HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon AVR-X550BT + Argon ALTO Surround 5.1

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-X550BT + Argon ALTO Surround 5.1

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Een goed begin van een echte HD-home-cinema? Deze krachtige 5.1-kanaals Denon-receiver met 70 hifi-watt en geïntegreerde Bluetooth. Met subwoofer voor een solide basis. En dat voor een ongelooflijke prijs.

Denon AVR-X550BT / Argon Alto 5.1 – krachtig surroundsysteem voor een belachelijke prijs

  • Ondersteunt de nieuwste HDMI-standaarden
  • Genoeg vermogen met 70 hifi-watt
  • Geïntegreerde Bluetooth
  • Inclusief 8" subwoofer voor ultradiepe bas
  • Home-cinema voor de prijs van een soundbar

De Denon AVR-X550BT en Argon Alto 5.1 vormen samen een compleet surroundsysteem dat de plastic systemen van al die gooi-en-smijtzaken het nakijken geeft. Dit is het ideale beginnerspakket met alles wat je nodig hebt voor een vet surroundgeluid: twee voor- en achterluidsprekers, een middenluidspreker, een subwoofer en een surroundreceiver.

De surroundreceiver, de AVR-X550BT, heeft twee geïntegreerde decoders voor de meeste HD-audioformaten, inclusief Dolby True HD en DTS-HD. Hierdoor kun je maximaal genieten van het moderne multikanaals filmgeluid met hoge resolutie, welke blu-rayspeler je ook gebruikt.

De AVR-X550BT heeft geïntegreerde Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen vanaf smartphone, tablet of mobiel. Bovendien heeft hij zijn eigen app voor iOS en Android, zodat je de receiver kunt bedienen met je smartphone.

Meer informatie over de Denon AVR-550BT

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.