Skip to content
DALI SOUND HUB COMPACT Draadloze voorversterker

DALISOUND HUB COMPACTDraadloze voorversterker

Compacte controlbox voor draadloos EQUI-luidsprekersysteem. Sluit muziekbronnen en HDMI-TV aan en stuur alles met HD-kwaliteit naar je luidsprekers.
stuk(s)€ 299,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SOUND HUB COMPACT – voorversterker en controlecentrum voor DALI EQUI-luidsprekersystemen

De SOUND HUB COMPACT is een unieke en supercompacte voorversterker die gemaakt is als verzamelpunt en controlecentrum voor de draadloze EQUI-luidsprekersystemen van DALI. Je kunt digitale en analoge bronnen en TV-geluid afspelen. En je kunt Bluetooth 5.0 gebruiken om muziek met hoge kwaliteit te streamen via een smartphone of tablet.

Het belangrijkste verschil met de grotere DALI SOUND HUB (excl. uitbreidingsmodules) is dat hij een HDMI-aansluiting heeft voor je TV – met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

Je kunt een SOUND HUB COMPACT opbergen in een hifi-meubel of achter de TV als je daar nog wat ruimte over hebt. In dat geval, kun je het beste het geïntegreerde sleutelgatsysteem gebruiken. Het compacte en discrete ontwerp van de SOUND HUB COMPACT eist niet te veel aandacht op en past natuurlijk in je interieur.

Let op: Als je je EQUI-systeem wilt uitbreiden met modules voor Bluesound-streaming/multiroom of draadloos surroundgeluid, dan moet je de grotere SOUND HUB kiezen. Je kunt echter ook draadloos streamen via een aparte streamer (Bluesound NODE of iets dergelijks).

Perfect draadloos TV-geluid met echte hifi-kwaliteit

Smart TV’s zijn een essentieel onderdeel van onze home-entertainment geworden. Zo kun je kijken naar lineaire TV, films en series streamen, YouTube kijken, spellen spelen en andere apps gebruiken. Veel mensen gebruiken hun TV ook als muziekspeler in combinatie met een draadloos toetsenbord. Reden genoeg dus om te investeren in goed geluid.

Met de SOUND HUB COMPACT en een draadloos EQUI-luidsprekersysteem kun je eindelijk en zonder gedoe genieten van echt draadloos hifi-geluid voor muziek en TV. Dit is eigenlijk een kleine revolutie, en DALI is een van de eerste fabrikanten ter wereld die draadloos TV-geluid combineert met HDMI/ARC.

Een heel slimme oplossing voor TV-geluid is de platte en compacte OBERON ON-WALL C, die speciaal is ontworpen om naast de TV aan de muur te hangen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere EQUI-systemen. Alles werkt met een minimum aan kabels en apparaten, zodat je zowel je interieur als je muziek kunt verwennen met echt hifi-geluid.

De SOUND HUB COMPACT is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief IR-afstandsbediening.

Meer afbeeldingen van de DALI SOUND HUB COMPACT

DALI SOUND HUB COMPACT Draadloze voorversterker

Highlights

 • Voorversterker met draadloze overdracht van HD-audio naar EQUI-luidsprekers
 • Eenvoudig digitaal TV-geluid via HDMI/ARC, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening.
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
 • Stabiele, draadloze 24-bit signaaloverdracht met schitterende geluidskwaliteit
 • Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, tablet, computer enz.
Ferdi van Heeswijk
Amsterdam
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Ferdi van Heeswijk

 • Voorversterker met draadloze overdracht van HD-audio naar EQUI-luidsprekers
 • HDMI/ARC voor eenvoudig digitaal TV-geluid, incl. volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening
 • Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, computer enz.
 • Eenvoudige installatie en supercompact ontwerp
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
 • Stabiele, draadloze 24-bit signaaloverdracht met schitterende geluidskwaliteit
 • Aansluitingen voor digitale en analoge apparatuur
 • Alle ingangen voorzien van functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Inclusief IR-afstandsbediening

Technische specificaties

TechnologieënaptX

Accessoires voor de DALI SOUND HUB COMPACT

Aanbevolen producten