Skip to content
Pro-Ject
Draaitafelaccessoires

Pro-Ject Measure it

€ 109,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De juiste naalddruk en optimaal geluid zijn bij een element onlosmakelijk verbonden. Nu hoef je nooit meer te raden, je weet exact hoeveel het weegt!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Pro-Ject Measure it – een nauwkeurige weger voor je element

De Measure it is een nauwkeurige, elektronische elementweger die je helpt om precies de goede naalddruk te krijgen. Hij zorgt ervoor dat de naald de groeven perfect volgt, zodat je het perfecte geluid krijgt. De weger is gemaakt van aluminium en ondanks zijn extreme gevoeligheid is hij erg eenvoudig te gebruiken.

Zet de Measure it aan, laat hem even tot rust komen en zet het bijgeleverde 5 gram zware loodje op de meetplaat om hem te kalibreren. Nu is hij klaar om de naalddruk te meten met een nauwkeurigheid van 1/500 gram!

De Measure it is de perfecte oplossing voor echte vinylfanaten die geen genoegen nemen met een ruwe inschatting van de gewichtschaal op de toonarm.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Recensies


5.0
3 recensies
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Bernd
Duitsland
7/6/2023
Bernd
Duitsland
Kai
Duitsland
5/26/2023
Kai
Duitsland
Erwin
Nederland
5/21/2023

Hij werkt perfect!!!

Erwin
Nederland