Skip to content

Bowers & WilkinsCWM7.3 S2Wandluidsprekers

Compromisloos hifi-geluid uit een discrete wandluidspreker. Een slimme oplossing voor muziek en home-cinema.
wit

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 – exclusieve in-wall driewegluidspreker met compromisloze hifi-kwaliteit

De CWM7.3 S2 is een grote, compromisloze en schitterende in-wall drieweg-plafondluidspreker voor kritische oren. In tegenstelling tot de goedkopere CWM7.4 S2 heeft dit model twee massieve 6”-Aerofoil-basspeakers. En als kersje op de ijstaart krijg je ook nog een Continuum FST-middenspeaker, voor een onovertroffen weergave van stemmen en instrumenten.

De CWM7.3 S2 is het grootste model uit de high-end CI700 S2-serie van Bowers & Wilkins. Als je ze vergelijkt met de CI600-serie hebben deze modellen nog betere speakers, een exclusief scheidingsfilter en (afgezien van de CCM7.5 S2) een geïntegreerde backbox met Flowport-reflexbuis. Op deze manier krijg je perfecte controle over de allerlaagste frequenties en een veel beter geluid voor je muziek en films.

Voor muziek en home-cinema

Of je nu naar muziek luistert of naar films, de CWM7.3 S2 heeft een geluid en vermogen dat zich moeiteloos kan meten met een goede traditionele luidspreker. De CWM7.3 S2 is de ideale oplossing voor een kwaliteitsinstallatie – of het nu een stereosysteem is of als de voorkanalen van een goede home-cinema. De CWM7.3 S2 is ook een schitterende middenluidspreker. De middenspeaker/tweeter-module kan namelijk 90 graden gekanteld worden, voor een optimale spreiding van het geluid.

Topkwaliteit – je hoort het verschil!

Als je op zoek bent naar echt goed inbouwgeluid, dan is de CWM7.3 S2 de perfecte oplossing, eventueel aangevuld met de kleinere wand- of plafondluidsprekers uit de CI700 S2-serie als zij-/achterkanalen of in andere ruimtes. En als je toch al een inbouwsysteem aan het plannen bent, waarom zou je er dan niet het maximale uit halen? Gezien de totale kosten van een renovatie is de meerprijs voor een paar topluidsprekers een druppel op een gloeiende plaat, en je hebt er bovendien jarenlang plezier van.

Let op: de CWM7.3 S2 gebruikt dezelfde montageopeningen als de oudere versie van de CCM7.3. Je kunt dus heel snel en eenvoudig upgraden naar het hoorbaar betere geluid van de S2-versie.

Hier vind je de technische tekeningen

Highlights

  • Continuum FST-middenspeaker en Aerofoil-basspeakers
  • Schitterend stereogeluid, ook als voorkanalen van een goed surroundsysteem
  • Ook geschikt voor grotere ruimtes
  • Draaibare midden-/tweetermodule voor gebruik als middenluidspreker
  • Geïntegreerde backbox met extra reservoir

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)45-28.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)43-33.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.3 S2

Aanbevolen producten

Denon AVC-X6700H Home-cinema-receiver
Denon AVC-X6700H
Home-cinema-receiver
€ 2.399,00 / € 2.499,00 / stuk
NAD M33 Stereoversterker met streaming
Stereoversterker met streaming
€ 5.495,00 / € 5.999,00 / stuk
NAD CI 980 Eindversterker voor CI
Eindversterker voor CI
€ 1.449,00 / stuk