Skip to content

8 producten

Goede Marshall luidsprekers

Marshall apparaten stralen een rasechte rock-’n-roll-attitude uit, en hun coole luidsprekers vormen daarop geen uitzondering. De rock-’n-roll klinkt door in het geweldige geluid van de apparaten, maar is ook doorgedrongen tot het design. Marshall luidsprekers zijn het product van de meer dan 50 jaar ervaring die het merk heeft in de wereld van geluid. Een Marshall luidspreker staat garant voor een briljante geluidservaring, of je nu van rock houdt of niet.

Bekijk onze ruime selectie aan Marshall luidsprekers: het is de meest directe weg naar een onvervalste rock-ervaring met geweldige opties voor flexibiliteit, moderne functies en veel gedenkwaardige momenten met je favoriete muziek. Als je de fantastische geluidskwaliteit waar Marshall om bekend staat ook wilt meenemen in de trein of tijdens een wandeling, kun je investeren in een al even coole Marshall koptelefoon. Je nieuwe lievelingsmerk heeft het allemaal.

Grote of kleine Marshall speaker?

Eén blik op ons aanbod van Marshall speakers is voldoende om te zien dat er in ieder geval geen gebrek aan keuze is. Een kleine Marshall speaker is ideaal voor wie hem graag altijd bij zich heeft. Een draagbare speaker neem je makkelijk overal mee naartoe, zodat je waar je maar wilt kunt genieten van oppeppende of ontspannende muziek met je batterijgedreven Marshall speaker.

Ook al krijg je een goed geluid uit een kleine Marshall speaker, je zou het gevoel kunnen hebben dat als er wat meer lucht in zou passen, je een ​​luider en volumineuzer geluid zou krijgen. Als je dat erg belangrijk vindt, kies dan een grote Marshall speaker. Die kunnen lekker hard spelen als jij helemaal uit de bol wilt gaan op luide muziek. Een grote speaker is natuurlijk niet zo handig in je tas mee te nemen als een mini, maar als je weet dat je hem meestal op een vaste plek gaat gebruiken, dan schenkt een grote Marshall speaker je dus een extra portie power.

Vind het beste geluid

Wanneer je een Marshall speaker uitkiest en je wilt een ​​krachtig rockgeluid, kijk dan naar het frequentiebereik en de gevoeligheid van de speaker in decibel (dB). Dit zegt iets over het bereik en hoe goed het geluid in balans is. Als dit Chinees voor je is, kun je een medewerker van HiFi Klubben vragen om je te vertellen hoe je de Marshall speaker vindt die het best bij je behoeften past.

Welke Marshall speaker je ook kiest, de kwaliteit is gegarandeerd van de bovenste plank, zowel qua ontwerp als qua technologie. De verschillende modellen zijn specifiek ontworpen voor verschillende doeleinden. Dus het is belangrijk dat je, voordat je de selectie gaat bekijken, het voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt van je nieuwe speaker.

Marshall speakers met spraakherkenning

Spraakbesturing is tegenwoordig bijna onmisbaar voor al wie van optimale flexibiliteit houdt; de functie schenkt je wat extra luxe en is compatibel met veel verschillende eenheden. Marshall speakers met spraakbesturing zijn voorzien van zowel Google Assistant als Amazon Alexa. Als jij voor AirPlay kiest om muziek te streamen via je iPhone of andere Apple-apparaten, kun je ook de Siri spraakbesturing gebruiken met je Marshall speaker.

Met spraakbesturing kun je je apparaten bedienen met gesproken opdrachten. Dit betekent dat je je telefoon niet hoeft te pakken als deze overgaat of als je een afspraak aan je agenda wilt toevoegen. Je zegt het gewoon tegen je Marshall speaker en deze regelt het voor je. Dit is ook praktisch als je snel iets wilt opzoeken tijdens het koken of als je iemand moet bellen en je je handen niet vrij hebt.

Draadloze Marshall speakers

Een Marshall speaker maakt niet alleen indruk met zijn ontwerp en geluid, maar blinkt ook uit op het vlak van functionaliteit. Natuurlijk heeft het traditionele merk ook draadloze modellen in hun assortiment. Een draadloze Marshall speaker is erg praktisch, en niet alleen vanwege het voor de hand liggende voordeel dat je geen gedoe hebt met kabels. Overigens hebben de kabels van het merk met het rock-allure een vintage en stoer design dat mooi bij de speakers past.

Handig is dat je je draadloze Marshall speaker kunt plaatsen waar je maar wilt, en dus minder beperkt bent. Je hoeft hem niet in de buurt van een stopcontact te plaatsen bijvoorbeeld, maar hij kan op elke plank of in de boekenkast muziek spelen. En dat onafhankelijke aspect laat de vintage, rauwe look van je Marshall speaker mooi tot zijn recht komen.

Je kunt draadloze Marshall speakers krijgen met zowel bluetooth als wifi. Dus je gebruikt gewoon de verbinding waar je voorkeur naar uitgaat. Een draagbare, draadloze Marshall speaker met wifi opent de mogelijkheid van een multiroom-systeem, een slim systeem dat speakers in verschillende ruimtes met elkaar laat samenwerken. Je kunt in alle kamers tegelijk naar dezelfde audio luisteren of in elke kamer iets anders afspelen. De voordelen van een wifi-speaker is dat wifi een groter bereik heeft dan bluetooth en wat zuiniger omgaat met de batterijduur van je apparaten. Het werkt ook doorheen verschillende kamers, wat nodig is om multiroom-speakers te laten functioneren.

Marshall bluetooth-speakers

Hoewel wifi zijn voordelen heeft, is er een reden dat bluetooth de populairste draadloze verbinding is, zowel voor speakers als voor koptelefoons. Bluetooth is een flexibele verbinding die werkt met bijna alle smartphones, tablets en computers. Dit geeft je meer flexibiliteit dan een wifi-verbinding, aangezien je je smartphone of andere apparaten via bluetooth rechtstreeks met de speaker kunt verbinden. Zo hoef je niet altijd een goede wifi-verbinding in de buurt te hebben. Daarom is een Marshall bluetooth-speaker een goede keuze als je je muziek mee naar het strand of het huis van een vriend wilt brengen.

De draadloze Marshall-speakers hebben de kenmerkende vintage Marshall-look, om je een klassiek ogende speaker te geven, die toch voorzien is van de laatste technologische snufjes.

Voel de rock bij HiFi Klubben

Ben je klaar om te rocken met Marshall en te genieten van goed geluid met een cool design? We kunnen je helpen om de juiste Marshall speaker voor jou en je huis te vinden. Als je op zoek bent naar een speaker met een aantal specifieke kenmerken, kunnen we je door onze selectie begeleiden totdat je de perfecte vindt.

Als je wilt dat je Marshall speaker écht kan rocken, raden we je aan langs te gaan bij de dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel om de verschillende modellen uit te proberen. Je kunt er de speakers aanraken, je kunt ernaar luisteren, de instellingen veranderen ... totdat je zeker weet welke Marshall speaker de jouwe wordt. Het belangrijkste voor ons is dat je een Marshall speaker vindt die je met plezier aanzet en die je die geluidservaring schenkt waarop je helemaal los kunt gaan. We helpen je graag.