Skip to content
DALI PHANTOM UNIVERSAL 25L Backbox

DALIPHANTOM UNIVERSAL 25LBackbox

stk€ 125,00
Op voorraad, levertijd 2 - 3 werkdagen.
Te ervaren in
Stevige en universele backbox voor plafondluidsprekers. Groot volume voor optimale geluidskwaliteit. Past bij vrijwel alle luidsprekers.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

De PHANTOM UNIVERSAL 25 is een stevige en universele backbox voor plafondluidsprekers. Je kunt hem ook gebruiken voor de zwaardere modellen van DALI en Bowers & Wilkins, die behoorlijk wat diepte achter de speakers nodig hebben.

De PHANTOM UNIVERSAL 25 is bedoeld om tegelijkertijd met het plafond geïnstalleerd te worden. Hij is dus ideaal als je een huis aan het bouwen bent. Dan kun je hem namelijk helemaal optimaal plaatsen en afdichten – als je hem in een poreus of ongelijk oppervlak hebt aangebracht. Je kunt hem ook achteraf monteren, maar dan moet je wel vanaf de achterkant toegang hebben tot het plafond.

De backbox wordt geleverd als een gesloten behuizing, zodat je zelf het formaat en de plaatsing van de montageopening kunt bepalen. Door de matwitte finish kun je er heel eenvoudig markeringen op aanbrengen. En de solide MDF-constructie, het grote volume en het bijgeleverde akoestische dempingsmateriaal zorgen ervoor dat je hetzelfde mooie geluid krijgt als uit een traditionele luidspreker. De voegen van de backbox zijn volledig luchtdicht gemaakt, voor optimale geluidskwaliteit.

De DALI PHANTOM UNIVERSAL 25 is verkrijgbaar in matwit.

Zie het artikel ‘Wanneer moet ik een backbox gebruiken?’

Hier vind je de montagetekening

Technische specificaties

  • Universele backbox voor plafondluidsprekers
  • Materiaal: MDF-plaat (12-16 mm)
  • Inclusief akoestisch dempingsmateriaal
  • Volume: 25 liter
  • Afmetingen: 40,0 x 60,0 x 14,8 cm (BxHxD)
  • Kleur: Matwitte folie