Skip to content

 

Het Zweedse bedrijf Earin werd opgericht door drie ingenieurs toen ze in 2014 een Kickstarter-campagne lanceerden voor hun M-1: een van de eerste True Wireless-koptelefoons ter wereld. De campagne bracht meer dan een miljoen euro op, en dat was het startschot voor een nieuw, spannend en innovatief hifi-bedrijf.

1 product
1 product
  EARIN A-3 Draadloze in-ear hoofdtelefoon
  EARIN A-3
  Draadloze in-ear hoofdtelefoon
  € 229,00 / set
  8

  Earin

  Ook nu nog worden alle producten van Earin in Zweden ontwikkeld en ontworpen, en alles wordt aangepast en verder ontwikkeld door hetzelfde team dat Earin heeft opgestart. Door de jaren heen hebben ze heel wat patenten op hun naam geschreven, bijvoorbeeld een ingenieuze sensor die automatisch registreert of het oordopje in je linker- of je rechteroor zit. Earin heeft ook een speciale toepassing van een versnellingsmeter gepatenteerd – die gebruiken ze om de trillingen van je schedel te registreren, waardoor je stem beter wordt weergegeven tijdens telefoongesprekken.

  Earin is anders, maar veel meer dan een gimmick. Ze bedenken originele, gebruiksvriendelijke oplossingen die goed klinken – en dat merk je als je hun producten uitprobeert. De geluidskwaliteit en functionaliteit zijn vergelijkbaar met die van de populairste merken en modellen – en vaak nog beter ook. Earin is dus een goed beginpunt als je wilt opvallen, maar dan wel in stijl.