Skip to content

13 producten

B&O luidsprekers

Bang & Olufsen luidsprekers zijn, zoals we gewend zijn van het merk, van hoogwaardige kwaliteit. Het ontwerp is exclusief, stijlvol en tijdloos en dankzij de integratie van de allernieuwste geluidstechnologie leveren ze audio van de hoogste plank. Bang & Olufsen is altijd al een voorloper geweest in de branche, en in het verleden kregen B&O luidsprekers de stempel ‘futuristisch’. Als je een Bang & Olufsen luidspreker in huis haalt, weet je dat je geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van design of geluid.

Bang & Olufsen speakers: elegantie in je woonkamer

Voor Bang & Olufsen is het esthetische aspect altijd al belangrijk geweest. De filosofie achter het beroemde, exclusieve design van Bang & Olufsen is dat de geluidsapparaten net zo mooi moeten zijn als elk ander voorwerp in je huis. Daarom is een Bang & Olufsen speaker zoveel meer dan alleen maar een bron van auditief genot: hij vormt een exclusief, tot in het detail afgewerkt onderdeel van je interieur.

Wat alle B&O ontwerpen met elkaar gemeen hebben, zijn de strakke lijnen die mooi tot hun recht komen in elk hedendaags interieur. “Het oog wil ook wat,” is de gedachte achter het design van de B&O speakers. Toch zijn ze nooit ostentatief: als je ze even niet gebruikt, lijken ze op te gaan in de omgeving en worden ze een discreet onderdeel van je interieur. B&O speakers zijn nooit bombastisch en altijd elegant en tijdloos, zodat ze niet te veel aandacht opeisen, noch te veel plaats in beslag nemen.

Uitstekende geluidstechnologie

Bang & Olufsen onderscheidt zich van andere grote spelers op de audiomarkt door de ervaring van de luisteraar centraal te stellen in het hele ontwerpproces. Design en geluidskwaliteit gaan hand in hand, en met een Bang & Olufsen speaker hoef je nooit het ene op te geven om het andere te hebben.

De afgelopen jaren was de trend om hifi-apparaten zo klein en compact mogelijk te houden, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen of meenemen. Ook B&O volgt deze tendens, wat ertoe geleid heeft dat ze hun kernidee, namelijk dat de onderliggende techniek een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig heeft om het best mogelijke geluid te produceren, verder hebben ontwikkeld. Een compacte speaker zal nooit dezelfde klankkleur en diepte krijgen als een grote staande speaker, maar B&O heeft een aantal vrij goede speakers in klein formaat ontworpen.

B&O bluetooth speaker

De B&O speaker is een klassieker. Dat betekent echter niet dat B&O niet meegaat met zijn tijd. Veel B&O speakers zijn voorzien van bluetooth, zodat je draadloos je muziek kunt afspelen vanaf bijvoorbeeld je smartphone.

Met een compacte B&O bluetooth speaker neem je je muziek makkelijk mee naar een andere kamer in huis of zelfs naar de tuin als je sfeermuziek nodig hebt voor een feestelijke barbecue. Zodra je je B&O bluetooth speaker met je smartphone gekoppeld hebt, kun je alles op afstand bedienen. Dus je kunt de speaker gewoon op tafel laten staan en zelf rondlopen en praten met wie je wilt – want zolang je je telefoon bij de hand hebt, kun je de muziek bedienen.

Ook als je de speaker met meer mensen deelt, kan de flexibiliteit van een B&O bluetooth speaker erg handig zijn. Afhankelijk van het model kun je zelfs meer smartphones tegelijkertijd op de speaker aansluiten, zodat iedereen om de beurt zijn favoriete afspeellijst kan aanzetten. Zodra je je telefoon en speaker één keer met elkaar gekoppeld hebt, gaat de verbinding de volgende keer super snel.

Beoplay-app

Als je nog geen B&O speaker hebt en je het moeilijk vindt om je voor te stellen welk model het beste is voor jou en waar in huis je je nieuwe speaker best neerzet, kun je de slimme app van Bang & Olufsen gebruiken. Met de app kun je thuis alle B&O producten beter leren kennen. Als een bepaalde speaker in de app je aanspreekt, zul je kunnen zien hoe hij eruitziet op jouw muur of vloer, in je boekenkast of waar je hem dan ook hebben wilt. Het is makkelijk schakelen tussen de verschillende kleuren en modellen, en je kunt dus eenvoudig alle mogelijkheden testen en steven naar de perfecte combinatie van kleuren, design en plaatsing voor jouw huis.

Als je al in het bezit bent van één of meer B&O speakers, dan ken je de Beoplay-app misschien al; zo niet, dan wordt het tijd dat je een introductie krijgt. Je kunt de app gebruiken om je B&O speaker zo in te stellen dat hij perfect aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Sla je persoonlijke geluidsinstellingen op en maak van je smartphone een overkoepelende bedieningseenheid van waaruit je al je B&O speakers tegelijkertijd kunt bedienen.

Bang & Olufsen speaker met microfoon

Een aantal B&O speakers heeft ingebouwde microfoons, zodat je direct vanaf de speaker kunt telefoneren. Bij sommige modellen zijn de microfoons zo geplaatst dat ze je stem heel goed vangen, ongeacht waar je op dat moment bent opzichte van de speaker. De persoon aan de andere kant van de lijn zal je heel duidelijk kunnen horen, en ook makkelijker de verschillende stemmen kunnen onderscheiden als je met meerdere mensen tegelijk in de speaker praat.

B&O speakers voor elk huis

B&O is een kwaliteitsmerk dat de meeste mensen kennen. Dit betekent echter niet per se dat je je bankrekening moet plunderen om een set B&O speakers mee naar huis te kunnen nemen. Kwaliteit en prijs gaan inderdaad samen, dus als je op zoek bent naar budgetspeakers, is B&O waarschijnlijk niet jouw categorie. Maar als je het allerbeste geluid wilt, verpakt in een mooi design tegen een bedrag dat voor de meesten betaalbaar is, dan ben je aan het juiste adres. B&O speakers zijn er voor iedereen. Dus ook al behoren ze niet tot de goedkoopste op de markt, er zijn gemakkelijk een aantal B&O speakers te vinden tegen redelijke prijzen. Als je ook maar iets om geluid geeft, zul je nooit spijt hebben van je aankoop.

Beosound, Beolit en Beoplay speakers

Er zijn verschillende series B&O speakers: Beosound, Beolit en Beoplay. Wat al deze series te bieden hebben, is de consistente kwaliteit van zowel geluid als ontwerp en de variatie in types van speakers. Het aanbod van B&O speakers bij HiFi Klubben verandert voortdurend. Soms zul je eerder een aantal draagbare speakers en draadloze speakers die makkelijk mee te nemen zijn ontdekken, terwijl op andere momenten de mooie vloerstaande speakers voor je woonkamer in de schijnwerpers staan.

Als je twijfelt of je de verschillende speakers graag in het echt wilt ervaren voordat je beslist, ben je altijd welkom in onze fysieke HiFi Klubben-winkels. Hier vind je alle B&O speakers bij elkaar en je kunt ze optillen, voelen en luisteren zoveel je wilt totdat je zeker weet welke speaker voor jou de ware is.