HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De NAD D3020 v2 + SPEKTOR 2 is een betaalbare, compacte installatie met echt hifi-geluid voor muziek en TV. Met Bluetooth kun je muziek streamen via een smartphone of tablet. En hij heeft digitale en analoge aansluitingen, incl. een draaitafelingang.

De NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 – compacte installatie met goed geluid en geïntegreerde Bluetooth

  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet of PC/Mac
  • Goed en vol geluid voor een betaalbare prijs
  • Analoge en digitale geluidsingangen
  • Speciale ingang voor draaitafels
  • Ideaal voor TV-geluid 

De NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 is een compacte stereo-installatie met goed geluid voor muziek en TV. Hij is voorzien van Bluetooth, zodat je direct kunt streamen vanaf een smartphone, of je nu naar je eigen muziek luistert, of naar een streamingservice zoals Spotify, TIDAL enz.

En hij beschikt over aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen – inclusief een draaitafelingang, zodat je met hoge kwaliteit naar je vinylcollectie kunt luisteren zonder dat je een aparte phonovoorversterker nodig hebt. In combinatie met de compacte SPEKTOR 2-luidsprekers krijg je echt hifi-geluid voor een heel slimme prijs.

Perfect voor stereogeluid uit de TV

De D3020 v2 is een geniale manier om schitterend stereogeluid uit de TV te halen. Je kunt het geluid digitaal aansluiten op de optische ingang, en de versterker gaat aan zodra de TV wordt ingeschakeld. En als je genoeg gekeken hebt, schakelt de D3020 zichzelf na 15 minuten uit.

Als bonus is er de remote-leerfunctie, waarmee je het volumesignaal kunt inlezen. Dit betekent dat je het volume kunt regelen met je TV-afstandsbediening, zodat je niet de hele tijd hoeft te zoeken naar een smartphone of de afstandsbediening van de versterker. Kortom: dit is een eenvoudige oplossing voor perfect stereogeluid uit de TV!

Meer informatie over de NAD D3020 v2

Meer informatie over de DALI SPEKTOR 2

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.