Skip to content

Kerst
klinkt
beter bij HiFi Klubben

Vind inspiratie

Meest populaire
producten

Luisteren
voordat je iets koopt

Het is altijd leuk om meer te lezen over hifi-apparatuur, en dat kan natuurlijk nergens beter dan op onze website. Maar bij muziek gaat het ook over vet geluid dat je oren streelt. Kom eens langs bij HiFi Klubben – dan weet je meteen hoe dat voelt.
Winkel zoeken

Zo kies je
de juiste
koptelefoon

Je kunt natuurlijk niet zonder een goede koptelefoon, zeker niet als je altijd en overal wilt genieten van muziek en goed geluid. Deze gids helpt je om jouw ideale koptelefoon te vinden.
Zo kies je de juiste hoofdtelefoon

DRAAITAFELS
IN ALLE
VORMEN, KLEUREN EN PRIJSKLASSEN

De afgelopen jaren zijn draaitafels immens populair geworden. En alhoewel er steeds meer slimme geluidsdragers komen, heeft vinyl gewoon iets bijzonders waar veel mensen een zwak voor hebben.
Bekijk ons aanbod

HiFi Klubben's 
Keuze

Groots geluid en
veel
mogelijkheden

De FENRIS-luidsprekerserie van Argon Audio heeft alles wat je nodig hebt voor TV-geluid en muziek, zonder enorme installatie of een negatief saldo op je bankrekening. Dit is echte hifi-kwaliteit voor de prijs van een soundbar!
Meer informatie

Vochtbestendige
luidspreker
met Bluetooth

De Sonos Move is een slimme draadloze luidspreker met alles erop en eraan! Streaming, multiroom, Wi-Fi, voice-control, Bluetooth en accu. Nu kun je altijd en overal van je muziek genieten. En Trueplay past het geluid aan de omgeving aan.
Koop Sonos Move

Geweldige geluidservaring met
compacte
hifi-luidsprekers

Een set compacte hifi-speakers kan een kamer of compacte woonruimte vullen met indrukwekkend stereogeluid zonder onnodig de aandacht te trekken. Er zijn tal van modellen om uit te kiezen, dus je hoeft alleen maar de perfecte match te vinden voor je behoeften en budget.
Bekijk hier het assortiment