Skip to content

LGOLED evo G3 65”OLED-TV

Hoogwaardige 4K OLED-TV met prachtig beeld, ultraslank Gallery Design en een verrassend goede helderheid voor een OLED-TV dankzij het EVO-paneel met MLA.
stuk€ 3.599,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED evo G3 – Hoogwaardige 4K OLED-TV met een helder EVO-paneel, een superkrachtige α9 Gen6 AI processor, Gallery Design, geavanceerd Gaming Dashboard en een snel en slimme gebruikersinterface.

De LG OLED G3 is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn nieuwste generatie OLED-EVO-beeldpanelen met MLA (Micro Lens Array) gebruikt, in combinatie met zijn krachtige α9 Gen6 AI-processor. Samen met de Brightness Booster Max zorgt dit voor tot 70% hogere piekhelderheid (uitgezonderd de 83”). MLA zorgt voor minder verstrooiing van het licht en tegelijkertijd een grotere kijkhoek van 160° met behoud van kleurechtheid.

Samen met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm geeft dit de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED G3 heeft LG bovendien een speciale SAR coating toegevoegd die reflecties tegengaat. Het Comfort Display filter zorgt dat je geen last krijgt bij langer kijken.

Eindeloos veel entertainment met LG webOS

De LG OLED G3 heeft de laatste versie van webOS (v. 23), die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat je je eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen jij en je gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

Je kunt de TV gemakkelijk met je stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Gallery Design

Het mooie en superslanke ontwerp is ideaal om aan de wand te hangen. Het Gallery Design is hier speciaal voor ontworpen. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hang je de TV superstrak en elegant tegen de wand. (Optionele tv-standaard kan apart worden aangeschaft)

Ook kun je ervoor kiezen om te genieten om kunst of foto’s weer te geven als de TV uit staat en je bepaalt zelf hoe deze op de TV worden weergegeven.

Game Optimizer en gaming dashboard

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED G3 is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

De LG OLED G3 is verkrijgbaar met een zwart finish (Dark Satin Silver). Inclusief eenvoudige, slimme afstandsbediening.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een goede soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer afbeeldingen van de LG OLED evo G3 65”

LG OLED evo G3 65” OLED-TV

Highlights

 • Ultraslank LG OLED EVO-paneel met Brightness Booster Max
 • Krachtige α9 Gen6 AI processor met Dynamic Tone Mapping Pro
 • Gallery Design met meegeleverde no-gap muurbeugel
 • Dolby Vision IQ met Precision Detail en Dolby Atmos
 • Geavanceerd Gaming Dashboard met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium, en VRR-ondersteuning
 • Personaliseerbaar en Slim webOS besturingssysteem

 • Ultraslank 4K OLED EVO-paneel
 • α9 Gen6 AI processor / Dynamic Tone Mapping Pro
 • Hoge lichtopbrengst dankzij het MLA-paneel.
 • Kan dicht op de wand worden gemonteerd met meegeleverde muurbeugel
 • Perfecte zwartweergave en hoge lichtopbrengst.
 • Veel geavanceerde gamingopties
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (webOS)
 • Ondersteunt Dolby Vision IQ met precision Detail.
 • HDMI 2.1 op alle ingangen
 • Timeshift/pauzefunctie

Technische specificaties

Resolutie4K Ultra HD
Beeldformaat65"
Schermtype OLED
HDR Formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Beeldfrequentie 100 Hz
Beeldprocessor α9 AI Processor 4K Gen6
Game modeJa