Skip to content
NAD C328 Versterker met Bluetooth

NADC328Versterker met Bluetooth

Met Bluetooth en talloze mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen is deze compacte en geavanceerde versterker klaar voor de toekomst!
stuk(s)€ 599,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C328 – compacte stereoversterker met 2 x 40 watt, een compact ontwerp, schitterend geluid, Bluetooth, en eindeloos veel mogelijkheden voor analoge en digitale muziekbronnen

De C328 is een geavanceerde en veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Hij heeft alle aansluitingen die maar nodig zijn voor analoge en digitale muziekbronnen, inclusief een aparte draaitafelingang, een stijlvol, compact ontwerp en natuurlijk de legendarische geluidskwaliteit van NAD.


Je kunt ook direct streamen met je smartphone via Bluetooth, net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Supersimpel en je hebt geen netwerk nodig. Maar hierdoor raakt de accu van je telefoon wel sneller leeg.


Als je veel wilt gaan streamen, kun je gelukkig ook een muziekstreamer naar keuze aansluiten, of een multiroom-model. Dat kan zelfs digitaal via een van de vier ingangen (2 x optisch, 2 x coaxiaal). Zo krijg je bovendien een beter geluid en meer mogelijkheden dan via Bluetooth.


Of je kunt kiezen voor de luxere C338 met Chromecast built-in for audio. Dat is in feite dezelfde versterker, maar dan met geïntegreerde Wi-Fi-streaming, die je direct aanstuurt met je smartphone.


Slimme en flexibele aansluitingen – ideaal voor TV-geluid

Met 2 x 40 echte NAD-watt kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – en het compacte ontwerp met frontdisplay geeft hem een ongepolijste, moderne look. De C328 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch) en analoge ingangen, inclusief phono-ingang (MM). Daarnaast beschikt hij over een hoofdtelefoonuitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker.


Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de versterker maar één keer te 'vertellen' welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch.


De C328 schakelt zich zelfs automatisch aan als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening. Wat wil je nog meer?


De NAD C328 is verkrijgbaar in grafiet.


Highlights

 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone enzovoort
 • Frontdisplay met volumeweergave
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone enzovoort
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
 • Frontdisplay met volumeweergave
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
 • Ondersteunt HD-stereogeluid tot 24-bit/192kHz
 • Subwooferuitgang
 • Hoofdtelefoonuitgang met uitstekende, geïntegreerde hoofdtelefoonversterker
 • Bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen

Technische specificaties

Dynamisch vermogen90 watt
Uitgangsvermogen 4 ohm40 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm40 watt
Vervorming (THD)0,03%

Accessoires voor de NAD C328

Aanbevolen producten