Skip to content
Ortofon 2M Bronze MM-element

Ortofon2M BronzeMM-element

De Fine Line-slijping en zilverdraad in de spoel zorgen voor een muzikaliteit die je eigenlijk alleen vindt in de MC-klasse.
stuk€ 349,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

ORTOFON 2M Bronze

Het frequentiebereik loopt bijna lineair door tot 29.000 Hz, wat extreem veel is voor een moving magnet element en alleen overtroffen wordt door het absolute topmodel 2M Black. De geavanceerde en randloze Fine Line diamant tast bijna vacuüm de plaatgroef af voor zelfs de kleinste details. De breedte van de groefwand betekent ook dat de Bronze een lage vervorming en uitstekende trackingeigenschappen heeft zelfs bij een relatief lage naalddruk zoals de aanbevolen 1,5 gram. Dit resulteert in een beduidend lagere slijtage van je kostbare vinyl discs.

De behuizing zelf is gemaakt van het nieuw ontwikkelde materiaal Noryl, een revolutionaire mengsel van glas en plastic dat zorgt voor een zeer stijve en resonantievrije basis voor de gevoelige binnenkant van het element. De Magnetische structuur is als in de goedkopere 2M Red met Ortofon\s eigen uitvinding "Split Pole", waardoor storende "ruis" in het magnetisch veld wordt geëlimineerd en zo zorgt voor een zeer lineaire en uitgestrekte frequentierespons. In de Bronze is de techniek verder verfijnd met gebruik van zilver coating op de haardunne koperen geleiders in het element.

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Video's over de Ortofon 2M Bronze

Technische specificaties

Aanbevolen naalddruk1,5 g
Compliance22 µm/mN
Frequentiebereik bij -3 dB20-29.000 Hz
Kanaalscheiding bij 1 kHz26 dB
Kanaalscheiding bij 15 kHz15 dB
StijlenNude Fine Line
Tracking ability80 μm
Type elementMoving Magnet
Uitgangsspanning (mV)5

Accessoires voor de Ortofon 2M Bronze

Aanbevolen producten