Skip to content
Ortofon 2M Blue MM-element

Ortofon2M BlueMM-element

Uitstekende MM-element uit de 2M-serie voor iedereen die maximale muziek voor zijn geld wil. Verwisselbaar naaldgedeelte.
stuk€ 249,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Het Deense Ortofon heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van magnetische elementen. De 2M serie (2M = MM = Moving Magnet) vervangt de Super OM-serie, die al vele jaren een populaire keuze is onder de vinyl liefhebbers. Het elegante ontwerp is geïnspireerd op een geslepen diamant, en in tegenstelling tot de meeste van de meer exclusieve Moving Coil elementen heeft de 2M Blue een hoge uitgangsspanning. Daarmee kun je je platenspeler gemakkelijk aansluiten op de MM phono-ingang van je versterker of een daarmee gelijkwaardige separate phono-voorversterker (RIAA).

In vergelijking met de goedkopere 2M Red is de 2M Blue uitgerust met een exclusieve naakte diamantnaald met elliptische slijping. Dit biedt fijnere tracking mogelijkheden en een meer accurate weergave van de fijnste nuances en detailsin de muziek. De naald kan afzonderlijk worden aangeschaft wanneer de oude moeten worden vervangen. Dit maakt het gemakkelijk en voordelig om je draaitafel en je platencollectie in topvorm te houden.

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Meer afbeeldingen van de Ortofon 2M Blue

Ortofon 2M Blue MM-element

Technische specificaties

Aanbevolen naalddruk1,8 g
Compliance20 µm/mN
Frequentiebereik bij -3 dB20-25.000 Hz
Kanaalscheiding bij 1 kHz25 dB
Kanaalscheiding bij 15 kHz15 dB
StijlenNude elliptical
Tracking ability80 μm
Uitgangsspanning (mV)5,5

Accessoires voor de Ortofon 2M Blue

Aanbevolen producten