HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins ISW-4 Subwoofer

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins ISW-4 Subwoofer

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De B&W ISW-4 is een zware en krachtige subwoofer voor wandmontage, die je een enorm laag biedt bij zowel muziek als video's, zonder een enorme luidspreker in de huiskamer te hoeven plaatsen. De ISW4 zorgt voor een laag dat je hoort... en voelt!

B&W ISW-4 - audiofiele subwoofer voor wandmontage

Met twee super krachtige 8" woofers met lange slag kun je moeiteloos de diepe bas ervaren die zich naar beneden uitstrekt tot in het gebied waar het geluid wordt gevoeld in plaats van gehoord. En als dit nog niet genoeg is, kun je een specifiek hiervoor bestemde SA250 versterker kopen en daarop een extra ISW-4 aansluiten. Dan heb je veel krachtig vermogen, zelfs in een zeer grote luisterruimte.*

Afzonderlijke versterker voor gemakkelijke geluidsregulering

De ISW-4 is uiteraard lastig in te regelen als deze eenmaal gemonteerd is in de wand. Daarom heeft B&W gekozen voor een eindversterker met bedieningsfuncties in een aparte behuizing, die past tussen je gewone stereo of home theater componenten. De SA250 versterker levert 250 watt, en omdat het een klasse D versterker is ontwikkelt deze bijna geen warmte. Dit betekent dat de versterker indien nodig zonder problemen kan worden geplaatst in een gesloten kast. Je krijgt ook de (afneembare) standaard rack-mount, zodat deze altijd past bij je set.

In aanvulling op de regulering van de crossover-frequentie, fase en het niveau, heeft de SA250 drie-traps versterker Bass EQ en twee individuele instellingen, respectievelijk muziek en video\s. Dit biedt grote mogelijkheden om het geluid te fine-tunen bij de andere luidsprekers, de luisterruimte en uw persoonlijke voorkeuren.

* De equalizer en andere regelmogelijkheden van de SA250 versterker zijn geschikt voor de twee uitgangen. Als je twee subwoofers gebruikt moeten ze symmetrisch gemonteerd worden in de kamer.

Specificaties

  • Bowers & Wilkins ISW-4 inbouw subwoofer
  • 2x 8" (200 mm) lange-slag bass drivers met papier/kevlar conus
  • Frequentiebereik 21-200 Hz (-3 dB) (EQ-positie A)
  • Impedantie 8 Ohm (6,3 Ohm minimum)
  • Afm. (hxbxd) 524 x 294 x 93 mm
  • Diepte incl. grille 114 mm
  • Montagegat (hxb) 485 x 255 mm
  • Gewicht 6,4 kg
  • Kleur mat wit (kan worden overgeschilderd) 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen