Skip to content
Bowers & Wilkins
Wandluidsprekers

Bowers & Wilkins CWM7.3 S2

€ 1.999,00stuk
wit

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Compromisloos hifi-geluid uit een discrete wandluidspreker. Een slimme oplossing voor muziek en home-cinema.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 – exclusieve in-wall driewegluidspreker met compromisloze hifi-kwaliteit

  • Continuum FST-middenspeaker en Aerofoil-basspeakers
  • Schitterend stereogeluid, ook als voorkanalen van een goed surroundsysteem
  • Ook geschikt voor grotere ruimtes
  • Draaibare midden-/tweetermodule voor gebruik als middenluidspreker
  • Geïntegreerde backbox met extra reservoir

De CWM7.3 S2 is een grote, compromisloze en schitterende in-wall drieweg-plafondluidspreker voor kritische oren. In tegenstelling tot de goedkopere CWM7.4 S2 heeft dit model twee massieve 6”-Aerofoil-basspeakers. En als kersje op de ijstaart krijg je ook nog een Continuum FST-middenspeaker, voor een onovertroffen weergave van stemmen en instrumenten.

De CWM7.3 S2 is het grootste model uit de high-end CI700 S2-serie van Bowers & Wilkins. Als je ze vergelijkt met de CI600-serie hebben deze modellen nog betere speakers, een exclusief scheidingsfilter en (afgezien van de CCM7.5 S2) een geïntegreerde backbox met Flowport-reflexbuis. Op deze manier krijg je perfecte controle over de allerlaagste frequenties en een veel beter geluid voor je muziek en films.

Voor muziek en home-cinema

Of je nu naar muziek luistert of naar films, de CWM7.3 S2 heeft een geluid en vermogen dat zich moeiteloos kan meten met een goede traditionele luidspreker. De CWM7.3 S2 is de ideale oplossing voor een kwaliteitsinstallatie – of het nu een stereosysteem is of als de voorkanalen van een goede home-cinema. De CWM7.3 S2 is ook een schitterende middenluidspreker. De middenspeaker/tweeter-module kan namelijk 90 graden gekanteld worden, voor een optimale spreiding van het geluid.

Topkwaliteit – je hoort het verschil!

Als je op zoek bent naar echt goed inbouwgeluid, dan is de CWM7.3 S2 de perfecte oplossing, eventueel aangevuld met de kleinere wand- of plafondluidsprekers uit de CI700 S2-serie als zij-/achterkanalen of in andere ruimtes. En als je toch al een inbouwsysteem aan het plannen bent, waarom zou je er dan niet het maximale uit halen? Gezien de totale kosten van een renovatie is de meerprijs voor een paar topluidsprekers een druppel op een gloeiende plaat, en je hebt er bovendien jarenlang plezier van.

Let op: de CWM7.3 S2 gebruikt dezelfde montageopeningen als de oudere versie van de CCM7.3. Je kunt dus heel snel en eenvoudig upgraden naar het hoorbaar betere geluid van de S2-versie.

Hier vind je de technische tekeningen

Exclusieve oplossingen van Bowers & Wilkins voor een schitterend geluid

De CWM7.3 S2 geeft veel traditionele luidsprekers het nakijken. Een aantal technologische oplossingen uit de exclusieve Bowers & Wilkins 700-serie zijn direct vertaald naar de CI700-serie. Het is dus helemaal niet zo gek dat hij zo goed klinkt, ook al zijn je luidsprekers weggewerkt in de muur of het plafond.

De absolute ster van de CWM7.3 S2 is de ‘randloze’ FST-middenspeaker met een membraan van geweven Continuum. Deze oplossing werd eigenlijk ontwikkeld voor de compromisloze 800-serie en zorgt ervoor dat stemmen en instrumenten kristalhelder worden weergegeven.

De twee 5”-baselementen gebruiken dezelfde ultralichte en ultrastijve Aerofoil-membraan als de grote driewegmodellen uit de 700-serie. En de geavanceerde Carbon Dome-tweeter heeft een gedetailleerd en muzikaal geluid waar de meeste concurrenten niet eens bij in de buurt komen.

Unieke backbox voor optimale geluidskwaliteit

Om het allerbeste geluid te krijgen, heeft Bowers & Wilkins besloten om de CWM7.3 S2 te bouwen volgens het basreflexprincipe. En dan heb je een behuizing nodig. Daarom is de CWM7.3 S2 voorzien van een geïntegreerde backbox. Zo wordt de oncontroleerbare invloed van de ruimte achter de luidspreker geëlimineerd, en kun je op je gemak genieten van de exclusieve Bowers & Wilkins Flowport-technologie.

En als een unieke feature krijg je er een extra ‘reservoir’ bij. Hiermee kun je het volume van de behuizing vergroten, voor een nog diepere basweergave. Als je muur genoeg ruimte heeft, moet je deze extra backbox absoluut gebruiken. Het is niet eens lastig – het reservoir past namelijk door de gewone montageopening van de luidspreker. De geïntegreerde backbox betekent tegelijkertijd dat je de CWM7.3 S2 in elke muur kunt monteren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om bijvoorbeeld de brandveiligheidsvoorschriften.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.3 S2

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-3 dB)45-28.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)43-33.000 Hz
Gevoeligheid90 dB

Aanbevolen producten