Skip to content
Bluesound
Soundbar

Bluesound PULSE SOUNDBAR+

€ 999,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Unieke soundbar met Dolby Atmos, een schitterend geluid, eindeloos veel streamingmuziek en Bluesound-multiroom.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound PULSE SOUNDBAR+ – schitterend TV-geluid, Dolby Atmos, draadloos surroundgeluid en streamingmuziek via Bluesound

 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Dolby Atmos-filmgeluid met mooi surroundeffect
 • Compatibel met draadloze achterluidsprekers en subwoofer
 • Het volume enz. wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem

De Bluesound PULSE SOUNDBAR+ is een van de beste en meest veelzijdige soundbars ter wereld. De schitterende geluidskwaliteit van deze generatie is uitgebreid met Dolby Atmos, zodat je kunt genieten van TV-geluid met een indrukwekkend surroundeffect in drie dimensies – zonder aparte installatie of een woonkamer vol luidsprekers.

De PULSE SOUNDBAR+ is geoptimaliseerd voor stereogeluid en je zult merken hoe goed de acht geïntegreerde luidsprekers muziek kunnen afspelen. Maar dankzij een nieuwe, superkrachtige processor en Dolby Atmos wordt deze stereosoundbar een virtuele home-cinema, zonder dat je luidsprekers aan het plafond of de muren hoeft te hangen om surroundgeluid te krijgen. En als je nóg beter surroundgeluid wilt hebben, kun je twee draadloze achterluidsprekers toevoegen – bijvoorbeeld de PULSE FLEX 2i – voor een nog overtuigender filmgeluid.

Wat ook nieuw is, is dat de PULSE SOUNDBAR+ voorzien is van een extra Wi-Fi-module die uitsluitend verbinding maakt met de achterluidsprekers en eventueel een draadloze Bluesound-subwoofer, voor maximale stabiliteit. Zo krijg je dus heel eenvoudig een serieuze surround-home-cinema van Bluesound met een absoluut minimum aan kabels en luidsprekers.

Eenvoudige bediening met HDMI en functie voor automatisch aan-/uitzetten

De HDMI-aansluiting heeft eARC, waardoor je hem heel eenvoudig kunt bedienen. De PULSE SOUNDBAR+ gaat samen met de TV aan en uit. Het volume en andere basisfuncties regel je gewoon met de afstandsbediening van de TV zelf. Alles werkt zoals het hoort, en jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van een schitterend geluid.

En als je een oudere TV hebt die geen CEC ondersteunt, kun je de geïntegreerde IR-leerfunctie van je TV-afstandsbediening gebruiken. En je kunt het volume harder en zachter zetten en play/pauze bedienen via de nieuwe touchknoppen op de voorkant. Heel handig als je de afstandsbediening even niet kunt vinden.

Eindeloos veel streamingmuziek

Hij speelt het geluid van de TV en al je streamingmuziek met schitterende kwaliteit af. Daarnaast werkt hij perfect samen met het immens populaire Bluesound-mulitroomsysteem. Dat betekent dat je het systeem razendsnel kunt uitbreiden met andere Bluesound-multiroomluidsprekers en -streamers, voor draadloos geluid in alle kamers in huis.

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik. Je krijgt toegang tot TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices en de muziek op je smartphone of tablet kun je draadloos en met een verbluffend mooi geluid afspelen via Wi-Fi of Bluetooth. En hij heeft AirPlay 2 en internetradio.

De PULSE SOUNDBAR+ is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief voetjes en ophangsysteem.

Bluesound – multiroom met kwaliteit tot in de kleinste details

Bluesound is ontwikkeld door NAD, een legendarische hifi-fabrikant die al meer dan 40 jaar lang schitterende hifi-producten ontwikkelt voor muziekliefhebbers over de hele wereld. Met Bluesound haal je het maximale uit alle moderne streamingmogelijkheden, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat, zonder dat je afscheid hoeft te nemen van je huidige installatie en zonder dat je afhankelijk wordt van een computer.

Bluesound is een flexibele, gebruiksvriendelijke en compromisloze hifi-oplossing die primair bedoeld is voor kleinere ruimtes. De aansluitingen en functies zijn bijzonder slim en heel goed doordacht, en je kunt eindeloos combineren totdat je een systeem hebt dat perfect bij je past. De belangrijkste Bluesound-componenten zijn:

NODE 2i: Muziekstreamer, eenvoudig aan te sluiten op je huidige installatie.

POWERNODE 2i: Draadloze muziekinstallatie met een stereoversterker van 2 x 60 watt: stuurt met gemak een paar echt goede hifi-luidsprekers aan.

VAULT 2i: Muziekstreamer met geïntegreerde CD-ripper en een harde schijf van 2 TB.

PULSE 2i / PULSE MINI 2i / PULSE FLEX 2i: Draadloze luidsprekers met uitstekende, geïntegreerde versterker.

PULSE SOUNDBAR+: Geavanceerde soundbar met Dolby Atmos en de mogelijkheid om draadloze achterluidsprekers en een draadloze subwoofer aan te sturen.

En dankzij de geniale MDC-modules kan Bluesound ook geïntegreerd worden in een aantal stereoversterkers en surroundreceivers van NAD. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een compromisloos NAD-systeem als hoofdinstallatie en tegelijkertijd overal in huis kunt genieten van de flexibiliteit van Bluesound. Je kunt Bluesound zelfs integreren in de compromisloze high-end installaties van NAD’s exclusieve Masters-serie.

Daarnaast kun je de draadloze CALLISTO-, RUBICON C- en OBERON C-luidsprekersysteem van DALI ook uitbreiden met een Bluesound-module. Met deze combinatie krijg je een handige, draadloze bediening, eindeloos veel muziek van het internet en het schitterende geluid van een traditionele installatie – zonder massieve installatie of luidsprekerkabels.

AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans

AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt.

Tweerichtings-Bluetooth – slim en handig voor draadloze koptelefoons

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een lekker nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt. De Bluetooth-functie ondersteunt aptX HD, zodat je kunt streamen met 24-bit geluid vanaf een compatibele mediaspeler.

Bovendien is de 2i-generatie (afgezien van de FLEX) voorzien van tweerichtings-Bluetooth, zodat je je muziek draadloos kunt afspelen via een Bluetooth-koptelefoon. Zo gaat de accu van je smartphone langer mee, wordt je muziek niet onderbroken door oproepen, en krijg je de maximale Bluetooth-kwaliteit. Handiger wordt het bijna niet, en met alle uitstekende, draadloze koptelefoons die er momenteel te koop zijn, is dat echt een enorm voordeel.

Een wereld aan muziek, ook op 24-bit

Bluesound ondersteunt de meest populaire streamingservices op internet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Napster enz.). Je krijgt dus toegang tot miljoenen nummers via internet, en als je de hifi-versie van TIDAL kiest, kun je streamen met echte CD-kwaliteit. Spotify Connect is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Zij kunnen hun bekende en vertrouwde Spotify-app namelijk gewoon blijven gebruiken.*

Steeds meer titels op TIDAL HiFi zijn beschikbaar met 24-bit kwaliteit (MQA, Master Quality Audio). Bluesound is het eerste complete multiroomsysteem ter wereld dat MQA ondersteunt.

En dat geldt ook voor hogeresolutie-muziekbestanden tot 24-bit/192kHz, die je bijvoorbeeld kunt downloaden van het Amerikaanse HDtracks. Zodra de nummers gedownload zijn, kun je echte HD-muziek afspelen met Bluesound – via je PC/Mac of een USB-stick/schijf. Ervaar het verschil, zeker met muziek die je al dacht te kennen.**

Bluesound-app – remote-app voor je hele huis

Je kunt al je Bluesound-apparaten bedienen met de gratis Bluesound-app op je smartphone (Apple iOS/Android). En met de Bluesound Desktop Controller kun je ook alles regelen via je PC/Mac. Of je nu luistert naar een streamingservice of naar je eigen collectie, je hebt altijd alles binnen handbereik. En met albumhoezen en duidelijke informatie over de nummers, albums en artiesten is het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

Bluesound is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Je hoeft alleen maar een geschikte Bluesound-luidspreker of ‑streamer te kiezen en je hebt muziek in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer enz. De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar je kunt natuurlijk ook in je hele huis naar dezelfde muziek luisteren. Of voeg meerdere ruimtes samen in groepen, bijvoorbeeld een groep voor volwassenen en een groep voor kinderen.

Snelle en gemakkelijke installatie – ook voor inbouwsystemen

Bluesound is heel gemakkelijk te installeren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in computers en netwerken. Als je het Bluesound-systeem voor het eerst installeert, heb je alleen maar het wachtwoord van het draadloze netwerk nodig; de rest van de installatie is meestal kinderspel. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat HiFi Klubben natuurlijk voor je klaar.

Voor Bluesound hoef je geen kabels te trekken tussen verschillende ruimtes en je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden voor meerdere ruimtes. En als je een keer gaat verhuizen, kun je alles heel eenvoudig inpakken en meenemen. Ben je toevallig aan het renoveren of laat je een nieuw huis bouwen, dan kun je luidspreker- en netwerkkabels inbouwen in de muren en alle benodigde spelers en versterkers verzamelen in een centrale techniekruimte. En Bluesound en NAD hebben natuurlijk ook oplossingen die je kunt inbouwen.

* Uitsluitend met betaald abonnement. Er worden steeds meer streamingservices toegevoegd.

** Muziek op een USB-medium moet worden afgespeeld met de Bluesound-component waarop het medium is aangesloten. De muziek kan wel via groepen naar meerdere kamers worden gestuurd.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Dolby Atmos-filmgeluid met mooi surroundeffect
 • Compatibel met draadloze achterluidsprekers en subwoofer
 • Voor TV’s van 48” en groter
 • Het volume enz. wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem, inclusief NAD-versterkers/receivers met MDC-modules en draadloze DALI-luidsprekersystemen met BluOS.
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoons
 • IR-leerfunctie voor bestaande TV-afstandsbedieningen
 • Compatibel met alle subwoofers via kabel
 • Aansluiting voor analoge en digitale geluidsbronnen (optisch/RCA)
 • Streaming van je eigen muziek op PC/Mac, smartphone of tablet, inclusief internetradio en streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer enz.)
 • Ondersteunt MQA en HD-geluid tot 24-bit/192kHz
 • Remote-app voor smartphone, tablet en PC/Mac
 • Mooie en robuuste zwarte of witte finish

Tegens

 • Moet met kabel worden aangesloten op de TV
 • Sommige andere oplossingen ondersteunen nog meer streamingservices
 • Voor echte hifi heb je nog altijd een goede versterker en aparte luidsprekers nodig

Accessoires voor de Bluesound PULSE SOUNDBAR+

Technische specificaties

Inclusief subwooferNee
TechnologieënDolby Atmos, Roon Ready

Recensies


4.7
17 recensies
5
13
4
2
3
2
2
0
1
0
A.
Nederland
5 dagen geleden
A.
Nederland
Walter
Duitsland
5/5/2024

Top product! De soundbar is van zeer hoge kwaliteit en heeft een top geluid. Ik heb de soundbar uitgebreid tot een surroundsysteem in combinatie met de Pulse Sub+ en twee Pulse Flex 2i en ik ben absoluut tevreden!

Walter
Duitsland
Stephan
Nederland
4/23/2024

Erg blij mee, werkt heel goed. Voor zowel muziek als TV.

Stephan
Nederland
Arno
Nederland
4/23/2024

Het geluid is opzich prima. De uitdaging zit in de samenwerking met meerdere speakers en de TV. Soms lijken er synchronisatie problemen te zijn en valt het geluid 1 seconde weg. Als dat vaak gebeurd is dat best irritant. Daarnaast zijn de instellings mogelijkheden van de app redelijk beperkt en in de UI niet echt intuitief.

Arno
Nederland
Cecilia
Zweden
2/12/2024
Cecilia
Zweden

Aanbevolen producten