Skip to content
Stereosysteem

Bluesound N330 + Bowers & Wilkins 607S3

€ 1.679,00set
Van € 1.797,00Bespaar € 118,00
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Een streamingsysteem dat soundbars en draadloze smart-luidsprekers aftroeft. Echt hifi-geluid en veel mogelijkheden voor muziek en TV.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE (N330) + B&W 607 S3 – compact streamingsysteem met echt hifi-geluid en multiroom

 • Echt hifi-stereogeluid voor streaming en TV
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Aansluitingen voor platenspeler en andere audiobronnen
 • Eenvoudige installatie, multiroom met gebruiksvriendelijke app-controller
 • Mogelijkheid voor surround via draadloze Bluesound-luidsprekers

Denk je dat kleine draadloze luidsprekers de toekomst zijn? Mooi niet! Er is namelijk nog steeds niets dat op kan tegen echt hifi-geluid. Voor dit Bluesound-systeem hebben we gekozen voor de compacte 607 S3 van het Britse Bowers & Wilkins. Een combinatie die net zo slim is als die zogenoemde ‘smart-luidsprekers’, maar dan met superveel mogelijkheden, en een geluid waar geen soundbar of smart-luidspreker ooit bij in de buurt zal komen.

De Bluesound POWERNODE is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je maar nodig hebt voor TV en geluid. Hij heeft echt hifi-stereogeluid, maar dan zonder enorme installatie in je woonkamer. En je kunt zelf de finish kiezen die bij je past. Je krijgt twee keer het vermogen van de compactere POWERNODE EDGE, zodat je moeiteloos een paar flinke vloerluidsprekers kunt aansturen.

Maar als je kunt leven zonder het indrukwekkende volume en de allerlaagste bastonen, dan kom je met dit compacte model een heel eind. En als je een beter en krachtiger basgeluid wilt, kun je een aparte subwoofer toevoegen, net als bij een ‘smart-soundbar’. En als extraatje kun je draadloze Bluesound-achterluidsprekers toevoegen, zodat je TV en films echt een nieuwe dimensie krijgen.

Heel veel streaming – heel veel mogelijkheden

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Je regelt alles heel eenvoudig en draadloos met de slimme BluOS-app op je smartphone/tablet.

In tegenstelling tot bij de meeste ‘smart-luidsprekers’ krijg je extra aansluitingen voor externe audiobronnen, zonder dat er adapters en andere trucjes aan te pas komen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook naar een platenspeler luisteren, en je kunt het geluid ook doorsturen naar draadloze Bluesound-luidsprekers in andere kamers. Het enige wat je nodig hebt, is een platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker.

Perfect voor de TV en multiroom

Bluesound heeft het heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. De POWERNODE heeft namelijk een HDMI-aansluiting, zodat je het volume enz. kunt regelen met de afstandsbediening van de TV. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel, en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie. De POWERNODE gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit.

En als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een andere Bluesound-luidspreker toe, bijvoorbeeld de PULSE FLEX, of een PULSE2 als je een grotere kamer hebt. Het is allemaal zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken en binnen no-time muziek kan afspelen in het hele huis. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

Bowers & Wilkins 607 S3 – supercompacte luidspreker met een elegante finish en overtuigend hifi-geluid

De Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition is een geavanceerde, compacte luidspreker met een indrukwekkend open en muzikaal geluidsbeeld. Hij heeft unieke en exclusieve technologieën die direct afkomstig zijn uit de high-end series van Bowers & Wilkins, zoals een Nautilus-tweeter en een Continuum-bas-/middenspeaker. De luidspreker kan in een boekenkast staan, aan de muur hangen, en je kunt hem zelfs op een standaard zetten. De afwerking en het design zien er echt schitterend uit en sluiten naadloos aan bij een modern interieur.

Als de 607 S2 Anniversary Edition niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 999,00
Supercompacte hifi-luidspreker voor echte muziek- en home-cinema-liefhebbers Je krijgt indrukwekkend geluid voor een heel slimme prijs.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 798,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Hoogwaardige, geïntegreerde stereoversterker (2 x 80 watt)
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Mogelijkheid voor surround via draadloze Bluesound-luidsprekers
 • Aansluitingen voor platenspeler en andere audiobronnen
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke app-controller
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem
 • Kan worden uitgebreid met een aparte subwoofer voor een nog betere en diepere bas, ook draadloos (apart verkrijgbaar)
 • Compacte hifi-luidsprekers met een elegante finish

Tegens

 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor platenspeler
 • Beperkte basweergave en vermogen
 • Voor voice-control is een aparte smart-luidspreker nodig (apart verkrijgbaar)
 • Sommige fullsize installaties hebben nog meer aansluitingen
 • Sommige andere oplossingen ondersteunen nog meer streamingservices

Accessoires voor de Bluesound N330 + Bowers & Wilkins 607S3

Aanbevolen producten