HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon CEOL RCD-N10 + DALI OBERON 1 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon CEOL RCD-N10 + DALI OBERON 1 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De CEOL N10 met OBERON 1 is een geniale en gebruiksvriendelijke mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. Hij heeft CD, FM-radio, meer dan genoeg aansluitingen, inclusief TV, en een schitterend hifi-geluid. Verschillende kleuren.

Denon CEOL N10 en DALI OBERON 1 – gebruiksvriendelijke en EISA-bekroonde mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, FM-radio, supercompacte luidsprekers en echt hifi-geluid

  • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en Alexa-voice-control*
  • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
  • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie
  • Supercompacte hifi-luidsprekers met elegante afwerking

De CEOL N10 is een geniale mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en ‑slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie.

Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, deze supercompacte luidsprekers van DALI zijn een streling voor het oor! De CEOL N10 heeft de prestigieuze internationale EISA-award gewonnen voor het beste compacte muzieksysteem van 2018-2019 – en dat zegt eigenlijk al genoeg.

De geïntegreerde versterker van de CEOL N10 klinkt heel goed en heeft geen enkel probleem met luidsprekers die groter en krachtiger zijn dan de OBERON 1 die je hier ziet. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek ons enorme assortiment.

HEOS by Denon – draadloze muziek in het hele huis

De CEOL N10 heeft geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om je favoriete muziek te streamen – van streamingservices en tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in alle andere kamers in huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

De CEOL N10 is verkrijgbaar met een mooie afwerking in zwarte, witte of grijze lak.

DALI OBERON 1 – kleine luidsprekers met een groot geluid

De OBERON 1 is een supercompacte hifi-luidspreker die optimaal klinkt in combinatie met een goede installatie zoals de CEOL N10. DALI heeft namelijk een aantal geavanceerde technische oplossingen uit zijn duurdere luidsprekerseries geïntegreerd in de OBERON, zodat je echt goed geluid krijgt voor je geld.

Je kunt de OBERON 1 aan de muur hangen met het sleutelgatsysteem, in een kast zetten of op een standaard plaatsen. Hoe dan ook, je krijgt een overtuigend, open en dynamisch stereogeluid waarmee je de meeste kamers wel kunt vullen. En hij klinkt absoluut beter dan een soundbar of een paar kleine, draadloze luidsprekertjes. Dit is een echt hifi-product – en het kippenvel krijg je er gratis bij!

De DALI OBERON 1 is verkrijgbaar in een zwarte, witte, licht eiken of donker walnoothouten finish.

Meer informatie over de Denon CEOL N10

Meer informatie over de DALI OBERON 1

Testen

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.