Een echte home-cinema met meerdere kanalen en aparte luidsprekers geeft een veel beter geluid

Reviews

Video's over de Sennheiser AMBEO Soundbar MAX

Accessoires voor de Sennheiser AMBEO Soundbar MAX

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)30-20.000 Hz
Formaat tweeter1"
Formaat woofer4"

Recensies


4.6
14 recensies
5
12
4
1
3
1
2
1
1
1

Aanbevolen producten