Skip to content
Bluesound POWERNODE (N330) Muzieksysteem

BluesoundPOWERNODE (N330)Muzieksysteem

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Wit
stuk€ 999,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE – compacte en exclusieve streaminginstallatie met heel veel mogelijkheden, multiroom en een schitterend geluid

De Bluesound POWERNODE is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je nodig hebt voor TV en geluid, zonder dat je woonkamer vol met apparaten staat. In vergelijking met vorige versies heeft hij een veel beter geluid en meer vermogen dankzij de supersnelle Quad-Core-processor en de nieuwe 32-bit D/A-converter. Dit is dus eigenlijk de ultieme compacte streaminginstallatie.

En als extraatje kun je draadloze Bluesound-achterluidsprekers toevoegen, zodat je TV en films echt een nieuwe dimensie krijgen. En het is heel eenvoudig – de POWERNODE activeert automatisch de surroundfunctie en de achterluidsprekers wanneer hij een surroundsignaal van de TV krijgt. Een geniale en gebruiksvriendelijke functie met spectaculaire mogelijkheden, zonder dat dit gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit van je stereomuziek.

Heel veel muziek en vermogen, en superhandige bediening

En de versterker van 2 x 80 watt is zo goed dat je een paar echt goede hifi-luidsprekers kunt aansturen – inclusief vloermodellen. Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik op je smartphone of tablet.

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze koptelefoon.

En als je de app even niet bij de hand hebt, kun je de POWERNODE bedienen met het mooie, glazen touchpanel aan de bovenkant. Hiermee regel je alle basisfuncties (play/pauze/volume enz.). Het paneel heeft een geïntegreerde bewegingssensor en licht automatisch op als je hand in de buurt komt. En hij heeft vijf presets, zodat je met één simpele druk op het paneel je favoriete internetradiozender of afspeellijst aan kunt zetten.

Supersimpel TV-geluid met topgeluid

De POWERNODE heeft een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel (eARC) en HDMI-CEC. Dat betekent dat de TV en installatie met elkaar communiceren via HDMI, zodat je het volume enzovoort heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie!

De POWERNODE gaat automatisch aan en uit, samen met de TV en de andere ingangen zoals Bluetooth en optisch. En als je een oudere TV hebt die geen CEC ondersteunt, kun je de optische ingang gebruiken in combinatie met de geïntegreerde IR-leerfunctie, zodat je de bestaande TV-afstandsbediening kunt blijven gebruiken.

Eindeloze combinatiemogelijkheden met multiroom

Als je de POWERNODE aansluit op een paar goede hifi-luidsprekers, krijg je een volledig draadloze muziekinstallatie. Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met draadloze luidsprekers of andere Bluesound-multiroomcomponenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Daarnaast kun je de POWERNODE in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Bijvoorbeeld als je een tijdlang niet naar muziek luistert. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De Bluesound POWERNODE (N330) is verkrijgbaar in zwart of wit. IR-afstandsbediening apart verkrijgbaar.

Meer afbeeldingen van de Bluesound POWERNODE (N330)

Bluesound POWERNODE (N330) Muzieksysteem

Highlights

 • Schitterend geluid voor muziek en TV
 • Mogelijkheid om draadloze achterluidsprekers aan te sturen
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening
 • Flexibele aansluitingen, Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon
 • Heel eenvoudig uit te breiden naar multiroom met draadloze Bluesound-luidsprekers enz.

 • Hoogwaardige, geïntegreerde hifi-stereoversterker (2 x 80 watt)
 • Mogelijkheid om draadloze achterluidsprekers aan te sturen
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke remote-app voor smartphone/tablet en PC/Mac
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening (play/pause/volume enz.)
 • Het TV-geluid wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC of IR-leerfunctie)
 • Klaar voor voice-control via aparte smart-luidspreker of smartphone (Google Assistant/Amazon Alexa)
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoons
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem, inclusief NAD-versterkers/receivers en draadloze DALI-luidsprekersystemen met BluOS.
 • Ondersteunt MQA en HD-geluid tot 24-bit/192kHz
 • Uitstekende koptelefoonuitgang (draadloos en via kabel)
 • Aansluiting voor externe geluidsbronnen (TV, CD-speler enz.)
 • IR-afstandsbediening apart verkrijgbaar
 • Aansluiting voor subwoofer (draadloos en via kabel)

Video's over de Bluesound POWERNODE (N330)

Technische specificaties

Signaal-ruisverhouding100 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm80 watt
VersterkertechnologieKlasse D
Vervorming (THD)0,008%

Recensies


4.5
2 recensies
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
HANS
Denemarken
1/20/2023

Goed en eenvoudig, eenvoudige bediening

HANS
Denemarken
Ray
Nederland
1/19/2023
Ray
Nederland

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE (N330)

Aanbevolen producten