Skip to content

19 producten

SOUNDBOKS luidsprekers – altijd klaar voor een feestje

Denk aan een feest. Wat is voor jou een van de belangrijkste dingen voor het welslagen ervan? Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de meeste mensen op deze vraag volmondig “goede muziek!” antwoorden. Of je nu een intiem tuinfeestje organiseert of helemaal uit de bol gaat op een groot festival, een luidspreker die extreem luid kan spelen is een absolute must. Een SOUNDBOKS luidspreker kan precies dit, wat betekent dat je muziek zelfs de grasmaaier van de buren of het krakende geluid van de luidsprekers op de camping naast je overstemt.

SOUNDBOKS is gemaakt voor feestjes. Het is geen speaker voor in je woonkamer of die je  meeneemt naar een druk strand waar gezinnen een rustige middag willen doorbrengen.

Werkelijk alles aan de SOUNDBOKS speakers, van elk detail in het ontwerp tot alle technische specificaties, is ontwikkeld met als enige doel je feest zo gek mogelijk te maken. In 2016 kwam de eerste SOUNDBOKS op de markt, die al snel – terecht – de reputatie kreeg van de perfecte speaker voor feestgangers. Sindsdien heeft het merk meerdere nieuwere modellen gelanceerd met nog waanzinnigere functies en een iets ander ontwerp. En van tijd tot tijd komt er een nieuwe SOUNDBOKS speaker op de markt, met de nieuwste technologische snufjes die je feest nog cooler maken.

Het hele ontwerp is specifiek bedoeld voor festivals of wilde thuisfeestjes. Een SOUNDBOKS speaker kan zowat alles aan dat een gewone buitenspeaker aankan, maar dan op een extremer niveau. Concreet betekent dat er niet veel is dat de SOUNDBOKS schade kan toebrengen.

SOUNDBOKS speakers zijn uiterst stevig en duurzaam, en bestand tegen zon, kou, regen, gemorste drankjes en hapjes en zware stoten en klappen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je speaker als hij omsingeld raakt door een bende onstuimige feestgangers met gevulde glazen.

Geniet van een goed doordachte draadloze technologie

Draadloze speakers krijgen steeds meer voet aan de grond in de wereld van de audio, en dat is begrijpelijk: de geluidservaring die een SOUNDBOKS je bezorgt is gewoonweg grandioos. Zoals met veel andere draadloze speakers, is een SOUNDBOKS voorzien van bluetooth, zodat je overal en met elk apparaat verbinding kunt maken. Dit is een enorm voordeel op een festival of een feest met veel gasten, die apparaten met verschillende besturingssystemen hebben en waar dus regelmatig gewisseld wordt tussen verschillende streamingplatforms. Daarnaast heb je voor bluetooth een 4-cijferige pincode nodig, die garandeert dat niet zomaar iedereen verbinding kan maken met je SOUNDBOKS speaker.

Je zou misschien denken dat bluetooth veel stroom verbruikt, maar daar heb je met een SOUNDBOKS speaker geen omkijken naar, want deze kunnen tot 40 uur lang op een normaal volume spelen. Als je toch de batterij helemaal leeg feest, dan duurt het slechts zo’n 3,5 uur om je speaker weer op te laden, dus het feest kan snel weer verdergezet worden. Je kunt ook altijd een extra batterij meenemen, zodat je niet het risico loopt dat je zonder muziek komt te zitten op het hoogtepunt van het feest.

Geniet van onovertroffen luide muziek met SOUNDBOKS

In tegenstelling tot gewone speakers, heeft een SOUNDBOKS een zeer indrukwekkend formaat dat past bij het imposante geluid dat het produceert. En qua geluid kom je in ieder geval niks tekort met een SOUNDBOKS. De speakers zijn speciaal ontwikkeld voor muziekgenres met duidelijk aanwezige bastonen. Dus ook al produceert een SOUNDBOKS altijd een geweldige geluidskwaliteit, is hij in het bijzonder in zijn element als er muziek met een zware bas gedraaid wordt.

Een SOUNDBOKS speaker heeft ook een frequentiebereik om trots op te zijn. Hij laat met gemak zowel de heel hoge als de heel lage noten tot hun recht komen. Dit zorgt ervoor dat je geluid van hoge kwaliteit is wanneer je muziek afspeelt op een ‘normaal’ geluidsniveau, maar ook wanneer je opschroeft naar meer dan 120 dB. Vooral de bas doet het goed in een SOUNDBOKS, maar ook de hoge en de middentonen zijn heel goed in balans, zodat je totaalervaring uitstekend is en je de muziek met al haar details hoort - en niet alleen de zware beat van de bas.

Breid je geluidsbeleving uit

Als het ontzagwekkende luide geluid van een SOUNDBOKS speaker niet genoeg voor je is, is er nu ook de SOUNDBOKS die op dezelfde manier uitbreidbaar is tot een groter systeem als multiroom-speakers. Het enige wat je hoeft te doen is een app downloaden, je draadloze SOUNDBOKS speakers aansluiten en je kunt je muziek vanuit elk hoekje bedienen.

Dit is erg handig als je meer dan één SOUNDBOKS speaker hebt en een meer gelijkmatige en surround-achtige ervaring wilt creëren. Je stelt één speaker in als ‘host’ en zet de andere speaker(s) in ‘join’-modus. Dan ben je klaar om ze met elkaar te verbinden en en het feest te laten beginnen.

Haal de volledige festivalkit in huis – bij HiFi Klubben

Je kunt verschillende modellen SOUNDBOKS speakers kopen tegen zeer concurrerende prijzen in vergelijking met andere op de markt. Dus bezoek je lokale HiFi Klubben en maak in levende lijve kennis met je nieuwe SOUNDBOKS voor je festivalzomer, je tuinfeesten of elk ander feest dat een groots geluid nodig heeft.

Bij HiFi Klubben hebben we natuurlijk meer dan alleen de speaker zelf, want een echt feest vraagt ​​ook om de juiste uitrusting en accessoires. Voor een festival kun je overwegen te investeren in een praktische SOUNDBOKS rugzak, waarin de speaker perfect past. Een oplossing om je SOUNDBOKS op je rug te kunnen dragen is bijna onmisbaar, want luide audio weegt zwaar. Omdat het een draadloze speaker is, zou je ook moeten investeren in een SOUNDBOKS oplader, en als je nergens in de buurt van een stopcontact bent om op te laden, kun je er baat bij hebben om ook een SOUNDBOKS batterij te kopen. Zo heb je altijd meer stroom bij de hand, zodat het feest nooit voortijdig hoeft afgebroken te worden.