Skip to content

De koptelefoons van Bowers & Wilkins hebben een perfect geluid, stijlvolle elegantie en optimaal comfort. De legendarische David Beckham heeft ontdekt dat deze unieke kwaliteiten perfect aansluiten bij zijn eigen ambitieniveau.

Het Britse merk Bowers & Wilkins is al tientallen jaren bekend vanwege hun uitstekende hifi-luidsprekers. Hun exclusieve 800-serie is bijvoorbeeld onderdeel van het standaardinterieur van de beste geluidsstudio’s ter wereld, bijvoorbeeld de legendarische Abbey Road Studio’s in Londen, waar The Beatles, Pink Floyd, Radiohead, Amy Winehouse, Adele en andere wereldberoemde artiesten hun klassieke albums hebben opgenomen.

De afgelopen jaren heeft Bowers & Wilkins zijn uitgebreide ervaring gebruikt om een serie exclusieve hifi-koptelefoons te ontwikkelen met een geluid, design en finish op topniveau! Je moet deze unieke producten gewoon een keer horen. Met Bowers & Wilkins krijg je een mooi design en echt hifi-geluid voor elke euro!

Koptelefoons op
eliteniveau

Ik vind prestaties en design even belangrijk. En dus wil ik dat mijn koptelefoon er net zo goed uitziet als hij klinkt.
David Beckham

David Beckham en Bowers & Wilkins delen een passie voor hoogwaardige kwaliteit en tijdloze elegantie. De exclusieve smaak van David, in combinatie met de hoge kwaliteitseisen van Bowers & Wilkins, zorgt voor een unieke alliantie tussen stijl en geluid. Muziek speelt een belangrijke rol in het drukke leven van David, en met Bowers & Wilkins kan hij erop vertrouwen dat hij de prestaties en de stijl krijgt die hij gewend is. Waar hij ook is en wat hij ook doet.

Exclusief
hifi-geluid

David Beckham gebruikt de Px8: een bekroonde draadloze koptelefoon met noise-cancellation. De Px8 geeft David een ongeëvenaarde combinatie van superieure prestaties, exclusief design en een uitstekende pasvorm en comfort. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek het zelf!

  • Exclusieve finish van diamantgeslepen aluminium en echt leer
  • Schitterend hifi-geluid met effectieve noise-cancellation
  • Instelbaar via speciale Bowers & Wilkins Music App
  • Gekantelde 40mm-drivers met een membraan met koolstofversteviging
  • Heel goede gesprekskwaliteit en zes geïntegreerde microfoons
  • Accuduur van 30 uur
  • Bekijk de Bowers & Wilkins Px8 hier