Skip to content
Sennheiser
Soundbar

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

€ 599,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Geavanceerde en compacte soundbar met Dolby Atmos-surroundeffect via maximaal 7.1.4 kanalen. Draadloze subwoofer apart verkrijgbaar.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini – compacte soundbar met Dolby Atmos-surroundeffect en geïntegreerde streaming

 • Schitterende geluidskwaliteit voor een compacte soundbar, ook zonder subwoofer
 • Dolby Atmos-surroundeffect zonder extra luidsprekers
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Exclusieve finish

De Sennheiser AMBEO Soundbar Mini is een geavanceerde en compacte soundbar die Dolby Atmos-geluid kan weergeven via maximaal 7.1.4 kanalen. Je stelt alles één keer in met de Smart Control App en de geïntegreerde microfoons, en daarna ben je klaar voor de ultieme AMBEO-ervaring: een mooi 3D-effect en een geluidskwaliteit die ook het beste uit je stereomuziek naar voren haalt.

De Sennheiser AMBEO Soundbar Mini is ontworpen voor TV’s van 42” en groter. Als je zonder het massieve vermogen van de grotere AMBEO-soundbars of een echt hifi-systeem kunt, heb je hier een compactere en betaalbare oplossing. En als je toch meer lage frequenties wilt, kun je hem aanvullen met de draadloze Sennheiser AMBEO Sub.

Geschikt voor surround, TV-geluid en muziekstreaming

De AMBEO Soundbar Mini ondersteunt vrijwel alle audioformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X, zodat je geluid ook een hoogtedimensie krijgt. Je kunt het geluid en de ruimtelijke weergave aanpassen met de app, en dankzij de HDMI-aansluiting zet je het apparaat aan en uit met de afstandsbediening van de TV – heel eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt allemaal vanzelf.

Met geïntegreerde Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect kun je ook alle muziek in de wereld streamen, en alles kan worden aangestuurd met je smartphone.

De AMBEO Soundbar Mini is verkrijgbaar in het zwart. Muurbeugel en draadloze subwoofer apart verkrijgbaar.

AMBEO Soundbar Mini – soundbar met schitterend 3D-effect

Met de AMBEO heeft Sennheiser een indrukwekkend en geavanceerd systeem voor 3D-geluid ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit speciale opnameapparatuur, een slimme headset, soundbar enz., en geeft een unieke ruimtelijke ervaring, zelfs voor stereogeluid.

Via een bijzonder krachtige processor en een reeks geavanceerde speakers gebruikt de AMBEO Soundbar Mini de reflecties van je muren en plafond om een surroundeffect te creëren met achter- en hoogtekanalen. En anders dan bij de meeste eenvoudigere alternatieven klinkt dit systeem echt overtuigend, zonder dat je woonkamer ineens vol staat met receivers, luidsprekers en kabels.

Perfect afgestemd op jouw ruimte en smaak

De AMBEO Soundbar Mini wordt geleverd met vier geïntegreerde kalibratiemicrofoons die je luisterkamer ‘meten’. Als je de soundbar bij je TV plaatst, meet het systeem binnen een paar minuten de reflecties van de wanden en het plafond en wordt het geluid perfect afgestemd op jouw kamer. Dat is een van de redenen dat de AMBEO Soundbar Mini een veel beter surroundgeluid heeft dan de meeste andere soundbars.

Via de speciale Sennheiser Smart Control App kun je het AMBEO-geluid aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je kunt de hoeveelheid 3D-effect – de ‘immersie’ – bepalen en kiezen tussen verschillende presets, bijvoorbeeld voor muziek, dialoog, film enz. En de AMBEO Soundbar Mini is ook heel geschikt om muziek mee te spelen, in tegenstelling tot veel andere soundbars. Je kunt zelf bepalen of je stereogeluid wilt, of dat de AMBEO het geluidsbeeld meer diepte en breedte moet geven – uiteraard zonder dat de plaatsing van de stemmen of instrumenten hierdoor in de war raakt.

Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect en Bluetooth

AirPlay 2 en Chromecast built-in zijn slimme oplossingen om muziek en geluid via een smartphone, tablet of computer te streamen naar je installatie. De meeste muziek-apps (inclusief videoservices, YouTube, TuneIn Radio enz.) ondersteunen deze functie. Je hoeft dus alleen maar op het icoontje te drukken en je kunt meteen genieten van draadloze muziek. Met geïntegreerde Spotify Connect en TIDAL Connect kun je ook heel eenvoudig muziek streamen met de app die je al kent.

En omdat alles wordt afgespeeld door de installatie, gaat de accu van je telefoon veel langer mee. En je kunt hem ook gebruiken om nummers te kiezen en het volume te regelen, waar in huis je ook bent. Je kunt ook direct streamen met je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth, net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Supersimpel en je hebt geen netwerk nodig. Maar hierdoor raakt de accu van je telefoon wel sneller leeg.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geschikt voor TV’s van 42” en groter
 • Ondersteunt vrijwel alle surroundformaten, inclusief Dolby Atmos en DTS:X
 • Surroundeffect met 7.1.4 kanalen zonder extra luidsprekers
 • Goede basweergave en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Muziekstreaming met Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect en TIDAL Connect
 • Gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI)
 • Voice-control via Amazon Alexa (geïntegreerd) / Google Assistant (aparte smart-luidspreker nodig)
 • Uitbreidbaar met draadloze subwoofer
 • Speciale Sennheiser Smart Control-app
 • ECO Mode voor energiezuinige stand-by
 • Exclusieve finish

Tegens

 • Geen multiroomfunctie
 • Muurbeugel apart verkrijgbaar
 • Slechts één HDMI-aansluiting (TV)
 • Geen bekabelde aansluiting voor externe geluidsbronnen of subwoofer
 • Een echte home-cinema met meerdere kanalen en aparte luidsprekers geeft een beter geluid en meer vermogen

Accessoires voor de Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Technische specificaties

Geschikt voor spraakbedieningGeïntegreerd - Amazon Alexa, Google Assistant
3D-geluidDTS:X, Dolby Atmos
AudioformatenDolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Stereo PCM, Multichannel PCM
Bluetooth-versieJa x (5)

Recensies


4.6
8 recensies
5
6
4
1
3
1
2
0
1
0