Skip to content

7 producten

B&W subwoofers van topkwaliteit

Het Engelse merk Bowers & Wilkins is een van de toonaangevende merken in de wonderlijke wereld van de audio. Het spreekt dus voor zich dat het merk meegaat met elke trend op het vlak van geluid en zich ook is gaan richten op de productie van subwoofers. De subwoofers van Bowers & Wilkins zijn van topkwaliteit, aangezien de niet te evenaren technologie van de B&W speakers in de apparaten is geïntegreerd. Zo kun je ook thuis genieten van het allerbeste geluid. Ook al worden B&W subwoofers alom geprijsd voor het klassieke B&W geluid dat ze leveren, verrast het merk ook met originele designs. Met B&W haal je dus een subwoofer in huis die niet is zoals de andere modellen op de markt.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe geluidservaring voor thuis, wil je natuurlijk geen compromissen sluiten op het vlak van geluidskwaliteit, noch op het vlak van design. Welnu, een B&W subwoofer heeft het allemaal. Bowers & Wilkins maakt klassieke vierkante subwoofers, ovale subwoofers met een strakke afwerking, draadloze subwoofers en ingebouwde subwoofers.

Actieve subwoofers van Bowers & Wilkins

Tegenwoordig gaat de voorkeur van de meeste mensen uit naar een subwoofer met versterker. En terecht. Daarom heeft ook Bowers & Wilkins actieve subwoofers in zijn assortiment. Samengevat is een actieve subwoofer een subwoofer met een ingebouwde versterker, zodat je die niet afzonderlijk hoeft aan te schaffen – wat je wel moet doen als je voor een passieve subwoofer gaat. Omdat veel consumenten zich bewust zijn geworden van het voordeel van een ingebouwde versterker, zijn de meeste subwoofers op de markt tegenwoordig actieve subwoofers.

Breid je geluidssysteem uit met een B&W subwoofer

Een B&W subwoofer is ideaal om je bestaande speakersysteem uit te breiden. Passieve en actieve subwoofers kunnen worden gebruikt met alle soorten speakers. Heb je vloerstaande speakers? Perfect. Heb een ander type van speakers? Ook perfect. Dit is het geval omdat een subwoofer bijna altijd je geluid een boost zal geven om de diepere en fijnere nuances naar voren te brengen, ook al heb je thuis al een goed geluidskwaliteit dankzij een aantal indrukwekkende grote speakers.

Bowers & Wilkins is de ideale combinatie van traditioneel en modern. Het merk kent een lange geschiedenis en beschikt over een expertise om ‘U’ tegen te zeggen, maar gaat ook mee met zijn tijd en schuwt dus niet weg van innovatie. Dit betekent onder andere dat als je van lichte en kabelvrije apparaten houdt, je voor een draadloze B&W subwoofer kunt kiezen die kan aangesloten kan worden op draadloze speakers – die bij voorkeur ook van B&W zijn, zodat je bij hetzelfde merk blijft. Dit verzekert een optimale interactie tussen de onderdelen.

Vind de beste B&W subwoofer voor jou

Als je hebt besloten je systeem aan te vullen met de heldere, diepe en genuanceerde bastonen die een B&W subwoofer je schenkt, is het tijd om uit te zoeken welk model voor jou het beste is. Er zijn veel modellen in het assortiment, dus er zit er ongetwijfeld een bij die bij je past. Denk na over hoeveel je er maximaal aan wilt uitgeven, hoe groot hij mag zijn en welk frequentiebereik je wilt.

De duurste subwoofer is niet per se de beste, maar misschien zal een bepaalde slimme functie of een specifiek detail in het design je ertoe aanzetten om voor een model van de hogere prijsklasse te gaan. Het formaat is echter het belangrijkste criterium. Je kunt de exacte afmetingen van elke B&W subwoofer vinden in de technische specificaties, om na te gaan of je ruimte hebt voor één van de grote vierkante subwoofers of dat je net op zoek moet gaan naar een van de kleinere modellen. Een goede vuistregel is dat kleine speakers het beste samenwerken met een kleine subwoofer, terwijl grote speakers het beste samenwerken met een grote subwoofer. Ze passen gewoon beter bij elkaar, zowel wat betreft geluid als qua uiterlijk.

Het frequentiebereik is ook een indicatie van hoe goed je B&W subwoofer omgaat met de diepe basfrequenties en hoe meer je betaalt, hoe krachtiger hij zal zijn. Dit wil echter niet zeggen dat je zomaar voor de duurste subwoofer van het aanbod moet gaan.

Elektronica kopen voor thuis is niet altijd even eenvoudig. Daarom kan een bezoek aan een van onze winkels vaak erg verhelderend zijn. Onze bekwame medewerkers kunnen je helpen de B&W subwoofer te vinden die je de juiste balans schenkt tussen prijs, frequentie en grootte. We beantwoorden ook met plezier alle vragen die je misschien hebt over je aankoop.

Zie ook:

DALI subwoofersSonos soundbarsArgon Audio speakersBang & Olufsen speakersDALI speakers – SOUNDBOKS speakersSoundbarsWitte speakersWaterdichte speakersMini-speakersAirPlay speakersGoogle speakersAlexa speakersSmart speakersMultiroom-speakersDraagbare speakersCenterspeakersIngebouwde en outdoorspeakersCompacte speakersWifi-speakersAlle speakers