Shop Menu

HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Muziek door je hele huis?

- Kies het juiste streaming-systeem

Er zijn veel draadloze hifi-systemen die toegang bieden tot alle muziek ter wereld, bijv. via streaming-services als Spotify. Het gaat bijvoorbeeld om draadloze spelers voor kleine ruimtes, of die kunnen worden aangesloten op een stereo-installatie. De grote vraag is: hoe eenvoudig en flexibel wil je het hebben? En hoe goed moet de geluidskwaliteit zijn?

 

Bij HiFi Klubben hebben we drie oplossingen: Bluesound, HEOS en Sonos. Hiermee krijg je goed geluid, geïntegreerde streaming-services en een mooie remote-app voor je smartphone of tablet. En toch zijn ze alle drie anders. Kom maar langs en ervaar het zelf – dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!  

Bluesound – compromisloos

Bluesound is het eerste complete streaming-systeem voor echte muziekfreaks. Het biedt schitterende hifi-kwaliteit, de mogelijkheid om hoge-resolutiebestanden van 24-bit of Bluetooth af te spelen, en het werkt heel eenvoudig! Je krijgt geïntegreerde Spotify Connect, je kunt je CD-collectie rippen zonder de computer te hoeven gebruiken en kunt muziek afspelen in meerdere kamers. Bovendien kan Bluesound worden geïntegreerd in verschillende versterkers en home cinema-receivers van NAD.

Lees meer over Bluesound hier.

Bekijk alle producten van Bluesound hier.

HEOS – nieuw

HEOS is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest gelauwerde hifi-fabrikanten ter wereld. De app heeft de mooist denkbare grafische gebruikersomgeving en de geluidskwaliteit is indrukwekkend, of je nu kiest voor een alles-in-één-luidspreker of een meer ambitieuze hifi-oplossing voor bijv. de woonkamer. HEOS kan bovendien geïntegreerd worden met een aantal modernere versterkers of receivers van Denon, voor draadloze functionaliteit met de geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie.

Lees meer over HEOS hier.

Bekijk alle producten van HEOS hier.

Sonos – origineel

Sonos is het originele streaming-systeem voor het hele gezin en alle kamers in huis. Het is zeer gebruiksvriendelijk en vrijwel alle streaming-services zijn geïntegreerd. Sonos heeft het grootste assortiment spelers, incl. een soundbar voor de TV en een draadloze subwoofer. Sonos is het meest verkochte en meest gebruikte streaming-systeem dat er is – een eenvoudige en extreem flexibele oplossing.

Lees meer over Sonos hier.

Bekijk alle producten van Sonos hier.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina