Skip to content

14 producten

Sennheiser hoofdtelefoons of topkwaliteit

Een Sennheiser hoofdtelefoon is niet zomaar een hoofdtelefoon: er is zorgvuldig nagedacht over welke functies vereist zijn om aan de behoeften van vandaag de dag te kunnen vervullen. Sennheiser is een van ‘s werelds meest gerenommeerde fabrikanten van koptelefoons en microfoons, en het assortiment van het merk bevat onder andere professionele apparatuur, hoogwaardige hifi-producten en verschillende soorten van gaming-headsets. Bij HiFi Klubben vind je zowel in-ear, over-ear als on-ear hoofdtelefoons van Sennheiser, draadloos of met kabel.

Als je een Sennheiser hoofdtelefoon hebt, kun je de gratis Sennheiser Smart Control-app downloaden, waarmee je je hoofdtelefoon kunt updaten en de geluidservaring afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt onder andere de equalizer precies zo instellen als jij wilt, of instellen hoeveel van de omgevingsgeluiden je wilt uitfilteren als je met je Sennheiser hoofdtelefoon naar muziek luistert.

Sennheiser headset

In principe is een headset een koptelefoon met een flexibele microfoon of een of meer ingebouwde microfoons, wat ideaal is voor vooral online vergaderingen en videogames.

Sennheiser gaming-headsets zijn typisch vrij grote, on-ear of over-ear koptelefoons met een flexibele microfoon, zodat je gamingpartner, waar die zich ook bevindt, je luid en duidelijk hoort. Het voordeel van de flexibele microfoon, in vergelijking met de ingebouwde microfoons, is het feit dat je hem kunt verplaatsen zodat hij voor jou ideaal gepositioneerd is: voor een optimaal comfort en een optimale communicatie met je medespelers.

Sennheiser headset voor sport

Als je een kleiner model wilt, kun je voor een set kleine Sennheiser oordopjes gaan die in je oor passen (vandaar de naam ‘in-ear headphones’) en je het gevoel schenken volledig omringd te zijn door muziek. Sennheiser in-ear headsets zijn ontworpen met oog voor comfort; draagcomfort is immers een van de belangrijkste aspecten van een fantastische in-ear headset. De oordopjes moeten zo in je oren passen dat je er geen last van hebt en ze er niet uit vallen. Met de juiste oordopjes kun je rennen, fietsen, schoonmaken en allerlei andere dingen doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of ze wel of niet in je oren blijven zitten. Wil je graag sporten met je Sennheiser headset, dan moet je specifiek zoeken naar een headset voor sport; Sennheiser headsets voor sport zijn speciaal ontworpen om zweet en vuil aan te kunnen, zodat je echt alles kunt geven tijdens al je sportieve uitspattingen: want je weet dat je koptelefoon er tegen kan. Sommige modellen zijn zelfs helemaal waterdicht, zodat je ze gewoon onder de kraan kunt afspoelen als dat nodig zou zijn.

Geniet van meer flexibiliteit met een draadloze Sennheiser koptelefoon

De meeste Sennheiser koptelefoons en headsets zijn draadloos, en je hebt modellen met of zonder bluetooth, ook al is bluetooth inmiddels bijna de standaard geworden. Sennheiser bluetooth koptelefoons zijn perfect als je apparaten van verschillende merken en met verschillende besturingssystemen snel en probleemloos met je koptelefoon wilt verbinden. Dit is echt een enorm voordeel, aangezien je je niet moet druk maken over de compatibiliteit van je Sennheiser koptelefoon en je andere apparaten die je wilt koppelen.

Dit is precies waarom bluetooth zo populair is, en ook waarom er vaak software-updates zijn. Die updates zijn vaak bedoeld om het bereik – dat typisch kleiner is met bluetooth – uit te breiden, maar soms ook om de geluidskwaliteit te verbeteren, die in vergelijking met de geluidskwaliteit van een kabelverbinding soms toch nog net wat meer aandachtspunten heeft.

Sennheiser headsets voor tv

Een aantal Sennheiser headsets zijn perfecte koptelefoons voor tv, om naar je favoriete programma te kijken zonder gestoord te worden door gezinsleden – en omgekeerd hoeft dus niet iedereen in huis mee te luisteren naar jouw voetbalwedstrijd of de dramatische plot van je tv-serie.

De uitdaging wanneer je een koptelefoon op hebt als je tv kijkt, is dat het geluid vaak vertraagd is ten opzichte van het beeld – tenminste als het een bluetooth koptelefoon is. Inmiddels lukt het een aantal Sennheiser koptelefoons om perfect bij te blijven met het beeld op het scherm, maar als je van plan bent je koptelefoon vaak te gebruiken om tv mee te kijken, is het wellicht een goed idee om of te zoeken naar een koptelefoon met kabelverbinding, of een draadloze digitale audiozender die je verzekert van een geweldige geluidskwaliteit.

Sennheiser headsets met noise cancelling

Sennheiser maakt het je gemakkelijk om het lawaai om je heen buiten te sluiten. Ze hebben een heleboel ruisonderdrukkende headsets in hun assortiment, dus ongeacht het type koptelefoon dat je zoekt, er zitten er ongetwijfeld een aantal tussen met active noise cancelling (ANC).

Als je met meerdere mensen in een kantoor werkt, kan een Sennheiser headset met noise cancelling handig zijn voor bijvoorbeeld online vergaderingen of webinars, omdat je dan niet wordt afgeleid door het geklets van je collega’s op de achtergrond. Aan de andere kant kan het voor hen ook prettig zijn om jouw gesprek niet te moeten horen. Een Sennheiser headset met noise cancelling is daarom essentieel op een werkplek waar meerdere mensen in één ruimte zitten.

Bovendien zijn ze ook effectief als je niet goed tegen lawaai in de trein, het vliegtuig of waar dan ook op reis kunt, of gewoon wanneer je even een moment voor jezelf nodig hebt met goede muziek en zonder storingen. Geluidsreductie is het effectiefst bij een over-ear koptelefoons; dit zijn koptelefoons die je oren volledig omsluiten met een paar zachte, comfortabele oorschelpen.

Bezoek HiFi Klubben en vind je nieuwe Sennheiser headset

Als je niet helemaal zeker weet welke headset voor jou de juiste is, staan wij altijd voor je klaar in je dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel met tips en advies op maat.

We hebben een heleboel verschillende modellen, functies en prijsklassen om uit te kiezen in onze selectie bij HiFi Klubben. Misschien zegt het je wel wat om ze in het echt te zien? In de winkel krijg je ook de kans om met een aantal koptelefoons naar jouw favoriete nummers te luisteren. Dit is iets wat we ten zeerste aanraden om te doen voordat je beslist welke Sennheiser headset de jouwe wordt.

Natuurlijk kun je ook direct via onze website bestellen als je al weet welke Sennheiser headset jouw nieuwe trouwe vriend wordt. Bovendien hebben we een 60-dagenretourbeleid, zodat je de headset mee naar huis kunt nemen en 2 maanden lang kunt uitproberen voordat je je uiteindelijke keuze maakt.