Skip to content

Vestlyd

De luidsprekers van het Deense Vestlyd zijn ontstaan uit bewondering voor de klassieke monitorluidsprekers, waar dynamiek, geluidsdruk en het livegevoel belangrijker zijn dan design. Hiermee krijg je de extase van een liveconcert, gewoon bij jou thuis in de woonkamer – en dat voel je in je hele lichaam!

 • Schitterende basweergave, dynamiek en geluidsdruk
 • Geschikt voor alle muziekstijlen
 • Extreem robuuste constructie
5 producten
5 producten

  VESTLYD

  Powermonitors met veel vermogen en een basgeluid dat je kunt horen én voelen. Live Louder!

  Een liveconcert bij jou in de woonkamer

  Vestlyd is een nieuw, Deens luidsprekermerk, gelanceerd onder de slogan ‘Live Louder’. Met hun massieve luidsprekers lijkt het alsof er een liveconcert in jouw woonkamer wordt gehouden, met een loodzwaar, open en dynamisch geluid. Vestlyd is ontworpen in Denemarken door Nordic HiFi. Nordic HiFi was ooit een onderdeel van HiFi Klubben, maar is nu een onafhankelijke onderneming met een eigen ontwikkelingsteam.

  Terug naar de roots

  Vestlyd verwijst direct naar het monitorachtige geluid waarmee bijvoorbeeld de oude JBL-luidsprekers echte vintage-klassiekers zijn geworden. Die luidsprekers werden oorspronkelijk ontwikkeld in Los Angeles, aan de Amerikaanse westkust – net als dat Vestlyd langs de westkust van Denemarken werd ontwikkeld. Deze luidsprekers zijn voor mensen die muziek en geluidskwaliteit het allerbelangrijkst vinden, en het absoluut niet erg vinden om tegen hun luidsprekers aan te kijken.

  Powermonitor – het beste van twee werelden

  Als je hem vergelijkt met een gewone ‘powerluidspreker’, dan heeft een Vestlyd-luidspreker een veel strakker, muzikaler en gedetailleerder geluid – zonder dat dit ten koste gaat van het volume. En ze zijn veel vergevingsgezinder dan echte studiomonitoren. Je krijgt dus eigenlijk het beste van twee werelden. Daarom noemt Vestlyd hun luidsprekers ook ‘powermonitors’ – en die moet je gewoon horen!