Skip to content
Ortofon 2M Red MM-element

Ortofon2M RedMM-element

Betaalbare MM-element met prachtig geluid, voor muziekfans met een klein budget. Verwisselbaar naaldgedeelte.
stuk€ 119,00
Onbekende levertijd
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ortofon 2m red - voordelig, elegant en hoogwaardig mm-element

Het Deense Ortofon heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigden van magnetische pick-up elementen. De 2M serie (2M = MM = Moving Magnet) vervangt de Super OM-serie, die al vele jaren een populaire keuze onder de vinyl liefhebbers is. Het elegante ontwerp is geïnspireerd op de geslepen diamant, en afgezien van de kleur en de montage van de diamantnaald, is de 2M Red identiek aan de duurdere 2M Blue. Dit betekent dat je alleen een andere vervangingsnaald nodig hebt als je later je element wilt upgraden.

In tegenstelling tot de meeste van de meer exclusieve Moving Coil pick-up elementen heeft de 2M Red een hoge uitgangsspanning. Zo kun je je draaitafel gemakkelijk aansluiten op een versterker met MM phono-ingang of een daarmee gelijkwaardige afzonderlijke phono-voorversterker (RIAA).

GRATIS MONTAGE: Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Meer afbeeldingen van de Ortofon 2M Red

Ortofon 2M Red MM-element

Technische specificaties

Aanbevolen naalddruk1,8 g
Compliance20 µm/mN
Frequentiebereik bij -3 dB20-22.000 Hz
Kanaalscheiding bij 1 kHz22 dB
Kanaalscheiding bij 15 kHz15 dB
StijlenElliptic
Tracking ability70 μm
Type elementMoving Magnet
Uitgangsspanning (mV)55

Accessoires voor de Ortofon 2M Red

Aanbevolen producten