Skip to content

Sennheiser high-end – nu bij HiFi Klubben

DE BESTE HOOFDTELEFOONS
TER WERELD?

Als je het liefst naar muziek luistert met een goede hoofdtelefoon, dan zit je goed bij HiFi Klubben. Wij mogen nu namelijk ook de legendarische high-end modellen van Sennheiser verkopen! Kom langs voor een unieke audio-ervaring!

Sennheiser is een van de meest toonaangevende hoofdtelefoonfabrikanten ter wereld. En als zij besluiten om een echt high-end product te ontwikkelen, nou – maak dan je borst maar nat! Dankzij zijn gigantische productieapparaat kan Sennheiser namelijk alle componenten in-house ontwerpen, produceren en monteren – en dat op een ultrahoog niveau.

De meest exclusieve modellen – zoals de HD 800 S, HD 820 en het in-ear model, de IE 800 S – zijn volledig gemaakt in Duitsland, met de allerbeste materialen en componenten die Sennheiser heeft kunnen ontwikkelen. En de rest van het verhaal? Let maar op het kippenvel dat je krijgt als het schitterende geluid je oren binnen stroomt. Dit is absolute high-end kwaliteit – of je nu thuis achter je installatie zit, of onderweg bent.

Je kunt de high-end modellen van Sennheiser beluisteren in geselecteerde winkels van HiFi Klubben. Kom langs en ontdek hoe goed je favoriete muziek echt kan klinken!