Skip to content

 
CYBER MONDAY
AANBIEDINGEN ZIJN GELDIG TOT MIDDERNACHT 23:59

Bekijk hier onze aanbiedingen

Meest populaire
producten

Sony XR-65X95J UHD-TV
Sony XR-65X95J
UHD-TV
€ 1.699,00 / € 1.799,00 / stuk(s)
Argon Audio SA1 Versterker met Bluetooth
Versterker met Bluetooth
€ 249,00 / € 349,00 / stuk(s)

B&O Beoplay HX
Exclusieve
koptelefoon met iconisch ontwerp

De Beoplay HX is een exclusieve draadloze over-ear koptelefoon met iconisch ontwerp, touchbediening en geavanceerde digitale ANC. Hij heeft een schitterend geluid en de mooie finish van leer en aluminium is een ervaring op zich! Accuduur van 35 uur.
Koop nu - Bespaar € 100

Sennheiser AMBEO
Soundbar
Met veel vermogen

De beste soundbar ter wereld? De Sennheiser AMBEO Soundbar is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij gaat harder en lager dan welke andere soundbar dan ook. Een uitstekend alternatief voor een traditionele home-cinema.
Meer informatie - Bespaar € 500,-
Argon Audio SA1

Versterker met
elegante
geluid

De SA1 is een supercompacte versterker met een goed geluid en geïntegreerde Bluetooth-streaming. En je kunt er digitale en analoge muziekbronnen op aansluiten, inclusief draaitafel en TV.
Bespaar € 100

HiFi Klubben's 
Keuze

Argon Audio TT Draaitafel
Draaitafel
€ 199,00 / € 199,00 / stuk(s)

EISA-bekroonde
soundbar
met Speciale Bang & Olufsen-app

De Beosound Stage is een exclusieve soundbar die heel mooi onder de TV past – en hij klinkt geweldig! Je regelt het volume met de afstandsbediening van de TV en je kunt muziek streamen vanaf je smartphone. Verschillende kleuren.
Koop hier

Vind
inspiratie

De kerst komt eraan en dat vieren we natuurlijk met muziek! We hebben een heleboel ideeën verzameld – mooie muziekcadeaus voor het hele gezin, met goede kwaliteit en perfect geluid. Kies je favoriet en zet ’m op je verlanglijstje. We beloven je dat het het wachten waard is!
Meer informatie