HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Muziek door je hele huis?

- Kies het juiste streaming-systeem

Er zijn veel draadloze hifi-systemen die toegang bieden tot alle muziek ter wereld, bijv. via streaming-services als Spotify. Het gaat bijvoorbeeld om draadloze spelers voor kleine ruimtes, of die kunnen worden aangesloten op een stereo-installatie. De grote vraag is: hoe eenvoudig en flexibel wil je het hebben? En hoe goed moet de geluidskwaliteit zijn?

 

Bij HiFi Klubben hebben we drie oplossingen: Bluesound, HEOS en Sonos. Hiermee krijg je goed geluid, geïntegreerde streaming-services en een mooie remote-app voor je smartphone of tablet. En toch zijn ze alle drie anders. Kom maar langs en ervaar het zelf – dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!  

Bluesound – compromisloos

Bluesound is het eerste complete streaming-systeem voor echte muziekfreaks. Het biedt schitterende hifi-kwaliteit, de mogelijkheid om hoge-resolutiebestanden van 24-bit of Bluetooth af te spelen, en het werkt heel eenvoudig! Je krijgt geïntegreerde Spotify Connect, je kunt je CD-collectie rippen zonder de computer te hoeven gebruiken en kunt muziek afspelen in meerdere kamers. Bovendien kan Bluesound worden geïntegreerd in verschillende versterkers en home cinema-receivers van NAD.

Lees meer over Bluesound hier.

Bekijk alle producten van Bluesound hier.

HEOS – nieuw

HEOS is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest gelauwerde hifi-fabrikanten ter wereld. De app heeft de mooist denkbare grafische gebruikersomgeving en de geluidskwaliteit is indrukwekkend, of je nu kiest voor een alles-in-één-luidspreker of een meer ambitieuze hifi-oplossing voor bijv. de woonkamer. HEOS kan bovendien geïntegreerd worden met een aantal modernere versterkers of receivers van Denon, voor draadloze functionaliteit met de geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie.

Lees meer over HEOS hier.

Bekijk alle producten van HEOS hier.

Sonos – origineel

Sonos is het originele streaming-systeem voor het hele gezin en alle kamers in huis. Het is zeer gebruiksvriendelijk en vrijwel alle streaming-services zijn geïntegreerd. Sonos heeft het grootste assortiment spelers, incl. een soundbar voor de TV en een draadloze subwoofer. Sonos is het meest verkochte en meest gebruikte streaming-systeem dat er is – een eenvoudige en extreem flexibele oplossing.

Lees meer over Sonos hier.

Bekijk alle producten van Sonos hier.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

HiFi Klubben gebruikt cookies voor statistische doeleinden en om je een betere gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over cookies hier