Skip to content
0 producten
Geen resultaten gevonden met de huidige filters

In-ear headsets zijn in-ear koptelefoons met microfoon. De microfoon blijkt in tal van situaties een meerwaarde te betekenen, en maakt zo een wereld van verschil voor je gebruikservaring.

Dankzij de ingebouwde microfoon(s) kun je telefoonoproepen maken en ontvangen en toch je handen vrij hebben. Je hoeft daarbij je telefoon niet eens uit je zak te halen, want afhankelijk van het model kun je met een enkele druk op een knop op de kabel of een van de oordopjes oproepen beantwoorden of weigeren. Als je je telefoon niet hoeft vast te houden terwijl je praat, heb je je handen vrij om andere dingen te doen. Misschien ben je het avondeten aan het klaarmaken als de telefoon rinkelt, of misschien ben je naar huis aan het fietsen; en in dit soort situaties is het niet altijd handig als je alles op pauze moet zetten om te kunnen praten aan de telefoon.

In-ear bluetooth headsets

Makkelijker dan met een in-ear bluetooth headset wordt het eigenlijk niet. Een in-ear headset neemt absoluut geen ruimte in beslag, en als hij bluetooth heeft, hoef je je ook geen zorgen meer te maken over kabels en moeilijke verbindingen. Je hoeft alleen maar bluetooth in te schakelen op je apparaat, je headset te zoeken op de lijst met apparaten en de verbinding wordt tot stand gebracht. De meeste in-ear headsets maken na de eerste verbinding achteraf ook automatisch verbinding met je apparaat. Zo heb jij bliksemsnel je oordopjes in om te genieten van je favoriete muziek.  

True Wireless in-ear headset

De meeste van onze in-ear headsets zijn draadloos. Sommige hebben een nekband zodat je ze om je nek kunt laten hangen als je ze niet gebruikt, terwijl andere helemaal geen kabels hebben: dit zijn de zogenaamde True Wireless in-ear headsets. Deze modellen bestaan uit alleen maar twee oordopjes; op de oordopjes zelf kun je allerlei dingen regelen: de muziek aan- of uitzetten, oproepen beantwoorden, het volume hoger of lager zetten enz. En wat je niet kunt doen op de headset, kun je uiteraard wel doen op je smartphone.

Met een True Wireless headset krijg je volledige bewegingsvrijheid zonder compromissen te moeten sluiten op het gebied van comfort, kwaliteit of functies. Deze oordopjes zijn vooral populair bij al wie tijdens het sporten naar muziek wilt luisteren, omdat ze zo goed als geen ruimte in beslag nemen en niet gaan irriteren als je beweegt. Ze blijven gewoon lekker in je oren zitten en voorzien je van de motiverende muziek die jij nodig hebt om alles op alles te zetten tijdens je training.

In-ear headsets met geluidsreductie

In-ear headsets met actieve noise-cancelling (ANC) helpen je om helemaal op te gaan in je muziek. En als je je oordopjes met microfoon gebruikt voor een telefoongesprek, ben je er ook zeker van dat je niet gestoord wordt door lawaai van buitenaf wanneer je de ruisonderdrukkingsfunctie inschakelt. Je moet je er echter wel van bewust zijn dat je jezelf niet kunt horen en dat je om die reden soms luider gaat praten zonder het te willen.

Ruisonderdrukking dempt het geluid van buitenaf, zodat jij alleen het schone, gefilterde geluid te horen krijgt. Sommige modellen zijn voorzien van flexibele ruisonderdrukking, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel van de omgevingsgeluiden je wilt uitfilteren. Dit is een groot voordeel als je je in-ear headset gebruikt terwijl je aan het verkeer deelneemt. Het is aangenaam om je af te sluiten van het meeste geroezemoes, maar voor je veiligheid is het wel belangrijk dat je je bewust blijft van de verkeersgeluiden om je heen.

Als we het hebben over in-ear headsets, wordt ruisonderdrukking gezien als een praktische extra functie. Wat we hiermee bedoelen is dat als je heel specifiek op zoek bent naar een koptelefoon met noise-cancelling, je zou moeten kiezen voor een on-ear of over-ear koptelefoon. Vooral over-ear koptelefoons sluiten je omgeving vakkundig af als je ruisonderdrukking inschakelt; dus als dit je voornaamste doel is, dan zul je bij de grotere modellen moeten kijken.

Als je daarentegen tevreden bent met een matige ruisonderdrukking en zelf meer belang hecht aan een compact, handig formaat, dan is een in-ear headset perfect voor jou.

Shop voor een in-ear headset bij HiFi Klubben

Onder de populairste in-ear headsets van het moment vinden we de modellen van Jabra en Argon Audio. De headsets van beide merken hebben een discreet ontwerp met een licht stoere uitstraling. Meestal kunnen de oordopjes worden vervangen zodat ze perfect in je oren passen. Bovendien zijn de microfoons voorzien van de nieuwste technologieën, zodat je kunt bellen als je lekker aan het rennen bent. In deze categorieën vind je onder andere in-ear headsets:

Waterbestendige koptelefoonsKoptelefoons voor sportB&O koptelefoonsDenon koptelefoons – Sennheiser in-ear koptelefoonsSony koptelefoons – KoptelefoonsHeadsetsDraadloze koptelefoonsKoptelefoons voor iPhoneWitte koptelefoonsGouden koptelefoonsKoptelefoons met kabel

Als je een in-ear hoofdtelefoon met microfoon hebt uitgekozen, kun je deze met een paar klikken direct bestellen. Als je op werkdagen vóór 16.30 uur bestelt, dan versturen we het pakket dezelfde dag nog. Zo kun jij binnen een mum van tijd genieten van je nieuwe aankoop.

Last van keuzestress? Als je door het bos de bomen niet meer ziet, ben je altijd welkom in een van onze winkels, waar je onze medewerkers zoveel vragen kunt stellen als je maar wilt. Je kunt de verschillende in-ear headsets ook uittesten in de winkel, zodat je je een beter beeld kunt vormen van de functies en details die jij in je nieuwe headset wilt terugzien.