Skip to content
Bowers & Wilkins
Wandluidsprekers

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

€ 999,00stuk
Wit

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Op zoek naar overtuigend hifi geluid zonder grote luidsprekers? Bouw je systeem dan in de muur in! Geschikt voor home cinema’s en muziek.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2exclusieve in-wall driewegluidspreker met serieuze hifi kwaliteit.

  • Klinkt even goed alsveel traditionele vloerluidspreker
  • Perfect als voor-of middenluidspreker van een serieuze inbouwhome-cinema
  • Prachtige bas en dynamiek
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap met QuickDogs-systeem
  • e zonder gereedschap met QuickDogs-systeemKan met of zonder backbox gebruikt worden

De CWM7.4 S2 is een unieke inbouwluidspreker met een geluid dat even goed klinktals een paar solide vloerluidsprekers. Hij is ook ideaal voor de voorkanalen van eensuperambitieuze inbouwhome-cinema, bijvoorbeeldin combinatie met de CCM7.5S2 voor de surroundkanalen.

En als het echt perfect moet, dan kun je de CWM7.4 S2 natuurlijk ook gebruiken voorde zij-en achterkanalen voor een compromisloos home-cinemasysteem. De CWM7.4S2 is bovendien ook heel geschikt voor stereogeluid, zodat je kunt genieten vanschitterende muziek uit de discrete vierkanten aan de muur.

Continuum en Carbon Dome

De CWM7.4 S2 is voorzien van vier 4”-speakers, waarvan er twee uitsluitendgebruikt worden voor de bastonen, en twee Continuum-speakers voor demiddentonen. Zo krijg je een indrukwekkend geluidsbeeld met een schitterendebasweergave, ook zonder aparte subwoofer. De exclusieve Carbon Dome-tweeter isdirectafkomstig van Bowers & Wilkins’700-serie, wat natuurlijk garant staat vooreen helder en gedetailleerd geluid.

De Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 wordt geleverd met een matwitte voorgrill. Maarje kunt hem natuurlijk overspuiten in een andere kleur.

Let op: de CWM7.4 S2 gebruikt dezelfde montageopeningen als de oudere versie vande CWM Cinema 7. Je kunt dus heel snel en eenvoudig upgraden naar het hoorbaarbetere geluid van de S2-versie.

Hier vind je de technische tekeningen

Exclusieve oplossingen van Bowers & Wilkins voor een schitterendgeluid

De CWM7.4 S2 is voorzien van technologische oplossingen uit de exclusieve Bowers& Wilkins 700-serie. Het is dus helemaal niet zo gek dat hij zo goed klinkt, ook al zijnje luidsprekers weggewerkt in demuur ofhet plafond.

En de geavanceerde Carbon Dome-tweeter heeft bijvoorbeeld een gedetailleerd enmuzikaal geluid waar de meeste concurrenten niet eens bij in de buurt komen. Entwee 4”-Continuum-bas-/middenspeakers zorgen voor een ongekend heldere enmuzikaleweergave van stemmen en instrumenten. Ze worden aangevuld door twee4”-speakers voor de laagste bastonen. Kortom, meer dan genoeg om een gemiddeldekamer te vullen met overtuigend hifi-geluid.

Eenvoudige montage

De CWM7.4 S2 is heel eenvoudig in de wandte monteren. Zodra de montageopeningklaar is, kan de gereedschapskist aan de kant en kun je verder alles met de hand doen.Je bevestigt eerst de montagelijst aan de muur met behulp van de bijgeleverdeklemmetjes. Vervolgens sluit je de kabels aan op de twee klemterminals en klikt deluidspreker op zijn plaats. Ten slotte bevestig je de magnetische voorgrill.

De Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 kan gebruikt worden met of zonder backbox, de BB LCR7.

Als je inbouwluidsprekers buiten in de wand of het plafond plaatst, en hiermee de isolatie doorbreekt, gebruik dan een aparte backbox. In sommige wanden en plafonds kan het een voordeel zijn om de backbox te gebruiken, maar in andere specifieke gevallen krijg je beter geluid zonder de backbox. Kom langs in je HiFi Klubben-winkel voor meer info.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-3 dB)45-28.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)43-33.000 Hz
Gevoeligheid86 dB

Aanbevolen producten

NAD C 298 Eindversterker
Eindversterker
€ 2.199,00 / stuk
4