Skip to content
Sennheiser
Soundbar

Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

€ 1.199,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Geavanceerde soundbar met Dolby Atmos surroundeffect via maximaal 7.1.4 kanalen. Exclusieve TV-oplossing en topgeluid voor draadloze muziek in stereo.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser AMBEO Soundbar Plus – exclusieve soundbar met overtuigend Dolby Atmos-surroundeffect en veel vermogen

 • Indrukwekkende basweergave en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Overtuigend Dolby Atmos-surroundeffect met 7.1.4 kanalen zonder extra luidsprekers
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI)
 • Exclusieve finish

De Sennheiser AMBEO Soundbar Plus is een exclusieve en geavanceerde soundbar die harder en lager gaat dan welke andere soundbar dan ook – en hij heeft een schitterend surroundeffect. Hij geeft Dolby Atmos weer via 7.1.4 kanalen, terwijl de 9 geïntegreerde luidsprekers, massieve versterkers en ultrageavanceerde processor samenwerken voor een unieke film- en muziekervaring.

Je stelt alles één keer in met de Smart Control App en de geïntegreerde kalibratiemicrofoon, en daarna ben je klaar voor de ultieme AMBEO-ervaring: overtuigend 3D-geluid, een bijzonder diepe en volle basweergave en een geluidskwaliteit die het beste uit je stereomuziek naar voren haalt.

De Sennheiser AMBEO Soundbar Plus is ontworpen voor TV’s van 55” en groter. Als je zonder het massieve vermogen van de grootste AMBEO-soundbar kunt, heb je hier een compactere, elegante en betaalbare oplossing. En als je toch meer lage frequenties wilt, kun je hem aanvullen met de draadloze Sennheiser AMBEO Sub.

Geschikt voor surround, TV-geluid en muziekstreaming

De AMBEO Soundbar Plus ondersteunt vrijwel alle audioformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X, waardoor je geluid ook een hoogtedimensie krijgt. Je kunt het geluid en de ruimtelijke weergave aanpassen met de app, en dankzij HDMI-CEC zet je het apparaat aan en uit met de afstandsbediening van de TV – heel eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt allemaal vanzelf.

Met geïntegreerde Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect kun je alle muziek in de wereld streamen, en alles kan worden aangestuurd met je smartphone. Je kunt dus ook luisteren naar het schitterende geluid van de AMBEO Soundbar Plus als je TV uit staat.

De AMBEO Soundbar Plus is verkrijgbaar in het zwart. Subwoofer en muurbeugel apart verkrijgbaar.

AMBEO Soundbar Plus – soundbar met schitterend 3D-effect

Met de AMBEO heeft Sennheiser een indrukwekkend en geavanceerd systeem voor 3D-geluid ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit speciale opnameapparatuur, een slimme headset, soundbar enz., en geeft een unieke ruimtelijke ervaring, zelfs voor stereogeluid.

Via een bijzonder krachtige processor en een reeks geavanceerde speakers – inclusief naar boven gerichte hoogteluidsprekers – gebruikt de AMBEO Soundbar de reflecties van je muren en plafond om een surroundeffect te creëren met achter- en hoogtekanalen. En anders dan bij eenvoudigere alternatieven klinkt dit systeem echt overtuigend. Met de AMBEO Soundbar Plus kom je dus heel dicht in de buurt van een echte home-cinema met Dolby Atmos, maar dan zonder receiver, luidsprekers en kabels in de woonkamer.

Perfect afgestemd op jouw ruimte en smaak

De AMBEO Soundbar Plus wordt geleverd met vier geïntegreerde kalibratiemicrofoons die je luisterkamer ‘meten’. Als je de soundbar bij je TV plaatst, meet het systeem binnen een paar minuten de reflecties van de wanden en het plafond en wordt het geluid perfect afgestemd op jouw kamer. Dat is een van de redenen dat de AMBEO Soundbar Plus een veel beter surroundgeluid heeft dan de meeste andere soundbars.

Via de speciale Sennheiser Smart Control App kun je het AMBEO-geluid aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je kunt de hoeveelheid 3D-effect – de ‘immersie’ – bepalen en kiezen tussen verschillende presets, bijvoorbeeld voor muziek, dialoog, film enz. En de AMBEO Soundbar Plus is ook heel geschikt om muziek mee te spelen, in tegenstelling tot veel andere soundbars. Je kunt zelf bepalen of je stereogeluid wilt, of dat de AMBEO het geluidsbeeld meer diepte en breedte moet geven – uiteraard zonder dat de plaatsing van de stemmen of instrumenten hierdoor in de war raakt.

9 geïntegreerde luidsprekers en mogelijkheid voor draadloze subwoofer

De AMBEO Soundbar Plus is voorzien van 9 hifi-luidsprekers en klinkt echt heel goed voor een soundbar. De twee speciale long-throw basspeakers halen een frequentie van wel 37 Hz, wat net zo laag is als veel traditionele vloerluidsprekers. De hoge frequenties worden weergegeven door negen hoogwaardige 2” fulltone-tweeters met een aluminium membraan – drie aan de voorkant, twee naar boven gericht en twee aan de zijkant.

Je hebt alleen een subwoofer nodig als je de pauken of filmexplosies echt wilt voelen. De perfecte keuze is dan de bijpassende Sennheiser AMBEO Sub, die je draadloos kunt koppelen aan de soundbar.

Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect en Bluetooth

AirPlay 2 en Chromecast built-in zijn slimme oplossingen om muziek en geluid via een smartphone, tablet of computer te streamen naar je installatie. De meeste muziek-apps (inclusief videoservices, YouTube, TuneIn Radio enz.) ondersteunen deze functie. Je hoeft dus alleen maar op het icoontje te drukken en je kunt meteen genieten van draadloze muziek. Met geïntegreerde Spotify Connect en TIDAL Connect kun je ook heel eenvoudig muziek streamen met de app die je al kent.

En omdat alles wordt afgespeeld door de installatie, gaat de accu van je telefoon veel langer mee. En je kunt hem ook gebruiken om nummers te kiezen en het volume te regelen, waar in huis je ook bent. Je kunt ook direct streamen met je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth, net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Supersimpel en je hebt geen netwerk nodig. Maar hierdoor raakt de accu van je telefoon wel sneller leeg.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geschikt voor TV’s van 55” en groter
 • Ondersteunt vrijwel alle surroundformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X
 • Overtuigend surroundeffect met 7.1.4 kanalen zonder extra luidsprekers
 • Indrukwekkend lage basweergave en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC)
 • Voice-control via Amazon Alexa (geïntegreerd) / Google Assistant (aparte smart-luidspreker nodig)
 • Aansluiting voor subwoofer, evt. draadloos
 • Speciale Sennheiser Smart Control-app
 • ECO Mode voor energiezuinige stand-by
 • Exclusieve finish

Tegens

 • Geen multiroomfunctie
 • Muurbeugel apart verkrijgbaar
 • Een echte home-cinema met meerdere kanalen en aparte luidsprekers geeft een beter geluid en meer vermogen

Reviews

Accessoires voor de Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Technische specificaties

Geschikt voor spraakbedieningVia externe smart luidspreker - Amazon Alexa, Google Assistant
3D-geluidDTS:X, Dolby Atmos
AudioformatenDolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital
Bluetooth-versieJa x (5)
Night SoundJa
Aantal luidsprekers7
SubwooferNee
Achter-luidsprekersNee
Met app bedieningJa

Recensies


4.6
14 recensies
5
9
4
4
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten