Skip to content

2 producten

Vind je nieuwe Sennheiser in-ear koptelefoons hier

Sennheiser koptelefoons worden unaniem geprezen voor zowel de hoge kwaliteit van de geluidservaring die ze schenken, als voor het grote draagcomfort en het prachtige design. Dit geldt voor alle modellen van Sennheiser, en dus ook voor hun in-ear koptelefoons.

In-ear koptelefoons zijn kleine oordopjes die in je oren passen en die je ofwel via een kabel of draadloos met je geluidsbron verbindt. In-ear koptelefoons zijn handig in vele situaties en de modellen van Sennheiser hebben een heleboel functies en details die ze zowel veelzijdig als exclusief maken.

Sennheiser oordopjes voor sport

Als je heel actief bent, kan het een goed idee zijn om specifiek op zoek te gaan naar Sennheiser oordopjes die tegen een zweterige loopsessie of een uurtje gewichtheffen in de sportschool kunnen. Sennheiser heeft verschillende koptelefoons voor sport in zijn assortiment, die speciaal ontworpen zijn om tegen een stootje te kunnen. De fabrikant heeft zelfs waterbestendige koptelefoons in zijn assortiment, waarmee je zorgeloos kunt blijven hardlopen of fietsen als je overvallen wordt door een hevige regenbui.

Sommige Sennheiser oordopjes voor sport hangen aan elkaar vast met een nekband. Deze zorgt ervoor dat je altijd weet waar je oordopjes zijn ook als je ze even niet in hebt. Je merkt eigenlijk niets van de nekband als je beweegt, maar hij biedt wel een groot voordeel: je kunt je oordopjes gemakkelijk uit je oren halen om een gesprek aan te gaan met mensen om je heen. Dankzij de nekband kun je de koptelefoon gewoon om je nek laten hangen, in plaats van hem op een bankje neer te leggen in de sportschool waar je hem vervolgens vergeet …

Sennheiser oortjes met noise-cancelling

Sommige Sennheiser oordopjes komen met active noise-cancelling (ANC) of ruisonderdrukking. Dit is vrij indrukwekkend, want het is niet simpel om deze functie op te nemen in koptelefoons zonder oorschelpen. Maar ook zonder ANC geven Sennheiser oordopjes een zekere mate van ruisonderdrukking. Dit doen ze omdat de kleine oordopjes perfect in je oren passen en zo automatisch een deel van de omgevingsgeluiden buitensluiten. En ze filteren je omgeving zo goed weg, dat veel Sennheiser oordopjes de ingebouwde functie Transparant Hearing hebben; als je deze inschakelt worden zekere omgevingsgeluiden niet meer gedempt, wat handig kan zijn als je je in het verkeer bevindt of in andere situaties waarin je moet kunnen horen wat er om je heen gebeurt.

Ook al hebben de meeste Sennheiser in-ear koptelefoons eigenlijk geen active noise-cancelling, je kunt je toch gemakkelijk in je eigen wereld terugtrekken als je ze in hebt. En dan is er ook nog het grote voordeel dat ze bijna geen plaats in beslag nemen, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn in je broekzak, waar je ook naartoe gaat.

Wireless in-ear Sennheiser koptelefoons

Het grote voordeel van een draadloze koptelefoon is dat je geen kabels hebt die vast kunnen komen te zitten in een rits of in het stuur van je fiets en heel plotseling uit je oren worden getrokken. Ook als je graag zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebt, moet je een draadloze koptelefoon overwegen. Zolang je binnen het bereik van de verbinding blijft, blijft je muziek gewoon doorspelen ook al ben jij aan het rondlopen.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de accutijd van je draadloze Sennheiser oortjes. Deze varieert van model tot model, maar sommige True Wireless oordopjes kunnen wel 7 uur lang meegaan op één enkele lading, en verder zitten er nog 3 ladingen in etui. Dit betekent dat je bijna 30 uur batterijtijd in je broekzak hebt zitten. Dus met je draadloze Sennheiser in-ear koptelefoon kan best een goede training aan, een lange wandeling of een paar uurtjes cruisen met de auto om van de zonsondergang te genieten. Als je kiest voor een paar Sennheiser oordopjes met nekband, krijg je meer accutijd in een enkele lading, maar je krijgt er geen etui bij met back-up batterijtijd. De modellen hebben allebei hun eigen voor- en nadelen.

Sennheiser in-ear bluetooth koptelefoons

De meeste Sennheiser oordopjes gebruiken bluetooth voor draadloze verbindingen. Inmiddels is bluetooth de standaard in draadloze koptelefoons. En dat is niet verwonderlijk: het is erg eenvoudig om je apparaten aan te sluiten op een bluetooth koptelefoon, ongeacht welk platform je gebruikt of welk apparaat je hebt – je dient alleen na te gaan of beide apparaten bluetooth ondersteunen.

Sennheiser bluetooth oordopjes zijn supergemakkelijk voor onderweg: ze nemen zo goed als geen ruimte in en ze zijn snel gekoppeld met je smartphone wanneer je naar muziek wilt luisteren.

Sennheiser earbuds – True Wireless

Een opvallend type van in-ear koptelefoon is de True Wireless koptelefoon. Zoals reeds gezegd, kun je draadloze Sennheiser in-ear koptelefoons met nekband krijgen, maar de True Wireless oordopjes tillen draadloosheid naar een volledig nieuw niveau. Ook deze modellen zijn compatibel met bluetooth en je kunt dus even snel en makkelijk een verbinding tot stand brengen als met een ‘gewone’ draadloze koptelefoon.

De True Wireless in-ear koptelefoon bestaat uit alleen maar twee kleine Sennheiser earbuds, wat betekent dat je noch een nekband, noch een ander soort van kabel nodig hebt. De Sennheiser earbuds hebben ingebouwde microfoons, bedieningsknoppen en een batterij, zodat je geen compromissen dient te sluiten op het vlak van functionaliteit als je voor een True Wireless koptelefoon gaat. Je nieuwe Sennheiser earbuds worden geleverd in een prachtig etui dat ook als oplaadstation werkt, zodat je makkelijk onderweg snel je oordopjes kunt opladen.

Koop je Sennheiser oordopjes bij HiFi Klubben

Heb je al besloten welke Sennheiser oordopjes voor jou de ideale zijn? Haast je dan en bestel ze vandaag nog, zo kun je er zo snel mogelijk van genieten. Als je nog twijfelt over welke koptelefoon de jouwe wordt, kun je een bezoek brengen aan een van onze winkels en de verschillende opties in levende lijve komen ervaren.

Test de True Wireless earbuds, voel hoe licht de nekband is, en luister met de verschillende modellen naar je eigen afspeellijsten, zodat je kunt horen hoe je lievelingsmuziek klinkt uit de verschillende Sennheiser oordopjes. Zo maak je een weloverwogen beslissing. Als vragen hebt, staan onze medewerkers altijd klaar met antwoorden en professionele begeleiding.