Skip to content

Live Louder
VESTLYD

Vestlyd is een nieuw, Deens luidsprekermerk, gelanceerd onder de slogan ‘Live Louder’. Hun nieuwe powermonitors hebben een open, dynamisch geluid dat alles en iedereen omver blaast. Live Louder!

Video bekijken
Vestlyd
Een concert bij jou in de woonkamer

Bij Vestlyd nemen ze muziek serieus. Zodat het lijkt alsof je er echt bij bent en je de muziek door je lichaam voelt denderen. En dat willen we graag met je delen.

‘The best moments in life are the loudest,’ zeggen ze bij het Deense Vestlyd – een directe trap in het middenrif van alle kleine Bluetooth-luidsprekers op batterijen die je tegenwoordig echt overal tegenkomt. Kleine luidsprekers die ‘goed genoeg’ zijn voor een podcast, maar die flink teleurstellen als Phil Collins na drie en een halve minuut van ‘In The Air Tonight’ op de drums slaat.

12" / 15"
Vestlyd

Een powermonitor
– wat is dat?

‘Vestlyd is een eerbetoon aan de klassieke monitorluidsprekers, waar dynamiek, geluidsdruk en het livegevoel belangrijker zijn dan design. En ze zijn veel vergevingsgezinder en klinken vriendelijker dan echte studiomonitoren. En als je ze vergelijkt met een gewone ‘powerluidspreker’, dan heeft Vestlyd een veel strakker, muzikaler en gedetailleerder geluid. Je krijgt dus eigenlijk het beste van twee werelden, en dus noemt Vestlyd hun luidsprekers ‘powermonitors’!

Dus waarom zouden muziekliefhebbers tevreden zijn met iets dat net ‘goed genoeg’ is – zolang je ze maar niet te hard zet?
Henrik Reinholdtsen, CEO Nordic Hi-Fi

Vestlyd
– terug naar de roots

Kijk wat Daan te vertellen heeft over de nieuwe luidsprekers van Vestlyd. Terug naar het authentieke geluid, en naar een tijd waarin een dynamisch en open geluid met een schitterende basweergave belangrijker waren dan design. Je voelt en hoort de muziek met je hele lichaam – dit moet je gewoon proberen!

Voldoende
vermogen
voor je Vestlyd

Een Vestlyd heeft geen energiecentrale nodig om hard te gaan, maar het wordt natuurlijk wel een stuk leuker als je voldoende watts over hebt voor de echt intense stukken. Hier vind je een aantal combinaties die serieus goed klinken!

Vestlyd wordt een groot succes, dat weet ik zeker! Wij zijn in ieder geval al heel enthousiast. Je moet het echt ervaren om het te geloven!
Christoffer Arensbach, CEO HiFi Klubben

Deze
luidsprekers
blazen je totaal omver

Wat maakt Vestlyd nu zo bijzonder? Henrik Reinholdtsen is CEO van Nordic Hi-Fi en hij heeft geholpen bij de ontwikkeling van deze schitterende luidsprekers. Hier vertelt hij het hele verhaal.
Meer informatie

LUISTEREN
VOORDAT JE IETS KOOPT

Wij kunnen je natuurlijk een heleboel vertellen over hoe jouw favoriete nummers uit een Vestlyd klinkt. Maar het is natuurlijk beter als je het zelf hoort. Kom gerust eens langs bij HiFi Klubben, dan geven wij je middenrif een muzikale massage.
Winkel zoeken