HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Surround systeem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS AVR is bedoeld voor mensen die houden van films en muziek, maar niet van ingewikkelde apparaten en lange kabels. Dit 5.1-surroundsysteem heeft een compact ontwerp, mooie finish, eenvoudige bediening en draadloze rear-channel luidsprekers.

HEOS AVR / HEOS 1 / DALI FAZON MIKRO / FAZON MIKRO VOKAL / SUB E-9 F – gebruiksvriendelijk 5.1-surroundsysteem voor het hele gezin

  • Echt bioscoopgeluid met 5.1 kanalen, een subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers van HEOS
  • Echt hifi-stereogeluid
  • Compact ontwerp en eenvoudige bediening met HEOS-app (en traditionele afstandsbediening)
  • Internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer enz.
  • Onderdeel van het draadloze HEOS by Denon-multiroomsysteem

De HEOS AVR is een geniale oplossing voor mensen die houden van home-cinema en muziek, maar niet van grote apparaten, overbodige knoppen en lange kabels door de woonkamer. Eindelijk een echte home-cinema met surroundgeluid voor het hele gezin.

Dit pakket bevat de mooie FAZON MIKRO-satellietluidsprekers van DALI en een FAZON MIKRO VOKAL als centre-channel luidspreker. De Minx X301-subwoofer van Cambridge met 300 watt vermogen neemt de allerlaagste tonen voor zijn rekening en als kers op de taart zorgt de compacte en draadloze HEOS 1 voor de achterkanalen. Je hoeft dus geen kabels meer te trekken tussen de HEOS AVR en de rear-channel luidsprekers, wat alles natuurlijk een stuk eenvoudiger maakt.

De HEOS AVR is het middelpunt van het entertainmentsysteem bij jou thuis. Iedereen kan hem gebruiken en of je nu naar films kijkt, muziek luistert of gamet – de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos!

Eindeloos veel streamingmuziek

Alle muziek in de hele wereld streamen via internetradio en de meest populaire streamingservices van dit moment, zoals Spotify Connect, TIDAL en Deezer. En dankzij Bluetooth zit je nooit zonder draadloze muziek.

Draadloze muziek in het hele huis

De HEOS AVR hoort bij het populaire multiroomsysteem HEOS by Denon. En je kunt heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en streamers in zoveel kamers als je maar wilt. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

Kom de HEOS AVR eens proberen bij HiFi Klubben.

Meer informatie over de HEOS AVR

Meer informatie over de DALI FAZON MIKRO

Meer informatie over de DALI FAZON MIKRO VOKAL

Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Meer informatie over de HEOS 1

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.