Skip to content

Denon AVR-X4300H Surround receiver

{{product.ribbonText}}

De AVR-X4300H is een loodzware en exclusieve 9.2-kanaals topreceiver met 125 hifi-watt, geïntegreerde HEOS-multiroom, 3 HDMI-uitgangen, Dolby Atmos/DTS:X en de allernieuwste HDMI-standaarden. Echte topkwaliteit, voor een prima prijs Zwart of zilver.

Artikelnummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stuk

{{product.sellableOnWebText}}

Exclusief in de winkels te koop

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Denon AVR-X4300H – 9.2-kanalen met 125 hifi-watt, geïntegreerde HEOS-multiroom, Dolby Atmos, DTS:X, 3 HDMI-uitgangen, geavanceerde signaalbehandeling en de nieuwste HDMI-standaarden

 • Krachtig 9.2-kanaals versterkerdeel met 11.2-kanaals pre-out
 • Met geïntegreerde HEOS-multiroom
 • Perfecte signaalbehandeling met DDSC-HD en AL24 Processing Plus-upsampling
 • 3 HDMI-uitgangen met zone-/dual-functie
 • Voorkant van zwart of zilver aluminium 

De AVR-X4300H is een geavanceerde 9.2-kanaals topreceiver met 125 hifi-watt* en geïntegreerde HEOS-multiroom. Met 9.2 kanalen en 11.2 kanalen pre-out kun je een prachtige home-cinema bouwen.

Bovendien ondersteunt hij het nieuwe Dolby Atmos-systeem, DTS:X en Auro 3D (betaalde upgrade), waardoor films een tot nog toe ongekend realistisch geluid kunnen krijgen. Verder is deze receiver uitgerust met de exclusieve Audyssey XT32-ruimtecorrectie.

AL24 Processing Plus zorgt voor upsampling van alle audiosignalen tot 24 bit, wat een veel betere signaalbehandeling oplevert, en dus ook een hoorbaar beter geluid. Al deze geweldige finesses geven je film- en muziekervaring een heel nieuwe dimensie. Het elegante ontwerp heeft een minimalistische voorkant van echt aluminium. En als je het extra vermogen en de externe mogelijkheden van de topmodellen niet nodig hebt, is dit een prachtig controlecentrum voor je home-cinema.

Geïntegreerde HEOS en eindeloos veel geavanceerde functies

De AVR-X4300H heeft een geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie, zodat je geen extra apparaten nodig hebt om te luisteren naar een wereld aan muziek en een alsmaar groeiend aantal online streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. En je stuurt alles heel eenvoudig aan met de speciale HEOS-app – een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

HEOS is het draadloze multiroom-systeem dat door Denon zelf is ontwikkeld, voor streamingmuziek in het hele huis. Sluit de AVR-X4300H aan op een stationair systeem en breid het uit met zoveel streamingluidsprekers en muziekstreamers als je maar wilt. Het klinkt geweldig en is heel gebruiksvriendelijk!

De AVR-X4300H heeft geavanceerde digitale videobewerking met 4K-upscaling, 3D-ondersteuning en HDMI 2.0 met HDCP 2.2-kopieerbeveiliging. Hiermee is de nieuwe AVR-X4300H helemaal klaar voor 4K/UHD-beelden, en kun je genieten van beeldmateriaal met de allerhoogste resolutie.

*Let op: de opgegeven 125 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de AVR-X4300H wel 200 watt. Sta daar eens bij stil als je receivers vergelijkt.

De Denon AVR-X4300H is verkrijgbaar in zwart of zilver (Premium Silver).

Tegens en voors

Voors

 • Met geïntegreerde HEOS-multiroom met internetradio
 • 9.2-kanaals versterkerdeel met 11.2-kanaals pre-out
 • Speciaal ontwikkelde DHCT-uitgangstransistoren (Denon High Current Transistors)
 • Finish van echt aluminium
 • HDR en volledige HDCP 2.2-ondersteuning
 • 3 HDMI-uitgangen met zone-/dual-functie
 • Ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D (betaalde upgrade)
 • Digitale Audyssey XT32-ruimtecorrectie
 • Perfecte signaalbehandeling met DDSC-HD en AL24 Processing Plus-upsampling
 • Denon Link HD
 • Draaitafelingang (MM)
 • Geavanceerde video-upscaling naar 4K/60Hz
 • Veel aansluitmogelijkheden, ook voor analoge beeldbronnen
 • Geïntegreerde Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay en Spotify Connect
 • HDMI Zone 2 (beeld/geluid)
 • Audio Zone 2/3 met HDMI, optisch/coaxiaal en analoog geluid
 • Geavanceerde gebruikersinterface met setup-wizard
 • ISFccc-beeldkalibratie voor ISF-gecertificeerde installateurs
 • Ondersteunt streaming van DSD en FLAC/FLAC HD
 • Afstandsbediening ook met Denon 2016 AVR Remote App (iOS/Android)
 • HDMI-ingang aan voorkant
 • Intelligente ECO Mode voor tot 50% minder energieverbruik 

Tegens

 • ‘Slechts’ 9 versterkerkanalen
 • Geen monoblokken
 • Geen 32-bit D.D.S.C.-circuit
 • Geen AL24 Processing Multichannel-signaalbehandeling met 32-bit audio-upsampling
 • Slechts één USB-ingang 

Omschrijving

Dolby Atmos, Auro 3D en DTS:X – drie oplossingen voor het ultieme bioscoopgeluid

Met Dolby Atmos krijg je hetzelfde geluidssysteem dat gebruikt wordt in de beste bioscopen ter wereld. Veel recente filmproducties – bijvoorbeeld op blu-ray – hebben al Dolby Atmos-informatie in het geluidsspoor staan. In de meeste HD-home cinema’s hoor je hier niets van, maar veel effecten en andere geluidsinformatie zijn eigenlijk toegevoegd om naar een paar extra Atmos-luidsprekers te worden gestuurd – meestal in het plafond – als je de benodigde decoder hebt.

Dankzij de 9.2 kanalen kun je een uitgebreide home-cinema met twee subwoofers en extra Atmos-luidsprekers (7.2.2 of 5.2.4) bouwen zonder dat je extra eindversterkers nodig hebt. En als je toch een stereo-eindversterker aansluit op de twee overgebleven pre-outs, krijg je wel 7.2.4 of 9.2.2 kanalen. Als je de ultieme home cinema wilt, zit je met Dolby Atmos gebeiteld!

De firmware van de AVR-X4300H kan geüpgraded worden met het nieuwe Auro 3D-surroundformaat. Auro 3D is een alternatief voor – en directe concurrent van – Dolby Atmos en creëert een nieuwe hoogtedimensie in het geluidsbeeld.

De extra laag van Auro 3D ontstaat doordat de voor- en zijkanalen ‘gedubbeld’ worden met extra luidsprekers in het plafond. Door de balans tussen boven en onder precies af te stellen, krijgt het geluidsbeeld een extra dieptedimensie. Een uitgebreide 10.1-kanaals Auro 3D-opstelling is voorzien van een extra VOG-kanaal (Voice of God) in het plafond, middenin het geluidsbeeld.

Het allernieuwste op het gebied van hypersurround is DTS:X, een formaat dat ‘native’ ondersteund wordt door de AVR-X4300H. Met deze receiver kun je precies de indeling en inrichting kiezen die bij jou past, zonder compromis!

Optimale gebruikersvriendelijkheid en afstandsbediening met app

Al tijdens de installatie kun je genieten van de elegante en intelligente grafische gebruikersinterface. Als je de AVR-X4300H voor het eerst aansluit op de TV helpt de Denon ‘Setup Wizard’ je stap voor stap met alle nodige instellingen voor de luidsprekers, ruimtecorrectie, netwerk en aansluitingen. De luidsprekeraansluitingen zitten horizontaal, zodat je alles van bovenaf kunt zien, en ook de nieuwe kleurcodering maakt alles een stuk eenvoudiger. Je kunt nu de bijgeleverde labels gebruiken om ook de kabels een kleurcode te geven.

En de kers op de taart is de Denon 2016 AVR Remote App, verkrijgbaar voor iOS en Android. Hiermee krijg je totale controle over alles wat dit apparaat kan, inclusief Spotify. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om de installatie of het afspelen te regelen, om door de muziekverzameling op je PC/NAS te bladeren – inclusief artwork.

Met de Remote App kun je bijvoorbeeld ook je blu-rayspeler bedienen. En omdat alles via HDMI-CEC gebeurt, hoeft dit niet eens een speler van Denon te zijn. Zolang je blu-rayspeler HDMI-CEC ondersteunt, werkt de functie vrijwel altijd.

Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect en AirPlay – eindeloze streamingmogelijkheden

De AVR-X4300H is niet alleen compatibel met HEOS, maar is ook voorzien van een draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi). En als je een iOS-apparaat (Apple iPhone of iPad) met minimaal iOS 7 hebt, is de installatie echt doodsimpel. De Denon ‘Setup Wizard’ helpt met een paar eenvoudige stappen. Vervolgens worden alle netwerkinstellingen draadloos gekopieerd naar de receiver. Vanaf dat moment maakt hij automatisch verbinding met het netwerk, zonder dat je een netwerk-id, wachtwoord of wat dan ook nodig hebt.

Hij heeft bovendien Bluetooth-functionaliteit, zodat jij, je gezin en vrienden heel eenvoudig de muziek op ieders mobiele telefoon, smartphone of tablet kunnen afspelen op de installatie. Je hoeft alleen maar de receiver te selecteren op een mobiel apparaat, en er klinkt muziek. De receiver gaat vanzelf aan en kiest de juiste ingang, als je hem via Bluetooth selecteert. Hij onthoudt tot 8 apparaten en je kunt zelfs muziek afspelen in een andere kamer (Zone 2), gewoon met de smartphone.

Spotify Connect is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Met Spotify Connect werkt je smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je bijvoorbeeld streamt via AirPlay, en je kunt muziek afspelen met de bekende Spotify-app.

En dankzij de slimme Apple AirPlay-functie kun je alle muziek op je iPhone/iPod Touch/iPad draadloos en met echte CD-kwaliteit naar je installatie streamen. Dit geldt ook voor streaming-services zoals TIDAL, Deezer en andere streaming-apps die niet door HEOS worden ondersteund. Je kunt ook je iTunes-collectie op de computer naar de AVR-X4300H streamen, en via de netwerkfunctie kun je muziek direct van je PC of NAS streamen*.

Audio Zone 2 met HEOS en HDMI Zone 2 voor maximale flexibiliteit

De Zone 2-functie van de AVR-X4300H is een slimme multiroom-oplossing. Je kunt namelijk al je muziek doorsturen naar een installatie die in een andere kamer staat, wáár de muziek ook vandaan komt. Je kunt afspelen vanaf HDMI, een CD-speler, USB, een netwerk, digitale of analoge ingangen – kortom, alles wat je maar wilt. Bij de Zone 2 van vrijwel al onze concurrenten kun je alleen analoge bronnen gebruiken, waardoor deze functie in feite onbruikbaar wordt.

En als er een 7.1-luidsprekersysteem is aangesloten op de AVR-X4300H, kun je de overgebleven vier versterkerkanalen gebruiken om luidsprekers in andere kamers direct aan te sturen. Je hoeft alleen maar een paar luidsprekers met kabel aan te sluiten en je krijgt meer dan genoeg vermogen en geluid voor een extra kamer. Je kunt ook een afzonderlijke signaalbron selecteren voor de extra zone, zodat je bijvoorbeeld muziek kunt luisteren in de slaapkamer, terwijl de rest van het gezin naar een film kijkt. Bovendien vormen de drie zones in het HEOS-systeem ook een aparte multiroom-zone, wat betekent dat je het volume per zone afzonderlijk kunt instellen met de HEOS-app!

Als klap op de vuurpijl heeft hij zelfs HDMI Zone 2, waarmee beeld en geluid uit de HDMI-ingang digitaal kunnen worden doorgestuurd naar een andere kamer. Handig wanneer je bijvoorbeeld een film die je op de TV in de keuken aan het kijken bent, ook wilt afspelen op de home cinema. Je stuurt het volledige HDMI-signaal, inclusief multikanaalsgeluid, naar de extra zone, dus als daar nog een installatie staat, kun je in feite nóg een home cinema aansturen met de AVR-X4300H.

125 hifi-watt en supersolide constructie

De AVR-X4300H is een echte 9-kanaalsreceiver met 9 identieke versterkerblokken en extra krachtige, door Denon zelf ontwikkelde uitgangstransistoren (DHCT). Elk kanaal levert 125 watt bij 8 ohm. Het signaalpad is zo kort mogelijk gehouden voor een optimale geluidskwaliteit. Dit houdt in sterke microprocessors, multilayer-print en geavanceerde SMD-modules (Surface Mount Devices).

De essentiële D/A-conversie vindt plaats door middel van een HD-versie van het unieke D.D.S.C.-circuit van Denon en een hoogwaardige 8-kanaals 32-bit/192 kHz D/A-converter. Alle kanalen zijn voorzien van Denon’s exclusieve AL24 Processing Plus-signaalbehandeling die zorgt voor de upsampling van alle digitale geluidssignalen – bijvoorbeeld het 16-bit signaal van audio-cd’s naar 24-bit. Deze veel hogere resolutie heeft een veel preciezere signaalbehandeling.

De verschillende analoge en digitale gedeeltes van de receiver zijn volledig van elkaar gescheiden en een reeks afzonderlijke stroomvoorzieningen helpt mee om alle circuits van continue stroom te voorzien. De mechanische constructie en het koelsysteem zijn extreem solide en trillingsvrij.

Voor een optimale geluidskwaliteit kun je gewoonweg niet om de lossless formaten FLAC- en FLAC HD heen. Ze worden beide ondersteund door de AVR-X4300H, zowel via netwerk als USB. Of je nu je muziekverzameling ript in FLAC of hoge-resolutie FLAC HD-bestanden via internet of andere bronnen koopt: FLAC/FLAC HD zijn momenteel de beste alternatieven voor de 30 jaar oude CD-standaard. En voor wie bijvoorbeeld luistert naar live-albums of klassieke muziek, is het fijn om te weten dat de AVR-X4300H ook ‘gapless’ – zonder pauzes tussen de nummers – afspeelt. Deze nieuwe generatie Denon-receivers kan zelfs vooruit- en terugspoelen in het nummer dat je afspeelt via de netwerkfunctie.

En ben je op zoek naar goede alternatieven voor FLAC, dan zul je blij zijn dat de nieuwste Denon-receivers ook DSD (Super Audio CD) en AIFF ondersteunen. Wie de effecten van digitale signaalbehandeling helemaal wil uitschakelen – bijvoorbeeld om eens echt kritisch naar muziek te luisteren – kan met de Pure Direct-functie alle circuits uitschakelen die niet essentieel zijn voor de geluidsweergave.

Clock Jitter Reducer voor loepzuiver digitaal geluid

De zogenoemde ‘jitter-vervorming’ is een belangrijke oorzaak van het grote verschil in geluidskwaliteit tussen goede en slechte digitale componenten zoals CD-spelers, blu-rayspelers enz.

Jitter is een onregelmatigheid in de tijdbasis van een digitaal signaal die onder andere ontstaat door niet-gesynchroniseerde ‘clocks’ in de speler en versterker/receiver. De clock regelt de verwerking van de digitale processen in bijvoorbeeld de D/A-converter, en als de clock in de signaalbron en die in de versterker niet 100% juist gesynchroniseerd zijn, ontstaat er een tijdsverschuiving in het signaal die ten koste gaat van de geluidskwaliteit.

De AVR-X4300H is uitgerust met Denon’s eigen ‘Clock Jitter Reducer’-circuit. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van jitter in het digitale geluidssignaal dat je bijvoorbeeld binnenkrijgt op de coaxiale of optische ingang. Het resultaat is een geluidsweergave die hoorbaar zuiverder en nauwkeuriger is.

Drie HDMI-uitgangen, geavanceerde videoverwerking, 4K-video en slechts één HDMI-kabel voor de TV

De AVR-X4300H heeft wel drie HDMI-uitgangen en HDMI Zone 2, zodat je bijvoorbeeld de TV in de keuken en de flatscreen en/of projector in de home cinema tegelijkertijd kunt aansturen. En dankzij 3D pass-through kun je zonder probleem een 3D-spelconsole of een 3D-blu-rayspeler aansluiten en het 3D-beeld doorsturen naar een TV met 3D-ondersteuning. Met de HDMI-ingangen aan de voorkant kun je razendsnel een camera, spelconsole enz. aansluiten zonder dat je aan de achterkant van het apparaat hoeft te zoeken naar de juiste aansluiting.

Bovendien krijg je wel 8 HDMI-ingangen met HDCP 2.2, een HDMI-repeater, conversie van analoge video naar HDMI en upscaling naar 4k/60Hz Ultra HD-resolutie. Dit betekent in de praktijk dat je al je analoge en digitale beeldbronnen op de receiver kunt aansluiten (inclusief 3D en 4K) en het beeld met slechts één kabel kunt doorsturen naar de TV of projector. Met Audio Return Channel kun je het geluid van de TV zelfs terugsturen naar de receiver via dezelfde HDMI-kabel. Makkelijker en eleganter kan eigenlijk niet.**

Om te benadrukken hoe goed de HDMI-videoverwerking is, heeft Denon de AVR-X4300H uitgerust met de modernste en meest geavanceerde videoprocessoren, voor optimale beeldkwaliteit met de HDMI 2.0-standaard. Daarom ondersteunt hij ook de toekomstige 4:4:4 Pure Color-subsampling, HDR en BT.2020 pass-through.

Audyssey MultEQ-XT32 en Audyssey DSX – nieuwe dimensies voor surround

Naast Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D (betaalde upgrade) krijg je ook de geavanceerde Audyssey DSX-processing, wat garant staat voor een unieke surroundervaring met respectievelijk 7.2 en 7.1 kanalen. In plaats van de achterluidsprekers van een normaal 7.1-systeem kun je naast en boven het voorsysteem twee ‘hoogte’- en twee ‘breedte’-luidsprekers gebruiken.

Het systeem maakt gebruik van het feit dat je oren veel richtingsgevoeliger zijn voor geluid dat van voren komt, dan voor geluid dat van achteren komt. Maar het grote voordeel is dat het een intense surroundervaring oplevert zonder dat je kabels naar een extra luidsprekerset achter in de kamer hoeft te trekken.

De AVR-X4300H is ook uitgerust met high-end Audyssey MultEQ-32XT, dat zorgt voor een ultraprecieze digitale ruimtecorrectie met hoge resolutie op maximaal acht meetpunten in de ruimte. Het systeem kan twee afzonderlijke subwoofers tegelijkertijd kalibreren en ruimtecorrigeren, zodat je home cinema een unieke, diepe en nauwkeurige basweergave krijgt. Deze twee subwoofers hoeven niet eens hetzelfde te zijn of symmetrisch geplaatst te worden.

Audyssey Dynamic Volume en Dynamic EQ voor dagelijks gemak

Audyssey Dynamic Volume is een intelligente functie die het volume van verschillende programma’s in de gaten houdt en het gekozen luistervolume altijd constant houdt – ook als je een andere signaalbron of televisiezender kiest. Het volume hoeft dus niet meer eerst omlaag en dan weer omhoog als er weer eens reclame op TV is. Audyssey Dynamic EQ is een geavanceerde, digitale ‘loudness’-functie die het geluid aanpast aan laag volume.

Let op: de bovengenoemde functies zijn ontwikkeld voor bijzondere situaties, bijvoorbeeld ’s avonds laat of als de kinderen in bed liggen. Als je optimaal hifi-geluid wilt, kun – en moet – je ze uitschakelen. Dat is gelukkig erg eenvoudig. Je kunt zelfs maximaal vier persoonlijke instellingen opslaan, zodat je in een handomdraai kunt wisselen tussen bijvoorbeeld de optimale instelling voor film, muziek of ’s avonds.

* Om geluid vanaf een NAS af te kunnen spelen, moet deze een mediaserver-functie hebben.

** Hiervoor moet de TV ook Audio Return Channel ondersteunen.

Specificaties

 • Categorie : Surroundreceiver
 • Aantal versterkerkanalen : 9
 • Uitgangsvermogen (8ohm/2-kanalen/20-20.000Hz/0,05THD) vs. Harman Kardon, Yamaha : 125 watt
 • Uitgangsvermogen (6ohm/2-kanalen/DIN/0,7THD ) : 165 watt
 • Uitgangsvermogen (6ohm/1-kanaal/IEC/1kHz) vs. Onkyo, Sony, Pioneer : 200 watt
 • Auto kalibratie/Auto EQ : Auto-setup, digitale ruimtecorrectie (Audyssey DSX/MultEQ-XT32), Audyssey LFC/Dynamic Volume/Dynamic EQ
 • Surrounddecoders : Auro 3D-ready (betaalde firmware-upgrade), Dolby Atmos,* Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby PLIIz, Dolby Digital EX/DTS Neural:X 11.1, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, DTS-ES enz.
 • Radiotype : FM/RDS, 56 presets**
 • Line-ingangen : 6 (inclusief voorkant)
 • Digitale ingangen : 2 x coaxiaal, 2 x optisch
 • Platenspeleringang : Ja (MM)
 • USB-aansluiting : Eén op voorkant (compatibel met iOS/massa-opslag)
 • Hoofdtelefoonuitgang : Ja
 • Pre-out : 11.2, Zone 2/3 L/R
 • Composiet in-/uitgang : 4 (inclusief voorkant) / 2
 • S-Video : Nee
 • Component in-/uitgang : 2 / 1
 • HDMI in-/uitgang : 8 (inclusief voorkant) / 2, Zone 2
 • HDMI versie : 2.0 (HDCP2.2, 3D/ARC/CEC)
 • Video D/A-conversie : Analoog > HDMI
 • Video scaler/processor : Upscaling tot 4K/60Hz Ultra HD
 • Ethernet streaming : Ethernet-aansluiting
 • iPod-functies : HEOS, iOS Direct Play, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay
 • Multiroom : HDMI Zone 2 (audio/video met onafhankelijke bronkeuze), Zone 2/3 (inclusief digitale geluidsbronnen)
 • Afstandsbediening : Ja (RC-1211), ook met Denon 2016 AVR Remote App voor smartphone/tablet (iOS/Android/Amazon Kindle)
 • Kleur : Zwart of zilver (Premium Silver)
 • Afmetingen : 43,4 x 16,7 x 38,9 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 13,5 kg
 • Geïntegreerd HEOS-multiroom-systeem
 • D.D.S.C. HD-circuit
 • Afwerking van echt aluminium
 • Grafische gebruikersinterface (GUI) met Nederlandstalig menusysteem
 • Luidsprekerterminals met kleurcodering (inclusief labels voor kabels)
 • HDMI 2.0 met HDCP2.2, 4K-video, 3D, Audio Return Channel, Deep Color, xvYCC, HDR, 4:4:4 Pure Color-subsampling, BT.2020 pass-through, Auto Lipsync en HDMI-CEC (HDMI Control)
 • HDMI/3D pass-through (ook in stand-by)
 • ISF-certificering
 • HDMI-repeater
 • Iedere ingang kan een eigen naam krijgen
 • Bi-amping of Zone 2/3 mogelijk via eventueel overgebleven achterkanalen
 • 4 persoonlijke gebruikersinstellingen
 • DDSC-HD/AL24 Processing Plus-signaalbehandeling met 24-bit audio-upsampling
 • Denon Link HD
 • Audioformaten via USB/streaming: MP3, WMA, AAC, ALAC (tot 16-bit/96 kHz), AIFF, FLAC/FLAC HD (tot 24-bit/192 kHz)
 • DSD-streaming via HDMI en netwerk (tot DSD5.6)
 • Ondersteunt ‘gapless’ afspelen van muziek (zonder pauze tussen de nummers)
 • Pure Direct (Tone Defeat)
 • Automatische aanpassing van gevoeligheid op alle kanalen
 • Compressed Audio Restorer
 • 2 x 12V trigger-out
 • IR remote in/out
 • RS-232C-poort
 • Verwijderbare stroomkabel
 • Inclusief meetmicrofoon en microfoonhouder
 • Firmware kan geüpgraded worden via netwerk en USB
 • ECO Mode met automatische stand-by
 • Energieverbruik max / aan / aan met ECO Mode: 670 watt / 85 watt / 55 watt
 • Energieverbruik stand-by / CEC stand-by / netwerkstand-by: 0,1 watt / 0,5 watt / 4,5 watt

* Mogelijke Atmos-configuraties: tot 7.2.2 / 5.1.4 (7.2.4 / 9.2.2 via externe stereo-eindversterker) 

Denon

De nieuwste finesses, goede geluidskwaliteit en meer dan genoeg keuze. Dat is Denon in een notendop. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een hypermoderne stereo- of surroundinstallatie, of je nu kiest voor compact of zoekt naar iets zwaarders.

 • Alles voor stereo, surround en streaming
 • De nieuwste technologie
 • Veel oplossingen voor smartphone, tablet en iPod
 • Wereldberoemde geluidskwaliteit
 • Compacte modellen en high-end

Lees meer over Denon

Verder lezen

Boek een demo

Bij Hi-Fi Klubben kun je de producten zelf zien en horen voor je actie onderneemt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie, waardoor je nóg makkelijker kunt kiezen.

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier