Skip to content

Geweldige prijzen op
Sonos

Bekijk onze scherpe prijzen

Meest populaire
producten

HIFI-KOPTELEFOON
MET EEN SCHITTEREND GELUID

De Bowers & Wilkins PX7 S2 is een geavanceerde draadloze over-ear koptelefoon met een schitterend geluid en effectieve noise-cancellation (ANC). Kosten noch moeite zijn gespaard om jou een exclusieve totaalervaring te geven – geluid, comfort, design en finish.
Meer informatie

Geniet van Draadloze
muziek

met Bluetooth

Een draadloze Bluetooth-speaker met ingebouwde accu is je beste vriend voor als je onderweg graag je favoriete nummers met je vrienden deelt. Klein en heerlijk voor comfort en rode wijn? Groot en sterk voor feesten en dansen? We hebben mooie draagbare speakers voor iedereen!
Bekijk hier slimme Bluetooth-speakers

ZO KIES JE DE JUISTE
LUIDSPREKERS

Groot, klein, Hi-Fi, actief, passief, draadloos, streaming, multiroom, design, ingebouwd - welke luidsprekers passen het beste bij jou?
Meer informatie

HiFi Klubben's 
Keuze

DRAADLOZE INNOVATIE
IN STEREO

Alle OBERON C-luidsprekers zijn van de grond af ontworpen en de techniek is 100% DALI; speciaal gekozen om het geluid intact te houden en je zoveel mogelijk kwaliteit voor je geld te geven.
Meer informatie

Outdoor
luidspreker
met fantastisch geluid

De AM-1 van B&W is een mooie en gebruikersvriendelijke outdoor-luidspreker met een fantastisch geluid. De stevige kast met roestvrije aluminiumgrill is bestand tegen slecht weer, zodat je deze luidsprekers ook buitenshuis kunt plaatsen, bijvoorbeeld op het terras. Maar de geluidskwaliteit is tegelijk zo goed dat de AM-1 ook in je huis een uitstekende oplossing is.
Koop hier

Muziek en
films
met super mooi geluid

De Oberon 7 heeft meer dan genoeg kracht, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Deze grote vloerluidspreker vult zelfs de grootste kamers en de finish moet je gewoon zien!
Meer informatie over de Oberon 7