Skip to content

Sennheiser koptelefoons

9 producten
Er worden 9 producten weergegeven van de 9

Comfortabele Sennheiser on-ear en over-ear koptelefoons

Als je op zoek bent naar een koptelefoon met een stijlvol design en een hoge kwaliteit, neem dan zeker eens een kijkje in onze selectie van Sennheiser koptelefoons. Het merk is razend populair en hun assortiment bevat koptelefoons van alle mogelijke types met allerlei coole functies. En daar zit ongetwijfeld een model bij dat precies is wat jij zoekt.

Sennheiser gebruikt technologieën van de bovenste plank, en als je een koptelefoon nodig hebt met comfortabele oorschelpen waaruit muziek in premiumkwaliteit weerklinkt, zijn de on-ear en over-ear koptelefoons van Sennheiser waar je je zoektocht zou moeten beginnen.

Sennheiser on-ear koptelefoons

On-ear koptelefoons zijn koptelefoons met een hoofdband en oorschelpen die je op je oren plaatst. Sennheiser on-ear koptelefoons zijn vooral handig als je vaak onderweg bent en een lichtere koptelefoon wilt die toch een groot deel van je omgevingsgeluiden buitensluit. Maar omdat omdat ze op het oor zitten, blijf je je wel bewust van wat er om je heen gebeurt, wat een voordeel is als je je Sennheiser on-ear koptelefoon in het verkeer gebruikt.

Sommige Sennheiser on-ear koptelefoons zijn oorspronkelijk gemaakt voor DJ’s en producers, dus je kunt je wel voorstellen dat bij het ontwerp van deze modellen erg hoge normen gehandhaafd zijn, zowel op het vlak van draagcomfort als dat van geluidskwaliteit. Je hoeft echter geen DJ of producer te zijn om van de superieure kwaliteit te genieten: als je van een goede geluidskwaliteit en een comfortabele koptelefoon houdt, dan wordt je Sennheiser on-ear koptelefoon ongetwijfeld je beste maatje.

Als je kiest voor een Sennheiser on-ear koptelefoon met een spreidbare beugel, de hoofdband met het iconische gespleten design, zul je genieten van een nog groter draagcomfort! Want de hoofdband kun je aanpassen totdat hij helemaal perfect zit.

Sennheiser over-ear koptelefoons

Over-ear koptelefoons hebben ook een hoofdband, maar de oorschelpen bij deze modellen zitten helemaal om de oren heen en geven daardoor een heel andere sensatie dan de on-ear koptelefoon. Door het gesloten design van de oorschelpen zijn ze ideaal als je veel tijd doorbrengt in de trein, in de studiezaal of op andere plaatsen waar het prettig is om omgevingsgeluiden uit te filteren. Ze zijn ook erg praktisch als je je koptelefoon urenlang draagt, omdat ze niet op je oren drukken en je dus niet zo gauw pijnlijke of geïrriteerde oren zult krijgen.

In onze selectie van Sennheiser over-ear koptelefoons vind je ook modellen die bijzonder goed zijn als tv koptelefoons, zodat je optimaal geluid in je oren krijgt zonder je buren of huisgenoten te storen.

Draadloze Sennheiser over-ear en on-ear koptelefoons

Veel Sennheiser koptelefoons zijn draadloos, zodat je geen last hebt van kabels die in de weg hangen of in onoplosbare knopen verstrikt raken. Meestal kun je wel een kabel aansluiten als de batterij van je koptelefoon leeg is, als je geen stroom meer hebt of als je de batterij wilt sparen.  

De accutijd is echter niet iets waar je je in het algemeen zorgen over hoeft te maken: sommige Sennheiser on-ear of over-ear koptelefoons bieden je tot 25 uur accutijd, zodat je lekker lang van je muziek kunt genieten.

Sennheiser heeft zowel bluetooth koptelefoons als andere draadloze koptelefoons die je via een speciale digitale transmissietechnologie aansluit, die de signalen van je apparaat naar de koptelefoon overbrengt. Het voordeel van deze technologie is dat ze meestal een groter bereik heeft dan bluetooth, en de geluidskwaliteit is fenomenaal.

Sennheiser koptelefoons met noise-cancelling

Koptelefoons met geluidsreductie kunnen je dagelijkse leven in heel wat situaties vergemakkelijken. Geluidsreductie, vaak Active Noise-Cancelling (ANC) genoemd, is een slimme functie die onnodige ruis wegfiltert, en is populair in met name Sennheiser over-ear koptelefoons. Met de oorschelpen die helemaal over je oren heen passen en active noise-cancelling, kun je je echt concentreren op wat je moet doen zonder dat je wordt gestoord door groezemoes en andere omgevingsgeluiden.

Sommige Sennheiser over-ear koptelefoons hebben flexibele ruisonderdrukking, wat wil zeggen dat je zelf beslist hoeveel of weinig wordt uitgefilterd. Dit kan een voordeel zijn in het verkeer bijvoorbeeld, als je toch wilt horen wat er om je heen gebeurt.

Sennheiser over-ear koptelefoons zijn over het algemeen ontwikkeld met 100% focus op comfort en kwaliteit, zodat je ze urenlang kunt dragen. Daarnaast krijg je het volledige geluidsbeeld, of je nu naar muziek luistert van je smartphone of films of series kijkt op je tv.

Sennheiser head-fi koptelefoons

Vandaag de dag weten we wat we kunnen verwachten van technologie, en zijn we gewend om alleen het beste van het beste te krijgen, zowel qua geluid als qua draagcomfort. Met een merk als Sennheiser, dat voortdurend bijblijft met de laatste trends en bewezen innovatief is op het vlak van design zowel als functies, is het niet verwonderlijk dat je een waanzinnig goede Sennheiser  head-fi koptelefoon kunt krijgen.

Head-fi is de kers op de taart in de wereld van koptelefoons. Een Sennheiser head-fi koptelefoon schenkt je heus stereogeluid in je koptelefoon, en tilt daarmee de geluidskwaliteit naar een niet te evenaren niveau. De oorschelpen zijn typisch vrij groot en er zijn lange kabels; qua ontwerp gaan deze koptelefoons dus in feite in tegen de evolutie die we waarnemen op het vlak van draadloze koptelefoons, waar kleine discrete oordopjes die zo goed als geen plaats innemen in je tas razend populair zijn.

Sennheiser head-fi koptelefoons kunnen je dezelfde geluidservaring geven als de beste en grootste high-end luidsprekersystemen. Met head-fi Sennheiser koptelefoons heb je een stereogeluid in een vrij compact formaat, en word je verwend met een authentiek, verbazend geluid direct in je oren – en dat is eenvoudigweg niet te realiseren zonder een kabelverbinding.

Koop Sennheiser on-ear en over-ear koptelefoons bij HiFi Klubben

Sennheiser staat voor echte hifi-technologie in koptelefoonformaat, met behoud van een goede prijs.

Als je, net als wij, geen genoeg kunt krijgen van de Sennheiser koptelefoons, ben je steeds welkom in een van onze fysieke winkels om meer te weten te komen over de verschillende modellen. Wij staan altijd klaar met goede raad. Als je niet zeker weet welke koptelefoon te kopen, kunnen onze competente medewerkers je naar de juiste koptelefoon voor jou begeleiden.

Het is ook een voordeel om de verschillende modellen te kunnen uitproberen, zodat je kunt beslissen of je een on-ear koptelefoon wenst aan te schaffen, of dat je er toch meer voelt voor je oren helemaal te omsluiten in de comfortabele oorschelpen van een over-ear koptelefoon.

Als je niet kunt wachten om je nieuwe koptelefoon in handen te krijgen, kun je hem vandaag al via onze website bestellen. Als je op werkdagen vóór 16.30 uur bestelt, versturen wij je bestelling nog dezelfde dag op. We willen graag dat jij zo snel mogelijk van je nieuwe aankoop kunt genieten! Als je bestelling meer dan 20 euro bedraagt, wordt deze gratis geleverd op je adres. Je kunt je pakket overigens ook altijd gratis laten afleveren bij de dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel. Je hebt 60 dagen bedenktermijn, dus je hebt genoeg tijd om uitvoerig kennis te maken met je nieuwe koptelefoon voordat je beslist of je een match bent of niet.