Skip to content
Stereosysteem

NAD C328 + OBERON 1

€ 907,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Compacte installatie met goed geluid, Bluetooth en talloze mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen – zelfs een draaitafel.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C328 + DALI OBERON 1 – interieurvriendelijke muziekinstallatie met Bluetooth, schitterend geluid en perfecte TV-functionaliteit

 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone enz.
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
 • Frontdisplay met volumeweergave

De C328 + OBERON 1 is een echt hifi-stereosysteem met genoeg vermogen en alle functies die je nodig hebt voor je muziek. Met Bluetooth kun je muziek streamen vanaf je smartphone, inclusief streamingservices, YouTube en internetradio.

Je kunt digitale en analoge muziekbronnen aansluiten, inclusief draaitafel, en de combinatie NAD/DALI staat garant voor jarenlang topgeluid. Met stijlvol, compact ontwerp, 2 x 50 NAD-watt en een bijzonder goede geluidskwaliteit. Dit is een serieus stereosysteem!

Perfect voor de TV

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. De C328 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

DALI OBERON 1 – kleine luidsprekers met een groot geluid

De OBERON 1 is een supercompacte hifi-luidspreker die optimaal klinkt in combinatie met een goede versterker zoals de C328. Je kunt de OBERON 1 aan de muur hangen met het sleutelgatsysteem, in een kast zetten of op een standaard plaatsen. Hoe dan ook, je krijgt een overtuigend, open en dynamisch stereogeluid waarmee je de meeste kamers wel kunt vullen.

De C328 is verkrijgbaar in het zwart. De OBERON 1 is verkrijgbaar in het zwart, wit, licht eikenhout of donker notenhout.

NAD New Classic Series – schitterende NAD-kwaliteit voor de digitale muziek van nu

De New Classic-serie van NAD bestaat uit een aantal unieke, full-size stereoversterkers met de bekende en ongeëvenaarde kwaliteit van NAD, maar dan helemaal klaar voor de digitale technologieën van nu en in de toekomst. Het traditionele no-nonsense ontwerp van NAD heeft tevens een nieuwe, elegante uitstraling gekregen met een mooie en grote display, terwijl er aan de binnenkant zoveel is veranderd dat je gerust van een echte revolutie kunt spreken. Deze full-size stereoversterker is helemaal klaar voor de toekomst!

De hybride digitale versterkertechnologie is gebaseerd op dezelfde principes als de supercompacte D3020. Maar dan met zoveel mogelijkheden en vermogen dat deze versterker van een totaal nieuw niveau is. De NAD New Classic-serie heeft een geluidskwaliteit, vermogen, flexibiliteit en prijs waar geen enkele andere versterker tegenop kan!

NAD Hybrid Digital – stroom omzetten in schitterend geluid

De ongekende geluidskwaliteit begint bij een digitale ingangsmodule met een analoge switching-versterker, ook wel klasse D genoemd. NAD noemt deze constructie een 'hybrid digital' versterker, een beschrijving die de lading behoorlijk goed dekt.

De versterkermodule werd oorspronkelijk ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Hypex, maar de legendarische NAD-ingenieur Bjørn Erik Edvardsen is jaren bezig geweest om deze module op alle fronten te verbeteren. Het geluid is zo helder, muzikaal en dynamisch dat je een versterker uit de New Classic-serie gerust kunt combineren met een paar luidsprekers van topniveau, bijvoorbeeld de RUBICON-serie van DALI of de 700-serie van Bowers & Wilkins.

De nieuwe, actieve voeding die NAD heeft ontwikkeld is compacter dan een traditionele voeding met kopertransformator, maar hij heeft een beter rendement, is veel stiller en blijft ongekend stabiel, ook bij schommelingen in de stroomvoorziening. De hybride digitale constructie zorgt niet alleen voor een uitstekende geluidskwaliteit, maar is ook erg effectief. Dit betekent dat er veel meer energie wordt omgezet in geluid dan bij een traditionele, analoge versterker.

En dat merk je aan de elektriciteitsrekening. Bovendien kun je hem makkelijker opbergen in een kast of meubel, zolang je er maar voor zorgt dat er een beetje lucht omheen zit voor de koeling. De minimale warmteontwikkeling zorgt er ook voor dat deze versterker veel langer meegaat: warmte is namelijk erg schadelijk voor versterkercomponenten.

Asymmetrical PowerDrive voor maximaal vermogen en dynamiek Het PowerDrive-principe zorgt er al tientallen jaren voor dat NAD-versterkers krachtiger en dynamischer klinken dan alle andere versterkers in dezelfde prijsklasse. PowerDrive is eigenlijk een containerbegrip en betekent dat NAD er voortdurend aan werkt om het energieverbruik van de versterker zo te optimaliseren, dat de aangesloten luidsprekers zo efficiënt mogelijk worden aangestuurd.

De meeste energie wordt gebruikt om de basfrequenties weer te geven, en alhoewel deze signalen vaak asymmetrisch zijn, zit er over het algemeen weinig verschil tussen de twee kanalen (L/R). Met de nieuwe Asymmetrical PowerDrive heeft NAD een geniale oplossing gevonden om zowel het positieve als het negatieve deel van de voeding te gebruiken. Zo kun je erop rekenen dat het maximale vermogen van beide kanalen gebruikt wordt als er een krachtig signaal naar de luidsprekers gestuurd moet worden.

Asymmetrical PowerDrive geeft een ongekende dynamiek, waarmee je moeiteloos de hele kamer kunt vullen met muziek, zonder vervorming. En dat betekent dat je niet alleen de beschikking hebt over een gigantisch volume, maar ook over meer dan voldoende headroom – voor een prachtige en zuivere weergave. Een NAD New Classic klinkt gewoonweg fantastisch – op elk geluidsniveau.

Nog een voordeel van het slimme voedingsdeel is dat het bijna ongevoelig is voor de impedantie van de luidsprekers. Als die bijvoorbeeld ineens onder de 2 ohm duikt – wat het einde betekent van veel concurrerende modellen – blijft deze versterker stabiel en perfect klinken. En dat is iets wat je eigenlijk alleen tegenkomt bij echt heel dure, high-end versterkers. En natuurlijk bij NAD.

DAC en volumeregeling met genadeloos hoge kwaliteit Doordat deze versterker is opgebouwd uit een digitale ingangsmodule en een analoge klasse D-uitgangstrap heeft hij een eigen, geïntegreerde D/A-converter (DAC) nodig. En hiervoor heeft NAD leentjebuur gespeeld bij de kostbare en meervoudig bekroonde Masters-serie, waar een achtkanaals DAC zo is geconfigureerd dat hij het signaal afgeeft aan een gecombineerd stereo-uitgangssignaal.

Deze 'Dual Differential'-technologie zorgt voor een maximale lineariteit en minder ruis, iets waar je vooral plezier van hebt bij het luisteren naar hoge-resolutiebestanden van 24-bit, waarbij de allerkleinste details duidelijk en ongestoord naar voren komen.

De exclusieve volumeregeling bestaat uit een reeks digitaal gereguleerde precisieweerstanden die het mogelijk maken om het volume in stappen van exact 0,5 dB te regelen – een prachtige, slijtvaste en extreem stille oplossing die werd geïntroduceerd met de legendarische M3-versterker uit de NAD Masters Series.

Deze set bevat

Met Bluetooth en talloze mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen is deze compacte en geavanceerde versterker klaar voor de toekomst!
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 449,00
Het compactste model uit de OBERON-serie heeft een indrukwekkend hifi-geluid, maar neemt bijna geen ruimte in beslag. Voor muur, kast of standaard.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 458,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone enzovoort
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
 • Frontdisplay met volumeweergave
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
 • Ondersteunt HD-stereogeluid tot 24-bit/192kHz
 • Subwooferuitgang
 • Hoofdtelefoonuitgang met uitstekende, geïntegreerde hoofdtelefoonversterker
 • Bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen

Tegens

 • Kan niet geüpgraded worden met MDC-modules zoals de grotere New Classics-modellen
 • Geen geïntegreerde multiroom-streaming
 • Slechts aansluitingen voor één paar luidsprekers
 • Geen pre-out voor aparte eindversterker

Accessoires voor de NAD C328 + OBERON 1

Aanbevolen producten