HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Ortofon 2M Red MM-element

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon 2M Red MM-element

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de 2M heeft Ortofon een voordelig, elegant en hoogwaardig MM-element ontworpen dat in de meeste draaitafels op de markt past. Nieuwe vervangingsnaalden kunnen apart worden gekocht wanneer de oude moeten worden vervangen.

Ortofon 2m red - voordelig, elegant en hoogwaardig mm-element

Het Deense Ortofon heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigden van magnetische pick-up elementen. De 2M serie (2M = MM = Moving Magnet) vervangt de Super OM-serie, die al vele jaren een populaire keuze onder de vinyl liefhebbers is. Het elegante ontwerp is geïnspireerd op de geslepen diamant, en afgezien van de kleur en de montage van de diamantnaald, is de 2M Red identiek aan de duurdere 2M Blue. Dit betekent dat je alleen een andere vervangingsnaald nodig hebt als je later je element wilt upgraden.

In tegenstelling tot de meeste van de meer exclusieve Moving Coil pick-up elementen heeft de 2M Red een hoge uitgangsspanning. Zo kun je je draaitafel gemakkelijk aansluiten op een versterker met MM phono-ingang of een daarmee gelijkwaardige afzonderlijke phono-voorversterker (RIAA).

GRATIS MONTAGE: Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Principe: Moving Magnet High Output
  • Compliantie: 20 µm/mN
  • Kanaalscheiding bij 1 kHz/15 kHz: 22 dB / 15 dB
  • Elliptisch geslepen naald
  • Montage: 0,5" standaard
  • Uitgangsspanning: 5,5 mV  bij 5 cm/sec
  • Aanbevolen naalddruk: 1,8 gram
  • Gewicht 7,2 gram
  • Kleur: rood

GRATIS MONTAGE: Als je bij Hi-Fi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van Hi-Fi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.