Skip to content
Vloerstaande luidsprekers - Actief

DALI Oberon 7 C + Soundhub Compact

€ 2.497,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Krachtig en draadloos EQUI-luidsprekersysteem met goed hifi-geluid en tal van mogelijkheden – incl. slim TV-geluid, geregeld via je TV-afstandsbediening.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI OBERON 7 C + SOUND HUB COMPACT – krachtig en draadloos EQUI-luidsprekersysteem met veel mogelijkheden voor muziek en TV-geluid

 • Draadloze EQUI-vloerluidspreker met geïntegreerde versterker
 • Heel helder en dynamisch hifi-geluid, ook in grotere ruimtes
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Uitstekend digitaal TV-geluid via HDMI, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening.
 • Met Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, tablet, PC/Mac enz.

De DALI OBERON 7 C en SOUND HUB vormen een krachtig en draadloos EQUI-luidsprekersysteem met hetzelfde schitterende geluid als een zware, traditionele hifi-installatie. Maar dan zonder grote versterker en dikke luidsprekerkabels. De versterkers zijn namelijk geïntegreerd in de draadloze luidsprekers!

De OBERON 7 C heeft meer dan genoeg vermogen en dynamiek om een grotere kamer te vullen met een schitterend hifi-geluid – voor TV en muziek, ook zonder subwoofer. En omdat je geen geld uit hoeft te geven aan een zware stereoversterker of surroundreceiver is dit systeem ook heel interessant voor veeleisende muziek- en filmliefhebbers.

Perfect draadloos TV-geluid en muziek met echte hifi-kwaliteit

En je krijgt Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone e.d. En omdat alle ingangen van het systeem zichzelf automatisch aan- en uitzetten, is het heel simpel om naar muziek te luisteren. Maar dat is nog niet alles! Via de slimme SOUND HUB COMPACT krijg je een digitale HDMI-ingang voor je TV met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

Je kunt een SOUND HUB COMPACT opbergen in een hifi-meubel of achter de TV als je daar nog wat ruimte over hebt. In dat geval, kun je het beste het geïntegreerde sleutelgatsysteem gebruiken. Als je goed geluid, gebruiksgemak en een elegant interieur belangrijk vindt, dan is OBERON 7 C + SOUND HUB COMPACT de oplossing voor jou.

Let op: Als je geïntegreerde Bluesound-streaming wilt, of als je later wilt uitbreiden met draadloos surroundgeluid, dan moet je EQUI combineren met de geavanceerdere SOUND HUB.

DALI EQUI – draadloos hifi-geluid voor iedereen

DALI EQUI is een serie draadloze, actieve hifi-luidsprekers en accessoires met eindeloos veel mogelijkheden, waarmee je precies het draadloze hifi-systeem kunt samenstellen dat bij jou past. En alle EQUI-producten zijn volledig compatibel met elkaar, zodat je het in je eigen tempo kunt uitbreiden.

Alle combinaties hebben draadloos stereogeluid met echte hifi-kwaliteit, de mogelijkheid van draadloze subwoofers, aansluiting voor afzonderlijke audiobronnen (streamers enz.) en Bluetooth om te streamen vanaf je telefoon. Daarna hoef je alleen nog maar te beslissen hoeveel geluid en functies je nodig hebt, en of je het systeem later wilt uitbreiden, bijvoorbeeld met geïntegreerde streaming of draadloos surroundgeluid.

Het DALI EQUI-systeem heeft een hifi-oplossing voor IEDEREEN – dus ook voor mensen die geen zin hebben in gedoe met kabels en apparaten, maar die toch heel goed geluid willen. De geluidskwaliteit van een traditionele installatie met de eindeloze mogelijkheden van streaming!

Deze set bevat

Compacte controlbox voor draadloos EQUI-luidsprekersysteem. Sluit muziekbronnen en HDMI-TV aan en stuur alles met HD-kwaliteit naar je luidsprekers.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 299,00
Draadloos hifi-geluid in de klasse zwaargewicht. Deze robuuste EQUI-vloerluidspreker heeft een geluid dat dwars door je heen dendert.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 2.198,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Draadloze EQUI-vloerluidsprekers
 • Geïntegreerde versterker in elke luidspreker
 • Heel helder en dynamisch hifi-geluid, ook in grotere ruimtes
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Uitstekend digitaal TV-geluid via HDMI, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening.
 • Met Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, tablet, PC/Mac enz.
 • Draadloze signaaloverdracht in 24-bit met HD-kwaliteit tussen SOUND HUB COMPACT en luidspreker
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen
 • Inclusief Bluetooth-afstandsbediening

Tegens

 • Geen geïntegreerde streamingservices of internetradio
 • Voor Bluesound-streaming of draadloos surroundgeluid heb je de grotere SOUND HUB nodig
 • Je hebt een DALI WSR-adapter nodig voor draadloze verbinding met subwoofers
 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor draaitafel

Accessoires voor de DALI Oberon 7 C + Soundhub Compact

WSR
Draadloze adapter
€ 149 / Stuk

Aanbevolen producten