Skip to content

Devialet

 

Het relatief jonge bedrijf Devialet ontstond in 2007. Het doel van Devialet: een groter aantal mensen in staat stellen te luisteren naar perfect weergegeven geluid met behulp van alledaagse geluidsapparaten. Simpel genoeg, als je er zo over nadenkt! Het DNA van Devialet vindt zijn oorsprong in de invloed van filosofen uit het tijdperk van de Verlichting. De naam is een verwijzing naar ingenieur Guillaume Vialet, een compagnon van Diderot en een medewerker van de Franse Encyclopedie. Vialet staat algemeen bekend als een intellectueel die, door zijn intellectuele, culturele en wetenschappelijke inzet, heeft bijgedragen aan de verbetering van de wereld.

  • Unieke en exclusieve producten
  • Zeer hoogwaardige afwerking en klank
  • Veel vermogen voor deze klasse

Devialet is een relatief jong merk dat in 2007 is opgericht in Parijs. Het is momenteel de meest geprezen start-up ter wereld voor innovatie en uitmuntendheid in audio-uitvindingen. Het verhaal begon met ADH®, een revolutionaire gepatenteerde uitvinding die voor altijd hoogwaardige versterkers zou veranderen. Een verbluffende prestatie, deze hybride technologie combineert naadloos digitaal en analoog om geluidskwaliteit te produceren zoals nooit eerder ervaren.

De technologieën van morgen. Vandaag. 

Elke dag komen 80 Devialet-ingenieurs, monteurs, elektriciens, IT- en signaalverwerkingsexperts samen in hun Parijse ateliers. De meest opvallende geesten in hun respectieve vakgebieden, werken onvermoeibaar naar hetzelfde doel: het uitvinden van de geluidstechnologieën van morgen.

Een revolutie in de industrie.

Devialet-systemen zijn ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Frankrijk en vereisen extreme precisie-engineering en uiterst hoogwaardige materialen. Niets minder dan perfectie. Dit is het Phantom-ritueel.

 

0 producten
0 producten
    Geen resultaten gevonden met de huidige filters