HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD DD AP-1 MDC-module

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD DD AP-1 MDC-module

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

DD AP-1 is een analoge/phono (RIAA) MDC-module voor de digitale NAD C390DD/DD2-stereoversterkers. Hij biedt ingangen voor gebalanceerde XLR, RCA en optionele MM/MC-elementen met digitale RIAA-correctie. Wordt gemonteerd in de Hi-Fi Klubben-winkel.

NAD DD AP-1 - analoge/Phono MDC-module voor de NAD C390DD en C390DD2 stereoversterkers

De DD AP-1 is een analoge/phono (RIAA) MDC-module voor de digitale NAD C390DD en C390DD2 stereoversterkers. Met deze module kun je analoge audiobronnen - incl. een draaitafel - aansluiten en genieten van dezelfde digitale mogelijkheden en dezelfde hoge geluidskwaliteit als van andere digitale bronnen.

De module is uitgerust met een exclusieve en audiofiele 24-bit/192kHz A/D-omzetter, tevens heeft deze ingangen voor gebalanceerde XLR, RCA en optionele MM/MC-elementen met digitale RIAA-correctie voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Met de DD AP-1 kun je ook gebruik maken van de NAD C390DD/DD2 voor een hoog vermogen voor de frontluidsprekers in een home theater systeem. Je sluit eenvoudig het Front L/R signaal van de AV-receiver pre-out aan op de analoge ingang van de module en selecteer "Fixed" ingangsniveau. Dan functioneert de versterker als een pure eindversterker via de analoge ingang en als gewone stereoversterker voor alle andere ingangen.

Installatie van DD AP-1 kan worden uitgevoerd in een van de Hi-Fi Klubben winkels. De installatie is in de prijs inbegrepen. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voor aankoop van deze module.

Lees meer over NAD C390DD2 hier >>

Specificaties

  • MDC insteekmodule (analoog/phono (RIAA)) voor de NAD C390DD/C390DD2
  • 2x analoog stereo-in (gebalanceerd XLR, RCA)
  • Phono ingang (MM/MC)
  • 24-bit/192kHz A/D-converter met automatische gevoeligheids instelling
  • Digitale RIAA EQ (begrensd tot 24-bit/48kHz resolutie)
  • Klasse A invoerbuffers
  • Montage in een Hi-Fi Klubben winkel (bij de prijs inbegrepen)

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.