Skip to content

In-ear koptelefoons zonder kabels

True Wireless
ultieme draadloze vrijheid

Een True Wireless-koptelefoon zit direct in je oor en heeft geen enkele kabel meer nodig – ook niet tussen de oordopjes zelf. True Wireless is bijzonder populair en inmiddels kun je kiezen uit talloze True Wireless-modellen van verschillende fabrikanten.

True Wireless – ideaal voor sportief gebruik

Dankzij True Wireless worden je bewegingen niet meer beperkt door je muziek. En dat is heel handig – zeker als je veel beweegt of sport. Dan kunnen kabels namelijk behoorlijk in de weg zitten en zelfs je oordopjes uit je oren trekken.

Veel True Wireless-modellen zijn speciaal ontwikkeld voor sportief gebruik in de buitenlucht en zijn dus stof-, zweet- en waterbestendig. Als je wilt weten wat alle IP-codes nu eigenlijk betekenen, kijk dan hier. En ze hebben vaak slimme functies zoals een hartslagmeter, een sensor die telt hoe vaak je een bepaalde oefening uitvoert en feedback geeft op je work-out. En het allerbeste? Als je een goede kiest, krijg je uitstekend geluid, kraakheldere telefoongesprekken en soms zelfs noise-cancellation.

Luister naar je
omgeving en muziek
Earin

De Earin A-3 is een ultracompacte, in-ear True Wireless-koptelefoon met mooi, vol geluid – en je kunt horen wat rondom gebeurt. Zit stevig in het oor, zonder dopjes, vinnen of steeltjes en bepaalt zelf links of rechts. Werkt met draadloze Qi-oplader.
Koop EARIN A-3

True Wireless – ideaal voor onderweg, op je werk of thuis

Je kunt True Wireless-oordopjes natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken. Ze zijn heel compact, dus je kunt ze heel gemakkelijk meenemen. En als je op kantoor zit – of thuis moet werken – is het heel handig dat je nergens aan vastzit, ook niet aan kabels.

Iets 100% waterbestendig maken kost uiteraard wat, maar als je het kunt missen, krijg je voor hetzelfde geld beter geluid en meer functies. Met echt hifi-geluid, noise-cancellation (ANC), meeluisteren met je omgeving en extra goede microfoons voor je telefoongesprekken ben je helemaal klaar voor een productieve werkdag.

Bowers & Wilkins
True Wireless

De PI5/PI7 is een True Wireless-koptelefoon met heel veel extra. Exclusief ontwerp, ANC, glashelder geluid voor telefoongesprekken, draadloos opladen en voice-control. De slimme pauzefunctie is ook heel handig. Verschillende kleuren.

Accu – slimme oplossing voor extra veel luisterplezier

Waarschijnlijk had je zelf ook al bedacht dat de accuduur het grootste probleem is voor True Wireless-koptelefoons. Als je urenlang naar muziek via Bluetooth wilt luisteren, is de accu in deze kleine oordopjes gewoon niet voldoende.

Sommige fabrikanten hebben dit opgelost door een back-up-accu te integreren in het etui, zodat je ze kunt opladen als je even niet naar muziek luistert. Dit betekent dat je 5 tot 7,5 uur langer naar muziek kunt luisteren, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Je koptelefoon gaat dus een stuk langer mee.

Bediening en pasvorm – een noodzakelijk compromis

True Wireless-koptelefoons hebben niet veel ruimte voor knoppen om je muziek, oproepen en andere functies aan te sturen. Sommige modellen hebben touchbediening, andere modellen hebben knoppen, maar over het algemeen geldt dat traditionele oplossingen gemakkelijker te bedienen zijn. Die hebben namelijk grotere oppervlakken of een kabel met controller.

Net als bij alle andere in-ear koptelefoons is het belangrijk dat de oordopjes heel goed aansluiten op je oren. Anders klinken ze gewoon niet goed. Vaak krijg je er verschillende oordopjes bij, zodat je er altijd een kunt vinden die goed past. Het is misschien even zoeken, maar als ze dan goed zitten, krijg je echt goed geluid – helemaal zonder kabels!

NB! Bij ons kun je alle koptelefoons uitproberen voordat je ze koopt.