Skip to content

19 producten
19 producten
  WH-H900N
  Sony WH-H900N
  Draadloze koptelefoon
  € 199 / Stuk
  Move
  Jabra Move
  Draadloze koptelefoon
  € 79 / Stuk

  Goudkleurige hoofdtelefoons – modern en stijlvol elegantie

  Bij het uitkiezen van een nieuwe hoofdtelefoon is ook het ontwerp een belangrijke beslissende factor. Heb je beslist welk type van hoofdtelefoon je graag wilt, welke functies je er graag bij hebt en of je voor een draadloos model of een model met kabel gaat? Dan is het nu tijd dat je naar het design gaat kijken.

  Een goudkleurige koptelefoon is stijlvol, elegant en modern en past bij bijna elke outfit. In veel gevallen is de gouden kleur vrij subtiel en eerder wat champagneachtig, ideaal als je een chique toets wilt aanbrengen in je outfit, zonder al te veel op te vallen; goudkleurige koptelefoons zijn unieker en specialer dan de meer traditionele zwarte of witte koptelefoons. Ze verlenen een stijlvol accent aan je look en stralen elegantie uit. Als accessoire is de gouden hoofdtelefoon vergelijkbaar met de roze koptelefoon; hij is net wat anders, maar toch ook discreet en superleuk.

  Draadloze goudkleurige headsets

  Draadloze koptelefoons worden steeds populairder en daar zijn verschillende redenen voor. Simpel gezegd is het voor veel mensen een voordeel om geen kabels in de weg te hebben. Als je je koptelefoon wilt gebruiken tijdens het sporten bijvoorbeeld, kan het erg storend zijn als je kabels voor je hebt hangen die van de ene naar de andere kant bungelen tijdens het hardlopen of verstrikt raken in je barbell in de sportschool. Maar ook als je je koptelefoon gewoon thuis of op kantoor gebruikt kan het prettig zijn om helemaal kabelvrij te zijn, zodat je je vrij kunt bewegen zonder dat je de verbinding kwijtraakt.

  De kers op de taart is dat de meeste draadloze koptelefoons vandaag de dag een of meer microfoons hebben, zodat je er ook kunt mee telefoneren. Je kunt een oproep direct beantwoorden via een bedieningsknop op je koptelefoon en je hoeft je telefoon dus zelfs helemaal niet uit je broekzak te halen als iemand je belt. De meeste draadloze headsets maken verbinding met andere apparaten via bluetooth, dus met een goudkleurige bluetooth headset krijg je het volledige pakket: volledige bewegingsvrijheid, een prachtig design en onderweg super snel en eenvoudig oproepen beantwoorden.

  Een draadloze goudkleurige headset geeft je een consistent stijlvol uiterlijk, er zijn geen kabels die de aandacht opeisen. Met een goudkleurige koptelefoon kun je echt pronken, vooral als je kiest voor een model met oorschelpen – d.w.z. als je voor een on-ear of over-ear koptelefoon gaat. Ze nemen meer ruimte in beslag en zijn erg in trek bij mensen met een lang woon-werkverkeer, die op kantoor of tijdens een wandeling in de pauze naar muziek willen luisteren. Als je van een meer discrete look houdt, is een compacte in-ear koptelefoon wellicht iets voor jou. De mooie gouden glans van de oordopjes verleent een subtiel, maar elegant accent aan je uiterlijk, maar valt niet zodanig op dat mensen nergens anders meer naar kunnen kijken. Als je van plan bent om je goudkleurige koptelefoon te gebruiken tijdens al je sportieve uitspattingen, willen we je graag een True Wireless koptelefoon aanbevelen; deze modellen zijn 100% kabelvrij en bestaan uitsluitend uit twee afzonderlijke oordopjes in een mooie, gouden kleur, wat je zeker zal motiveren om alles te geven wat je hebt. Je kunt ook kiezen voor een in-ear koptelefoon met nekband, zodat je je koptelefoon om je nek kunt laten hangen als je hem even niet gebruikt. Superhandig, en nog steeds zonder vervelende kabel die je moet aansluiten op je telefoon.

  Goudkleurige headsets voor iPhone

  De meeste mensen associëren Apple met een wit, stijlvol ontwerp, maar als je een iPhone hebt en gewoon van de gouden look houdt, kun je gemakkelijk een goudkleurige headset voor iPhone vinden. Zolang je headset compatibel is met je smartphone, ofwel met een bijpassende jack-plug (rechtstreeks of via een Lightning-connector) ofwel met een draadloze verbinding zoals bluetooth.

  Geselecteerde merken met goudkleurige koptelefoons

  Bowers & Wilkins koptelefoonsJabra koptelefoons