Skip to content

134 producten

Bowers & Wilkins luidsprekers – ervaring en klasse

Meer dan vijf decennia na de oprichting, is Bowers & Wilkins nog steeds een gerenommeerd merk en een van de beste in de wereld van het geluid. Elke Bowers & Wilkins luidspreker getuigt onmiskenbaar van de sterke focus op kwaliteit van het merk, en elk nieuw model dat de fabrikant op de markt brengt is up-to-date met innovatieve technologie en design. De standaard waaraan de fabrikant wilt dat alle Bowers & Wilkins luidsprekers voldoen, is hoog.

Er is een grote variëteit aan B&W luidsprekers verkrijgbaar, dus of ze nu groot of klein moeten zijn, aan de muur moeten hangen, op de grond moeten staan of misschien in het plafond moeten worden geïnstalleerd, je vindt ongetwijfeld een B&W luidspreker die al je eisen afvinkt. Verdiep je in het aanbod en ontdek welke van alle stijlvolle B&W luidsprekers het best bij je past.

B&W speakers voor wie voor kwaliteit gaat                                                            

B&W speakers zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit, ongeacht het model of het type. Innovatie staat centraal bij de ontwikkeling van B&W speakers, zowel wat betreft het ontwerp als de functionaliteit. Binnenkort is er in het universum van de speakers geen hoekje meer te vinden waar het merk niet aanwezig is. Er is een B&W speaker voor iedereen die houdt van een uitstekende geluidsbeleving, een stijlvol ontwerp en creatieve oplossingen zoals ingebouwde speakers en slimme multiroom-speakersystemen.

Voor elke B&W speaker is goed nagedacht over de materiaalkeuze; echt alles, van de behuizing tot de bekleding, is speciaal geselecteerd voor die ene specifieke speaker. Tegelijkertijd is het merk erg speels met het ontwerp, zodat je speakers in een modern, bijna futuristisch design kunt krijgen, maar ook meer klassieke speakers in mooi, rustiek hout. B&W biedt deze diversiteit, omdat ze weten dat een speaker niet alleen een bepaalde geluidskwaliteit moet waarmaken, maar ook een natuurlijk onderdeel van je interieur moet worden.

Hoe beslis je welke nieuwe Bowers & Wilkins speaker de jouwe wordt?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe B&W speaker, bestaat de kans dat je door het bos al gauw de bomen niet meer ziet. Daarom geven we je graag enkele tips. Ten eerste komt het erop neer dat je goed nadenkt over wat en waar je hem gaat gebruiken. Ben je op zoek naar B&W speakers voor een surround-soundsysteem of heb je gewoon een klein model nodig voor een prettig geluid in de keuken?

Als je B&W speakers voor je woonkamer zoekt, moet je ook nadenken over de installatie: wil je ze in een meubel plaatsen, op een boekenplank of direct op de vloer? De ruimte en de inrichting zijn beslissende factoren in je keuze voor staande speakers, mini-speakers of misschien muurspeakers. Een goed idee van waar je je nieuwe B&W speaker wilt plaatsen, kan je zoektocht vergemakkelijken, omdat je dan weet in welke categorieën je moet kijken.

Naast het type speaker, kan ook het design een doorslaggevende factor zijn. Alle B&W speakers zijn super stijlvol, maar ze zijn wel allemaal weer wat anders. Je hebt de discretere speakers die in de woonkamer kunt plaatsen zonder dat ze al te veel aandacht opeisen, en je hebt de opvallendere modellen die direct in het oog springen zodra je de kamer binnenkomt. Daarnaast zijn er verschillende kleuren en materialen, zodat er zonder twijfel B&W speakers tussen zitten die bij de inrichting en stijl van je interieur passen.

De technische kant van je jacht op de perfecte speaker

Een ander belangrijk aspect zijn de technische specificaties waar je wellicht specifieke eisen aan stelt. Je moet vooral kijken naar de impedantie, de frequentie en de gevoeligheid, wat een indicatie is voor hoe de speaker klinkt, wat er nodig is om een speciaal geluid te produceren en wat voor soort geluid hij kan produceren.

Je moet ook bedenken of je een draadloze B&W speaker wilt of één met kabelverbinding. Als je voor draadloos gaat, heb je de keuze tussen bluetooth en wifi – beide opties hebben zo hun voordelen. Een B&W speaker met bluetooth is eenvoudig te verbinden met verschillende apparaten en dus makkelijk om overal mee naartoe te nemen . Aan de andere kant heeft een wifi-speaker dan weer een groter bereik, door de muren heen; een wifi-speaker kan worden gebruikt met apparaten die op het internet zijn aangesloten. Daarom is bluetooth het meest geschikt voor speakers die je mee wilt nemen, terwijl wifi beter is voor thuis; dan hoeft je speaker niet continu in de buurt van je smartphone te zijn – ze moeten alleen maar met hetzelfde wifinetwerk te worden verbonden.

Creëer je eigen geluidservaring met B&W speakers

Het voordeel van de uitgebreide selectie van B&W speakers is dat je de perfecte geluidsinstallatie voor je huis kunt samenstellen. Of je nu denkt aan surround voor je tv of aan speakers voor verschillende kamers in huis, het aanbod van B&W speakers biedt de nodige mogelijkheden voor de perfecte set-up voor jouw huis.

Het is altijd een goed idee om bij hetzelfde merk te blijven als je meerdere speakers samen wilt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het timbre en de geluidsbeleving dezelfde zijn in verschillende speakers, en je hebt tegelijkertijd apparaten die qua uitstraling en ontwerp, kleur en materialen mooi bij elkaar passen.

Koop je B&W speaker bij HiFi Klubben

Als je nog steeds niet zeker weet of Bowers & Wilkins een goed merk voor jou is of welke speakers te kiezen, kun je altijd een bezoek brengen aan een van onze fysieke winkels. Daar vind je de verschillende B&W speakers naast elkaar uitgestald. En bij ons niks van “kijken mag, maar aanraken niet”; we nodigen je daarentegen van harte uit om de verschillende speakers te testen en de materialen te voelen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Je kunt een heel boek lezen over het frequentiebereik en de decibels, maar de beste manier om erachter te komen of een bepaalde speaker aan jouw persoonlijke eisen voldoet, is deze in het echt te ervaren. Natuurlijk kun je je nieuwe B&W speakers ook gewoon online bestellen en laten bezorgen bij je thuis of in een van onze winkels. Je hebt altijd 30 dagen volledig recht van teruggave voor zowel aankopen in de winkel als online.

Bekijk ook deze eens:

Bowers & Wilkins speakersBowers & Wilkins subwoofersArgon Audio speakersBang & Olufsen speakersDALI speakers – SOUNDBOKS speakersDALI subwoofers