Skip to content

MUZIEK IS GEMAAKT VOOR
STEREO
– DEEL HET GELUID

What is stereo?

Meest populaire
producten

Overal geweldig geluid met de
SOUNDBOKS Go

De SOUNDBOKS Go is een slimme, krachtige Bluetooth-luidspreker met een accu die wel 40 uur meegaat. Je kunt je muziek dus overal mee naartoe nemen, of je nu een groot feest geeft of gezellig wilt kletsen met vrienden. Extra accu apart verkrijgbaar.
Koop hier

Sonos Arc
soundbar
met Dolby Atmos

De Arc is een exclusieve soundbar met surroundeffect en Dolby Atmos, maar dan zonder extra apparaten en luidsprekers. Hij is bedoeld voor grote TV’s vanaf 55 inch en werkt perfect samen met de rest van je Sonos-systeem. Zwart of wit.
Koop hier
Argon Audio TT

Elegante
draaitafel

voor een absurd lage prijs

Met element en geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker. Draaiplateau van aluminium. Finish van mahoniehout of zwart.
Koop hier

HiFi Klubben's 
Keuze

DALI IO-6 Draadloze koptelefoon
DALI IO-6
Draadloze koptelefoon
€ 340,00 / stuk

Groots geluid en
veel
mogelijkheden

De FENRIS-luidsprekerserie van Argon Audio heeft alles wat je nodig hebt voor TV-geluid en muziek, zonder enorme installatie of een negatief saldo op je bankrekening. Dit is echte hifi-kwaliteit voor de prijs van een soundbar!
Meer informatie

Compacte
Sonos
subwoofer

De Sonos Sub Mini is een compacte, draadloze subwoofer voor je compacte Sonos-systeem – of je het nu gebruikt voor muziek, TV- of filmgeluid. De installatie is supersimpel en je kunt hem echt overal neerzetten.
Pre-order nu

Bluesound NODE
schitterende
muziekstreamer

De NODE is de draadloze muziekstreamer/voorversterker van het Bluesound-systeem. Hij streamt alles, van HD-geluid tot Bluetooth en TV-geluid met de allerbeste kwaliteit. Mooie zwarte of witte finish.
Koop hier