Skip to content
DALI SOUND HUB COMPACT Draadloze voorversterker

DALISOUND HUB COMPACTDraadloze voorversterker

Compacte hub voor draadloos DALI-luidsprekersysteem. Sluit muziekbronnen en HDMI-TV aan en stuur alles met HD-kwaliteit naar je luidsprekers.
stuk(s)€ 299,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SOUND HUB COMPACT – voorversterker en controlecentrum voor OBERON C, CALLISTO C en RUBICON C

De SOUND HUB COMPACT is een compacte voorversterker die gemaakt is als verzamelpunt en controlecentrum voor alle muziek die je afspeelt via DALI’s draadloze OBERON C-, CALLISTO C- en RUBICON C-luidsprekersystemen. Je kunt digitale en analoge bronnen en TV-geluid afspelen. En je kunt Bluetooth 5.0 gebruiken om muziek met hoge kwaliteit te streamen via een smartphone of tablet.

Het allerbeste nieuws is dat hij, in tegenstelling tot de grotere DALI SOUND HUB, een HDMI-aansluiting heeft voor de TV – met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

Je kunt een SOUND HUB COMPACT opbergen in een hifi-meubel of achter de TV als je daar nog wat ruimte over hebt. In dat geval, kun je het beste het geïntegreerde sleutelgatsysteem gebruiken. Het compacte en discrete ontwerp van de SOUND HUB COMPACT eist niet te veel aandacht op en past natuurlijk in je interieur.

LET OP: Alle OBERON C luidsprekers hebben een SOUND HUB COMPACT (of SOUND HUB) nodig om te werken. De verbinding tussen de speakers en soundhub is volledig draadloos, maar alle draadloze functies, zoals bluetooth, en alle audio-ingangen lopen via de hub.

Perfect draadloos TV-geluid met echte hifi-kwaliteit

Smart TV’s zijn een essentieel onderdeel van onze home-entertainment geworden. Zo kun je kijken naar lineaire TV, films en series streamen, YouTube kijken, spellen spelen en andere apps gebruiken. Veel mensen gebruiken hun TV ook als muziekspeler in combinatie met een draadloos toetsenbord. Reden genoeg dus om te investeren in goed geluid.

Met de SOUND HUB COMPACT en een draadloos luidsprekersysteem van DALI kun je eindelijk en zonder gedoe genieten van echt draadloos hifi-geluid voor muziek en TV. Dit is eigenlijk een kleine revolutie, en DALI is een van de eerste fabrikanten ter wereld die draadloos TV-geluid combineert met HDMI/ARC.

Een heel slimme oplossing voor TV-geluid is de platte en compacte OBERON ON-WALL C, die speciaal is ontworpen om naast de TV aan de muur te hangen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere DALI-systemen.

Alles werkt met een minimum aan kabels en apparaten, zodat je zowel je interieur als je muziek kunt verwennen. En het klinkt vaak beter dan een traditionele fullsize installatie; in de budgetklasse (OBERON C), middenklasse (CALLISTO C) en de echt exclusieve klasse (RUBICON C).

De SOUND HUB COMPACT is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief IR-afstandsbediening 

Meer afbeeldingen van de DALI SOUND HUB COMPACT

DALI SOUND HUB COMPACT Draadloze voorversterker

Highlights

 • Draadloze 24-bit signaaloverdracht voor DALI OBERON C, CALLISTO C en RUBICON C.
 • Eenvoudig digitaal TV-geluid via HDMI/ARC, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening.
 • Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, computer enz.
 • Aansluiting voor analoge en digitale geluidsbronnen, incl. automatisch aan-/uitzetten en automatisch bronselectie
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
Barry van Vemde
Nijmegen
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel

 • Draadloze overdracht van HD-audio naar OBERON C-, CALLISTO C- en RUBICON C-luidsprekers
 • HDMI/ARC voor eenvoudig digitaal TV-geluid, incl. volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening
 • Geïntegreerde Bluetooth 5.0 voor streaming vanaf smartphone, tablet, mobiel, PC/Mac enz.
 • Compact ontwerp en eenvoudige installatie
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
 • Aansluiting voor analoge en digitale geluidsbronnen
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen
 • Inclusief IR-afstandsbediening en aparte IR-sensor

Technische specificaties

TechnologieënaptX

Accessoires voor de DALI SOUND HUB COMPACT

Aanbevolen producten